WTF : Kenapa Tom Cruise Nampak Tinggi Dalam Filem? (7 Gambar)
Home » » WTF : Kenapa Tom Cruise Nampak Tinggi Dalam Filem? (7 Gambar)

WTF : Kenapa Tom Cruise Nampak Tinggi Dalam Filem? (7 Gambar)

3 May 2013 37 Comments
Semua orang pun tahu yang Tom Cruise mempunyai ketinggian 5'7" tetapi dalam filem dia kelihatan lebih tinggi dengan mereka yang mempunyai ketinggian lebih darinya. 


37 comments:

  1. 1st!!! ko pendek la tom kuruih. Batang pun pendek kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
      PANAS:BENARKAH GADIS BERPAKAIAN TAK SENONOH INI ANAK SOFEA JANE?
      GEMPAR:WANITA BERMISAI DAN BERJANGGUT DITEMUI DI MALAYSIA!

      Delete
    2. ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak

      Delete
    3. bodoh sial, x habis2 dgn hazik-hazika ni, x lawak langsung.

      Delete
    4. org yg kekurang kasih syg memang mcm tuu ,
      FOREVER ALONE

      Delete
  2. moral di sini: ketinggian bukan pengukur kejayaan seseorang...kalo nk berjaya macam2 cara boleh..

    ReplyDelete
  3. ya. ketinggian bukan segala-galanya kerana budak tak baligh umur 6 tahun pasti pendek dan I like them, by the way, I am pedo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie lagi sekor monyet hutan.Aq rase dia ko elok masok hospital gilew.Otak da x betol.

      Delete
  4. ak pown tinggi gak..5'6..dlm klas,ak paling tinggi skali tpi maslhnyew ak nie pompuan haha XD...laki2 sume paras leher ak jew...hai,zaman skang -_-

    ReplyDelete
  5. ketinggian 5'7", igt sini 'murica ke, guna la sistem metrik (sentimeter)...

    ReplyDelete
  6. wow minat giler actor tom cruise rendah2 dia pn kaya raya beb...anak dia pn cantik n bgaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp die x minat ko

      Delete
    2. malu la 1st non-anon mata duitan...

      Delete
    3. sampah korang

      Delete
  7. sia2 je aku tgk post ni...ingatkan ko nak g kitorang jawapan rupanya ko yg tnya kitorang...

    ReplyDelete
  8. dah kenapa dgn admin ni aku x paham... tajuk knp si tom nmpk tinggi dlm filem... letak gambar bnyk2 pastu x bgtau pun mcm mn si tom tinggi... objektif x tercapai

    ReplyDelete
  9. miahahahahah ... tah .. aku pon tak paham ..
    ke admin pon xPaham?

    Hampagas btol ~!!

    ReplyDelete
  10. sooo..kenapa?? tak bg tau pun jawapn dia..

    ReplyDelete
  11. admin nak tnya orang la. len kali paham soklan dlu bengap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko tu yg bengap la bangang!! Org lain sume pikir yg sama,ko sorg je tak.Nampak sgt ko yg bodoh!

      Delete
  12. dia pakai kasut tinggi kut. aku pernah jumpa satu kedai panggi giraffa kedai kasut kat mid-valley. kasut tu cuma tambahkan ketinggian je. kalau aku pakai mesti terjatuh. wahhahaha

    ReplyDelete
  13. kadangkala artis ni tak betul dia punya tinggi, letak kt profil tinggi 180cm tapi sebenarnya 170cm jer

    ReplyDelete
  14. ni la akibat copy paste blog orang tanpa baca.....

    ReplyDelete
  15. Ohh dari Bandar Sri Begawan ye

    ReplyDelete
  16. Semua org kt atas aq ni wrga indon

    ReplyDelete
  17. best sngat ke mncarut???
    andai kan anda mati esok....
    apakah perasaan anda apabila post ni blom di padam?????
    fikir2 kn lah whai shabat2 skalian....
    cuba jadi orang yg matang...
    skadar menegur...
    maaf jka terkasar....
    slamat bramal... =D

    ReplyDelete
  18. Sakai laaa.. buat aa phone version mcm dlu mte nenek ni dh la rabon.. xroti nen nk nk baco tlsn tiny2 bagai.. fixed it.. i will rate 5 star
    -Uncle Nenek-

    ReplyDelete
  19. Org ats ni semue wrga indon ^

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulianya kau! hell la you.

      Delete
  20. Org ats ni semue wrga indon ^

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri