WTF : Cikgu Menyeksa Pelajar Dengan Pelbagai Senjata Di China [Video]
Home » » WTF : Cikgu Menyeksa Pelajar Dengan Pelbagai Senjata Di China [Video]

WTF : Cikgu Menyeksa Pelajar Dengan Pelbagai Senjata Di China [Video]

3 May 2013 25 Comments

Cikgu ini tidak dikenakan tindakan kerana mereka anggap apa yang dilakukan cikgu ini adalah betul iaitu displin yang ketat. Dengan cara ini penari akan terus berjaya. Apakah pendapat anda selepas melihat video ini? 




Video :

25 comments:

  1. Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      LAWAK:BUKTI NYATA CINTA ITU MEMANG BUTA!
      SERAM:APABILA TIMUN MENJADI MANGSA KEKEJAMAN MANUSIA!

      Delete
  2. oklh tu.. jgn mati sudah.haha

    ReplyDelete
  3. gilelaaaa... papepn aku selagi menuntut utk 1st,.

    -NAMA SAYA MAZEERAH

    ReplyDelete
  4. China Sememangnya Stupid

    ReplyDelete
  5. Aku rasa kalau bunuh cikgu tu takkan masuk penjara

    ReplyDelete
  6. alah..China...ape nak heran..kat negara aku pun ada cina..ape nak heran..hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk wat cmner..
      cikgu mcm ni kalo aq jumpa mmg kna maki ngn aq"
      aq terus keluar dr group 2..
      otak cikgu tu xd la..

      Delete
  7. kalau kat m'sia ni.dah kena saman dah..

    ReplyDelete
  8. aku pernah sekolah cina time skolah rendah.guru2 mmg agak kurang ajar,sering mengeluarkan kata kesat,maki murid & memukul pada bahagian yang tidak patut dipukul. sbab tu kereta2 cikgu dulu banyak calar & cermin pecah.huhu.. btul xorg bawah?

    ReplyDelete
  9. style china memang keras kalau train anak buah..sebab tu dorang hebat..disiplin tinggi..tengok la olimpik dgn badminton..dorang konker kot..haha

    ReplyDelete
  10. Fffffffff offff Geram nya aku tengokkkk

    ReplyDelete
  11. org malaysia kna lastik sket da bt laporan polis..kakakakaka..learn from pain is better than stupid forever.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tp dalam kes Dancer nie .....nie dah kes dera dah bukan mengajar.....

      Delete
  12. china ada konsep 1 family 1 anak ....sepatutnya lebih menyayangi anak .....
    tp kalau dalm kes nie parent masih tak nampak kesan lebam , birat dan darah dkat tubuh anak memang parent tue yang patut pegi ke kelas macam nie ......cikgu tu pulak mesti dah kena dera mcm tu dulu ....patut nya cikgu tu pegi check kat hospital mental dulu sebelum mengajar orang ....

    ReplyDelete
  13. tulah cara dia nak disiplinkan pelajar,kita org malaysia kena sikit buat laporan polis....setiap pukulan tu bagi peringatan pada diorang.dia bukannya pukul sampai lebam atau berdarah pon,pukul pakai kipas tu je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp saudara. .kalau yg kaki naik sampai badan tu camne na plak ek ? cer cerite kat saye?. .memang le kena gunakan kekerasan. .tapi ade cara caranye..bukan pakai redah jee. ikut fakta pon . .proses pengajaran macam ni tidak dapat menyihatkan mental anak2 sekolah. .sebab anak2 sekolah akan cepat lupa sebab ketakutan yang ada pada dirinya membuatkan dia tidak yakin untuk melakukan sesuatu aktiviti...sebab tula kat mana2 sekolah, cikgu dilarang membuat sesuatu tindakan yg melampau..sebab takut terjadi kes penderaan fizikal dan mental.... cube saudara bayangkan suatu ari nanti anak saudara dilayan cmni . .kite memang senang cakap selagi tak terjadi kepade kite, saudara.... renung2 kan...

      Delete
  14. Ni lah sebab dorang slalu menang Olympic bagai.. training macam haram.. orang msia ni klau ade salah sikit "UBAH!" , "INI KALILAH!".. haha mentality dan logic orang Malaysia yang klakar..

    ReplyDelete
  15. ini disiplin. kat sana persaingan hidup susah,klau stakat sepak terajang tak sanggup,boleh angkat kaki jadi china doll. dia org ni msih ada maruah tu yg sanggup kena mak hamun ni.

    ReplyDelete
  16. Patutnye malaysia pon buat gini gak..senang skit nak hajar budak2 yg kurang ajar, dpt tangkap pukul je xyah nak dgr alasan bodoh drg.Baru la disiplin terjaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp saudara. .kalau yg kaki naik sampai badan tu camne na plak ek ? cer cerite kat saye?. .memang le kena gunakan kekerasan. .tapi ade cara caranye..bukan pakai redah jee. ikut fakta pon . .proses pengajaran macam ni tidak dapat menyihatkan mental anak2 sekolah. .sebab anak2 sekolah akan cepat lupa sebab ketakutan yang ada pada dirinya membuatkan dia tidak yakin untuk melakukan sesuatu aktiviti...sebab tula kat mana2 sekolah, cikgu dilarang membuat sesuatu tindakan yg melampau..sebab takut terjadi kes penderaan fizikal dan mental.... cube saudara bayangkan suatu ari nanti anak saudara dilayan cmni . .kite memang senang cakap selagi tak terjadi kepade kite, saudara.... renung2 kan..

      Delete
  17. Bestnya tgk cina2 ni kena belasah.. dorg ni mmg taraf tapak kaki je..

    ReplyDelete
  18. Jangan racist pls

    ReplyDelete
  19. cikgu nye nk masuk penjara kot ....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri