WTF : Lamborghini "Hot Wheels" Milik Chris Brown (4 Gambar)
Home » » WTF : Lamborghini "Hot Wheels" Milik Chris Brown (4 Gambar)

WTF : Lamborghini "Hot Wheels" Milik Chris Brown (4 Gambar)

8 Comments
Chirs Brown baru sahaja menukar warna kereta Lamborghini miliknya kepada warna seolah-seolah kereta mainan Hot Wheels. Walaupun sudah dewasa, tapi dalam hati masih kanak-kanak.




Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

8 comments:

  1. Hazika : Jap ye..
    Hazik : SEKARANG!

    Hazika : Ala, jap lagi arrr..
    Hazik : Nak sekarang!!

    Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
    Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

    Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
    Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

    Hazika : Jom, abang?
    Hazik : aummm aummm!

    Hazika : eeeeeeee

    18SX:GAGAL BERSETUBUH KERANA ZAKAR TERLALU BESAR!
    LAWAK:BUKTI NYATA CINTA ITU MEMANG BUTA!
    SERAM:APABILA TIMUN MENJADI MANGSA KEKEJAMAN MANUSIA!

    ReplyDelete
  2. smart kot..

    ReplyDelete
  3. orang atas aku suka melancap sampai melecet...kan²

    ReplyDelete
  4. style3

    nak ilmu singabiru46.blogspot.com

    singgah3

    ReplyDelete
  5. https://www.facebook.com/AwesomeNews99
    like

    ReplyDelete
  6. kater jer lah admin jeles..x der lamborghini

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri