WTF : Koleksi Taman Tema Keriangan Yang Telah Ditinggalkan (14 Gambar)

Mari melawat ke taman tema keriangan yang telah ditinggalkan manusia. Mari bersama-sama kita jelajahi dunia penuh pembaziran. FUUUUUU!






{ 14 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 09 May, 2013
aku 1st - shidi5461

semoga allah panjangkan umur orang dibawah
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
once upon in china
ah long: sayang,,meh la tidur...kta brsex mlm nie.
ah ling: kjap lagi ye sayang...

ah long:ala..nak skarang.!!!
ah ling: ye saya tau...nanti lagi le..kjap jer . lgi.

ah long: saya nak..nak..nak..!! cpat buka baju..
ah ling:ehh..ape ni..! ye larh..ye larh..! tnggu . kjap.

ah ling: abg..dah sedia ker..?? mna dia nie...
ah long: ( brsmbunyi d blakng pntu, mnrkam ah ling sehingga ke katil) aummmm...aummmmmmmmmm..aummmmmmmm..!!! owh yeah,,

ah ling: eeeeeee.... <3
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
ok.. aku anon ke 4~
membazir je .. baik recycle besi2 buruk tu.. dapat gak untung..
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
peluang menjana pendapatan anda dan keluarga tanpa perlu berhempas pulas
komen 1st korang boleh dapat duit ke? - fikirkan

bergaduh pasal politik korang dapat duit ke?, ahli parlimen tu sah2 menang dapat gaji juta2 tender kiri kanan, kalah penggal kedua dapat pencen duk diam2 tak pun lompat parti untuk survival politik mereka. korang gaduh dapat apa? - fikirkan

ada blog ada duit - bagus - orang ini jarang-jarang ada
baca blog ada duit - bagus - orang ini kadang-kadang ada
ada blog tak ada duit - hampeh - orang ini sentiasa ada - ada ke terasa?
update blog tunggu duit dalam dolar - ada - orang ini kadang-kadang ada

jangan jadi orang yang rugi baca blog orang tapi sesen pun kita tak dapat.
jadilah orang baca blog 24jam tapi duit masuk dalam akaun jum invest project di europe. bulanan dapat juga hasil

daftar di link :
https://uinvest.com.ua/?amigosid=16504
nak baca boleh dialukan tiada paksaan, fikir dengan tenang dan buat keputusan. PM saya jika nak maklumat lanjut tak salah bertanya rugi jika biarkan berlalu.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

Link : http:// brothersconcept.blogspot.com
tinggalkan link fb anda "ruang chat & shoutbox" sebelah kanan di sini saya akan hubungi

Peluang sudah ada dan orang paling rugi adalah orang yang membiarkan ia berlalu begitu sahaja tanpa membaut apa-apa.
AnonymousAnonymous 09 May, 2013
gambar ni dekat chernobyle,memang tempat bekas letupan reactor nuklear.dah tak boleh buat apa dah sebab semua beradio aktif.tak selamat,sebab tu ditinggalkan begitu je.
bujei bumper bujei bumper 09 May, 2013
klu kat malaysia ni dh jdi tempat penagih n maksiat nih..haha
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
Hazika : @#$%&
Hazik : !@#$%^&

Hazika : !@#$%^&*!@
Hazik : !@#$%^&*!@#$%^&

Hazika : !@#$%^&*!@#$%^&!@#$%^&*!@#$%^&
Hazik : !@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@

Hazika : @#$%&@#$%&@#$%&@#$%&@#$%&
Hazik : $%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&

Hazik : aummm aummm??
Hazika : eeeeeeee

18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
Terbuka kepada pelajar IPT, siswazah menganggur, suri rumah, kakitangan kerajaan dan swasta!!

Income RM300-RM700 Seminggu

Daftar percuma:
http://bit.ly/11p2jRo
AnonymousAnonymous 10 May, 2013
Terima kasih.. info yg betul. Trs sy search kt google… mjdi tmpt yg sggh myeramkn…
AnonymousAnonymous 12 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM















ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri