WTF : Jika Artis Hollywood Mengambil Steroid (8 Gambar)
Home » » WTF : Jika Artis Hollywood Mengambil Steroid (8 Gambar)

WTF : Jika Artis Hollywood Mengambil Steroid (8 Gambar)

13 Comments
Bayangkan jika artis - artis terkenal Hollywood mengambil steroid. Epic ketul-ketul!



13 comments:

  1. 1st la wei.. k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
      SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
      18SX:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

      Delete
    2. Rosmah mane..??

      Delete
    3. mazeer mohamad <-- Gila seks . Tak habis2 ngan kisah Hazik Hazika diyew..Nek mnyampah lak aku tengok. Bodoh

      Delete
  2. Pelik la ko nie admin.... yes, I'm talking to you... dlm ruangan ko nie gak ada bercerita tntg aurat ... kisah bertudung dan bagai... tapi.... adoii... ko mmg pelik... aku tak tau kau nie mcm mana... apa tujuan ko dgn blog ko nie.... serius... aku pelik! merepek!! get a life!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni lah kerja die.life die.

      Delete
    2. apa ko nak pelik kan...orng lain ska ape tngok hburan sprti ini, ape ingat nak ltak crmah, nasihat,forum,info2 yg brguna bnyak2 rmai orng tngok blog die ke? hey..! creativity is their right..! yes kmu ada hak nak mnyampaikan pndpat...tpi tlong la jgn nak blast sindiran kmu kat sini...direct to the person la bro...! you wanna see his life? well....lets talk about your life..

      Delete
    3. ko ni poyo la..belagak alim puiii

      Delete
    4. ramai admin ni.. tu yg mcm2 tu

      Delete
  3. geli nye tgok pempuan berketul ketul -.-"

    ReplyDelete
  4. asal ketul2 je bdn, kaitkan dgn steroid... tah pape tah...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri