WTF : Kenapa Tom Cruise Nampak Tinggi Dalam Filem? (7 Gambar)

Semua orang pun tahu yang Tom Cruise mempunyai ketinggian 5'7" tetapi dalam filem dia kelihatan lebih tinggi dengan mereka yang mempunyai ketinggian lebih darinya. 


{ 37 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 03 May, 2013
1st!!! ko pendek la tom kuruih. Batang pun pendek kan.
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
PANAS:BENARKAH GADIS BERPAKAIAN TAK SENONOH INI ANAK SOFEA JANE?
GEMPAR:WANITA BERMISAI DAN BERJANGGUT DITEMUI DI MALAYSIA!
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
moral di sini: ketinggian bukan pengukur kejayaan seseorang...kalo nk berjaya macam2 cara boleh..
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
bodoh sial, x habis2 dgn hazik-hazika ni, x lawak langsung.
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
ya. ketinggian bukan segala-galanya kerana budak tak baligh umur 6 tahun pasti pendek dan I like them, by the way, I am pedo
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
ak pown tinggi gak..5'6..dlm klas,ak paling tinggi skali tpi maslhnyew ak nie pompuan haha XD...laki2 sume paras leher ak jew...hai,zaman skang -_-
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
ketinggian 5'7", igt sini 'murica ke, guna la sistem metrik (sentimeter)...
Siti Nurbaizura@Bye Siti Nurbaizura@Bye 03 May, 2013
wow minat giler actor tom cruise rendah2 dia pn kaya raya beb...anak dia pn cantik n bgaya
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
org yg kekurang kasih syg memang mcm tuu ,
FOREVER ALONE
Satr Raynok Satr Raynok 03 May, 2013
malu la 1st non-anon mata duitan...
AnonymousAnonymous 03 May, 2013
Nie lagi sekor monyet hutan.Aq rase dia ko elok masok hospital gilew.Otak da x betol.
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
sia2 je aku tgk post ni...ingatkan ko nak g kitorang jawapan rupanya ko yg tnya kitorang...
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
dah kenapa dgn admin ni aku x paham... tajuk knp si tom nmpk tinggi dlm filem... letak gambar bnyk2 pastu x bgtau pun mcm mn si tom tinggi... objektif x tercapai
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
miahahahahah ... tah .. aku pon tak paham ..
ke admin pon xPaham?

Hampagas btol ~!!
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
sooo..kenapa?? tak bg tau pun jawapn dia..
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
admin nak tnya orang la. len kali paham soklan dlu bengap.
izzlud izzlud 05 May, 2013
dia pakai kasut tinggi kut. aku pernah jumpa satu kedai panggi giraffa kedai kasut kat mid-valley. kasut tu cuma tambahkan ketinggian je. kalau aku pakai mesti terjatuh. wahhahaha
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
ko tu yg bengap la bangang!! Org lain sume pikir yg sama,ko sorg je tak.Nampak sgt ko yg bodoh!
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
kadangkala artis ni tak betul dia punya tinggi, letak kt profil tinggi 180cm tapi sebenarnya 170cm jer
AnonymousAnonymous 08 May, 2013
ni la akibat copy paste blog orang tanpa baca.....
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
Ohh dari Bandar Sri Begawan ye
AnonymousAnonymous 23 October, 2013
Semua org kt atas aq ni wrga indon
AnonymousAnonymous 24 October, 2013
best sngat ke mncarut???
andai kan anda mati esok....
apakah perasaan anda apabila post ni blom di padam?????
fikir2 kn lah whai shabat2 skalian....
cuba jadi orang yg matang...
skadar menegur...
maaf jka terkasar....
slamat bramal... =D
AnonymousAnonymous 24 October, 2013
Sakai laaa.. buat aa phone version mcm dlu mte nenek ni dh la rabon.. xroti nen nk nk baco tlsn tiny2 bagai.. fixed it.. i will rate 5 star
-Uncle Nenek-
AnonymousAnonymous 25 October, 2013
Org ats ni semue wrga indon ^
AnonymousAnonymous 09 March, 2014
mulianya kau! hell la you.
AnonymousAnonymous 09 March, 2014
Org ats ni semue wrga indon ^

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri