WTF : Ini Gambar Atau Lukisan? (10 Gambar)
Home » » WTF : Ini Gambar Atau Lukisan? (10 Gambar)

WTF : Ini Gambar Atau Lukisan? (10 Gambar)

10 May 2013 18 Comments
Hasil lukisan photorealist ini dihasilkan oleh Bertrand Meniel dari Perancis, yang hasilnya dianggap sebagai terbaik di dalam bidangnya. Kebanyakan hasil lukisan Meniel banyak berkisar latar belakang di bandar-bandar metropolitan seperti New York, San Francisco, South Beach dan banyak lagi. Jika anda ingin melihat lebih banyak hasil karya beliau, anda boleh lawati Loius K. Meisel Gallery.


Memang serius kelihatan seperti gambar fotografi!

Self portrait in New York with Patricia
Canal Street
Bayard Street
The city that never sleeps
Time Square early morning
Lucky Dragon
breakfast at the Fairmont
double dragon
Bahnofplatz
Castro

18 comments:

  1. Replies
    1. Hazika : @#$%&
      Hazik : !@#$%^&

      Hazika : !@#$%^&*!@
      Hazik : !@#$%^&*!@#$%^&

      Hazika : !@#$%^&*!@#$%^&!@#$%^&*!@#$%^&
      Hazik : !@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@

      Hazika : @#$%&@#$%&@#$%&@#$%&@#$%&
      Hazik : $%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&

      Hazik : aummm aummm??
      Hazika : eeeeeeee

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
      WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

      Delete
  2. atas bodoh macam macai najib..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi macai DSAI

      Delete
    2. hi macai sampah rosmah

      Delete
    3. Hi jgak macai kak jijah n ijjah lembik atas bawah

      Delete
  3. aku la 1st..kau 2nd

    ReplyDelete
  4. orang atas aku bengap bodo makan taik

    ReplyDelete
  5. uh.uh nah amek kau rasakan kuih panas
    orang bawah aku kena berak atas pale

    ReplyDelete
  6. semua bodoh....macai cibai ma puki mak lu semua...

    ReplyDelete
  7. comment pasal entry la giler... bukan mencarut xtntu pasal... bodoh

    ReplyDelete
  8. hazik: yeahhh baby oooohhhhhhhh! ! ! ! !
    hazika: ahhhhhh sedap bang henjut lg biar haus pepek ni...aahhhhhhhh ! ! !
    hazik: saba laaa sygg tgh henjut laa ni aahhhhhh nk pancut ni sygggg...
    hazika: pancut bang cpat x tahan nk mani putih tuh pncut kt muka laaa bang kt tetek lg bgos leh bg besa bangg...cepattt ! ! !
    hazik: yeahhhh baby ooohhhhhhhhhhh aarrgghhhhhhhhhh uarghhhhhhhhhh gilerrrrrr konek abang nk meeletop ni mcm cter neelofa tuhh aaaarrrrghhhhhhhhh ! ! !
    hazika: ye bang pncut cpat...
    hazik: oohhhhhhh...baby pncut da...sedapppnyaaa....
    hazika: haaaaa pnoh muka ni...pndai abang main ye...
    hazik: tengok laa sape kalu x nape ari2 abang mintak kt fb tu an..asyik karakter kita je..
    hazika: bese laa abang nk promote lucah...
    hazik: abang nk main bontot lak boleh sayanggg?? (.)(.)
    hazika: boleh je abang suma lubang abang leh main...
    hazik: aummmm aummm ! ! ! <3 <3 <3 <3 <3

    hazik :oyes oyes oyes
    hazika:ah ah ah
    hazik :oyes oyes oyes
    hazika:ah ah ah
    hazik :oyes oyes oyes
    hazika:ah ah ah
    hazik :oyes oyes oyes
    hazika:ah ah ahhazik :oyes oyes oyes
    hazika:ah ah aju lagi bang ah ah
    hazik :aaarrrgggg
    cus cus cus
    hazik :haaaa
    hazika: huh huh huh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodos yey !! nobo

      Delete
  9. 0146858745 phone seks

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri