WTF : Koleksi Taman Tema Keriangan Yang Telah Ditinggalkan (14 Gambar)
Home » » WTF : Koleksi Taman Tema Keriangan Yang Telah Ditinggalkan (14 Gambar)

WTF : Koleksi Taman Tema Keriangan Yang Telah Ditinggalkan (14 Gambar)

8 May 2013 14 Comments
Mari melawat ke taman tema keriangan yang telah ditinggalkan manusia. Mari bersama-sama kita jelajahi dunia penuh pembaziran. FUUUUUU!






14 comments:

  1. aku 1st - shidi5461

    semoga allah panjangkan umur orang dibawah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazika : @#$%&
      Hazik : !@#$%^&

      Hazika : !@#$%^&*!@
      Hazik : !@#$%^&*!@#$%^&

      Hazika : !@#$%^&*!@#$%^&!@#$%^&*!@#$%^&
      Hazik : !@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@!@#$%^&*!@

      Hazika : @#$%&@#$%&@#$%&@#$%&@#$%&
      Hazik : $%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&$%^&*!@#$%^&

      Hazik : aummm aummm??
      Hazika : eeeeeeee

      18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
      SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
      WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA 2014 (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER 2014 DI MALAYSIA --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.IPHONEMSIA.COM















      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. second...waduh

    ReplyDelete
  3. once upon in china
    ah long: sayang,,meh la tidur...kta brsex mlm nie.
    ah ling: kjap lagi ye sayang...

    ah long:ala..nak skarang.!!!
    ah ling: ye saya tau...nanti lagi le..kjap jer . lgi.

    ah long: saya nak..nak..nak..!! cpat buka baju..
    ah ling:ehh..ape ni..! ye larh..ye larh..! tnggu . kjap.

    ah ling: abg..dah sedia ker..?? mna dia nie...
    ah long: ( brsmbunyi d blakng pntu, mnrkam ah ling sehingga ke katil) aummmm...aummmmmmmmmm..aummmmmmmm..!!! owh yeah,,

    ah ling: eeeeeee.... <3

    ReplyDelete
  4. ok.. aku anon ke 4~
    membazir je .. baik recycle besi2 buruk tu.. dapat gak untung..

    ReplyDelete
  5. peluang menjana pendapatan anda dan keluarga tanpa perlu berhempas pulas
    komen 1st korang boleh dapat duit ke? - fikirkan

    bergaduh pasal politik korang dapat duit ke?, ahli parlimen tu sah2 menang dapat gaji juta2 tender kiri kanan, kalah penggal kedua dapat pencen duk diam2 tak pun lompat parti untuk survival politik mereka. korang gaduh dapat apa? - fikirkan

    ada blog ada duit - bagus - orang ini jarang-jarang ada
    baca blog ada duit - bagus - orang ini kadang-kadang ada
    ada blog tak ada duit - hampeh - orang ini sentiasa ada - ada ke terasa?
    update blog tunggu duit dalam dolar - ada - orang ini kadang-kadang ada

    jangan jadi orang yang rugi baca blog orang tapi sesen pun kita tak dapat.
    jadilah orang baca blog 24jam tapi duit masuk dalam akaun jum invest project di europe. bulanan dapat juga hasil

    daftar di link :
    https://uinvest.com.ua/?amigosid=16504
    nak baca boleh dialukan tiada paksaan, fikir dengan tenang dan buat keputusan. PM saya jika nak maklumat lanjut tak salah bertanya rugi jika biarkan berlalu.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Average ROI ialah 15% setiap bulan dari pelaburan anda.

    Link : http:// brothersconcept.blogspot.com
    tinggalkan link fb anda "ruang chat & shoutbox" sebelah kanan di sini saya akan hubungi

    Peluang sudah ada dan orang paling rugi adalah orang yang membiarkan ia berlalu begitu sahaja tanpa membaut apa-apa.

    ReplyDelete
  6. gambar ni dekat chernobyle,memang tempat bekas letupan reactor nuklear.dah tak boleh buat apa dah sebab semua beradio aktif.tak selamat,sebab tu ditinggalkan begitu je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih.. info yg betul. Trs sy search kt google… mjdi tmpt yg sggh myeramkn…

      Delete
  7. klu kat malaysia ni dh jdi tempat penagih n maksiat nih..haha

    ReplyDelete
  8. Terbuka kepada pelajar IPT, siswazah menganggur, suri rumah, kakitangan kerajaan dan swasta!!

    Income RM300-RM700 Seminggu

    Daftar percuma:
    http://bit.ly/11p2jRo

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri