WTF : Ini Gambar Atau Lukisan? (10 Gambar)

Hasil lukisan photorealist ini dihasilkan oleh Bertrand Meniel dari Perancis, yang hasilnya dianggap sebagai terbaik di dalam bidangnya. Kebanyakan hasil lukisan Meniel banyak berkisar latar belakang di bandar-bandar metropolitan seperti New York, San Francisco, South Beach dan banyak lagi. Jika anda ingin melihat lebih banyak hasil karya beliau, anda boleh lawati Loius K. Meisel Gallery.


Memang serius kelihatan seperti gambar fotografi!

Self portrait in New York with Patricia
Canal Street
Bayard Street
The city that never sleeps
Time Square early morning
Lucky Dragon
breakfast at the Fairmont
double dragon
Bahnofplatz
Castro

{ 18 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 10 May, 2013
atas bodoh macam macai najib..
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
Hazika : @#$%&
Hazik : !@#$%^&

Hazika : !@#$%^&*!@
Hazik : !@#$%^&*!@#$%^&

Hazika : !@#$%^&*!@#$%^&!@#$%^&*!@#$%^&
Hazik : !@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@

Hazika : @#$%&@#$%&@#$%&@#$%&@#$%&
Hazik : $%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&

Hazik : aummm aummm??
Hazika : eeeeeeee

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
aku la 1st..kau 2nd
AnonymousAnonymous 11 May, 2013
orang atas aku bengap bodo makan taik
AnonymousAnonymous 11 May, 2013
uh.uh nah amek kau rasakan kuih panas
orang bawah aku kena berak atas pale
AnonymousAnonymous 11 May, 2013
semua bodoh....macai cibai ma puki mak lu semua...
AnonymousAnonymous 12 May, 2013
hi macai sampah rosmah
AnonymousAnonymous 15 May, 2013
comment pasal entry la giler... bukan mencarut xtntu pasal... bodoh
AnonymousAnonymous 22 May, 2013
hazik: yeahhh baby oooohhhhhhhh! ! ! ! !
hazika: ahhhhhh sedap bang henjut lg biar haus pepek ni...aahhhhhhhh ! ! !
hazik: saba laaa sygg tgh henjut laa ni aahhhhhh nk pancut ni sygggg...
hazika: pancut bang cpat x tahan nk mani putih tuh pncut kt muka laaa bang kt tetek lg bgos leh bg besa bangg...cepattt ! ! !
hazik: yeahhhh baby ooohhhhhhhhhhh aarrgghhhhhhhhhh uarghhhhhhhhhh gilerrrrrr konek abang nk meeletop ni mcm cter neelofa tuhh aaaarrrrghhhhhhhhh ! ! !
hazika: ye bang pncut cpat...
hazik: oohhhhhhh...baby pncut da...sedapppnyaaa....
hazika: haaaaa pnoh muka ni...pndai abang main ye...
hazik: tengok laa sape kalu x nape ari2 abang mintak kt fb tu an..asyik karakter kita je..
hazika: bese laa abang nk promote lucah...
hazik: abang nk main bontot lak boleh sayanggg?? (.)(.)
hazika: boleh je abang suma lubang abang leh main...
hazik: aummmm aummm ! ! ! <3 <3 <3 <3 <3

hazik :oyes oyes oyes
hazika:ah ah ah
hazik :oyes oyes oyes
hazika:ah ah ah
hazik :oyes oyes oyes
hazika:ah ah ah
hazik :oyes oyes oyes
hazika:ah ah ahhazik :oyes oyes oyes
hazika:ah ah aju lagi bang ah ah
hazik :aaarrrgggg
cus cus cus
hazik :haaaa
hazika: huh huh huh :)
AnonymousAnonymous 05 June, 2013
0146858745 phone seks
AnonymousAnonymous 08 June, 2013
Hi jgak macai kak jijah n ijjah lembik atas bawah

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri