WTF : Lana Nordin Melenting Ditegur Kerana Seksi Di Instagram? (3 Gambar)

Nama pelakon Lana Nordin dengan perkataan seksi sememangnya sinonim. Lana bukan saja suka berpakaian seksi, dia juga memuat naik gambarnya berpakaian seksi ke Instagram. Berikutan satu gambar seksi Lana yang dimuat naik olehnya sendiri ke Instagram. Enjoys!

{ 49 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 06 May, 2013
bakal dirogol nih slurppppp!!
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
DOSA KO PAKAI MACAMTU DITANGGUNG ORANG YANG MELIHAT, LAGI SATU KO MEMANG HIPOKRIT, SEBAB KO MENGAKU DIRI TU ISLAM, TAPI PAKAI... ALLAH.. KO MEMANG GEDIKS.
Ain Nadzri Ain Nadzri 06 May, 2013
ya allah kesiannya yg menegur tu . tak pepasal kena maki . at least terima la nasihat elok2
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
tanggungjawab sesama muslim laah nak tegur kau. kata islam??? jadah seeehh. takpayah tunggu bills dia bayar pun kau patut dengar cakap dia jangan nanti menangis nak balik ke dunia!!!!!
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
bodohnya aliff ape tu. and yes, orang yang tak menegur pun memang tanggung dosa sekali so keep it up ainiazmiiqimia!
mak jemahmak jemah 06 May, 2013
memang la dosa kau tu orang lain xtanggung, tapi kalau kau mati, mayat kau tu boleh mandi, kapan dan bergolek sendiri ke liang kubur ke? perlu orang jugak kan untuk usung mayat kau tu? talkin tu pun baca sendiri ke? statement melambangkan otak dungu kau la, lana
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
Sudah lah tak bape cantik + Bodoh + Sombong + Ego + Berlagak + Angkuh + Tak Boleh Terima Kritikan + Tak Terkenal Pon + POYO lebih = Boleh Jalan la ngan ko nye longkang tu ...
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
18SX:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
Astagfirullah halazim...Ya Allah berilah hidayah kepada hambaMu yang jahil ini
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
huumm... lantak ah.. dia bukan budak2 lagi pun... Mak ayah dia tak kesah pun... kalau ada laki yg buat dia bini... laki dia la yg skolahkan dia esok... lantak ah... aku tak layak nak tegur2 owg ni... esok jd kat adik beradik aku... kat anak2 aku... aku tegur laah... dia sape... kita nak tegur..? buang karaan!
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
bia die tanggung ngan alif baghal 2..bodo nye jantan ske sgt gedik ngan betine 2, xmalu ke wei?? die mati sok die pndai urus diri sndiri, xyah sape2 uruskn, sombong gler ba**..
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
sebab pemerintahan UMNgOk la jadi macam ni..agama diketepikan,dunia didahulukan..puih!
0nn_Ameriszxoxo 0nn_Ameriszxoxo 06 May, 2013
tak payah sibuk dgn dia nih...kubur kan masing2
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
memang kubur masing2,tetapi tanggungjawab sesama umat islam kene r tegur menegur ke arah kebaikan..nnt nak ke kubur,org lain jugak angkatkan...
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
kalau dia budak2 lagi, aku ajar cukup2, ajar macamana?
aku ajar dengan rogol dia la,
by the way, I am pedo
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
yang sorang lagi tu ambik kesempatan jerk [ allifizzat_ ]
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
manusia akhir zaman..selagi kita mampu tegur..kita tegur..kelak nnt kita jugak akan disoal..sebagai seorang muslim..adakah kita menegah kemungkaran semasa di dunia..jgn diam jer..
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
dia rasa orang suka dua macam tu... muka macam pa lagi
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
Hat nasihat tu xtanggung dosa, hat support tubyg tanggung skali...
Asri Asnawi Asri Asnawi 06 May, 2013
tunjuk puting la kalau berani.....
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
x per, dia sokong pas, masuk syurga..
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
mati nanti, dier ingat jalan kaki sendiri kot masuk kubur. hahahahahahaha
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
haha..btul2...mati sok org lain jg yg nk uruskn..klu org lain x tnggung utk uruskn...lntak pi la cmpak tpi jln..ko nk ke cm tuh??
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
si aliff tu mmg dsar jantan hdung belang,miang keladi...mmg ska la btina2 yg ska tyang body cm tu...puihhh!!! sok cr bni pn yg cm tu la taste nye....
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
haha..btul2...mati sok org lain jg yg nk uruskn..klu org lain x tnggung utk uruskn...lntak pi la cmpak tpi jln..ko nk ke cm tuh??
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
takpe,dia ingt mayat dia hancus rentung tebakar, tade kesan langsung nnti, tade la susah2 org nk uruskan dia. setupid betei.
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
bkn sesape..hanya saudara sesama Islam..buat apa takut jadi kat anak-beranak kita kalau kita niat nak tegur secara ikhlas..lainlah kalau ko kutuk dia mcm mami jarum tuh
chocolate.aholic chocolate.aholic 06 May, 2013
eleh..org nasihat ckp cm2 lak..x profesional..
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
sape minah ni??? apsal aku xkenal?? SHIT!!!
Mohd Alwie Mohd Alwie 08 May, 2013
One Step Ahead!!!

Semakin ramai telah mendaftar, masa makan duit masuk , masa jalan2 duit masuk, masa tido pon duit tetap masuk ke akaun kita. Duit masuk 24jam tak henti. Boleh cek terus dari handphone kita.

Klik di sini → http://topup8.weebly.com/

Promosi hanya RM30 sahaja !!! ( pakej asal RM299.00 )

✔ Dapat keuntungan hingga RM 900 seminggu
✔ Dapat diskaun topup sehingga 25%
✔ Dapat bonus topup PERCUMA seumur hidup
✔ Topup blh dijual atau utk kegunaan sendiri/keluarga
✔ Dapat keahlian PERCUMA kelab ‘Jutawan Topup’.
✔ Kaedah diberikan pada setiap ahli berdaftar.

> CARA MENDAFTAR / JOIN <

Selepas lakukan bayaran RM30 ke akaun Maybank :

Mohd Alwie B Mohd Ali
ACC NO 162843013170

Sila sms kan info di bawah ke 019-3190380 :

1) Masa bayaran
2) Nama
3) Alamat ( Negeri sahaja )
4) No. Handphone ( Maxis/Celcom/Digi prepaid shj. )

Sebaik menerima sms anda, kami akan memproses permohonan anda dgn segera. Pendaftaran dilakukan dalam masa 1 jam sahaja dan anda akan menerima NOTIS AKTIF beserta NOMBOR ID KEAHLIAN ke hp anda. Kaedah lengkap akan diberikan. -

PENDAFTARAN DIBUKA 24 JAM TERMASUK HARI SABTU & AHAD. CALL / SMS/ : 019-3190380
AnonymousAnonymous 12 May, 2013
anak sapa la ni..malang mak ayah die
AnonymousAnonymous 12 May, 2013
Aku setuju kat org atas ni.....dh la bodo sombong...org tegur 2 utk kebaikan awk jgk...stupid tahap gaban.kesian mak n ayah die dpt anak bangang cm die....
AnonymousAnonymous 12 May, 2013
Hei pompuan ko x malu ke tunjuk aset ko kat org ramai....malang la sape jdi laki die....lain la yg jdi laki die si alif bengong 2.suke bini die seksi tunjuk kopek....bangga la sgt
Sumi Yamashina Sumi Yamashina 14 May, 2013
bersyukurlah, awak tu..masih ade org nak menegur awak utk ke jalan yg betul..masih ade org yg mahu ajak awak ke jalan syurga..tak perlu nak maki org tu
Sumi Yamashina Sumi Yamashina 14 May, 2013
taip biarlah yg baik2 kite doakan die utk dapat hidayah allah bukan mencaci2..balik2 kite yg dapat dosa..doakan die tu kan perkara baik ..kite tak tau..nnti ntah2 sebelum menghadap ilahi..die lebih baik drpd kite..
AnonymousAnonymous 07 June, 2013
rogol skali confirm xsombong dah lepas tuh
AnonymousAnonymous 25 June, 2013
pantang ditegur dah melenting?? siap la...malaikat menunggu mu dengan bara api nanti :)
AnonymousAnonymous 30 August, 2013
satu hari nanti perempuan ni pasti akan menyesal atas kelakuannya
AnonymousAnonymous 30 August, 2013
kalo pas memerintah pun tapi kalau perempuan tu nk bogel jugak hari2 PAS bole buat ap? kommen bodoh x bertempat..memang sepekat2 bodoh aku bagi kat ko ni..sebab memang jarang aku jumpa orang bodoh macam ko..
AnonymousAnonymous 30 August, 2013
hahahha..kalau berani konon..padahal ko memang ngidam nk tengok puting dia pun kn..
ahmad fadhli ahmad fadhli 10 September, 2013
yang allifizzat tu bajet dapat maen ke kalau dok support c lana tu??!! due2 mangkok hayon....blom kenal dosa pahale... tunggu la pada hari kematianmu nanti...
AnonymousAnonymous 13 November, 2013
sape dia ni ek ? mcm tak famous je...or maybe she famous bcoz of her dress up... i dont know....poor tht girl yg tegur dia tu..tegur cara baik tapi dibalas dgn...hmm...rude maybe ? mmg la tht girl tak byr bills dia but w/o fans who supporting her...hmmm fikir2 kan lah !
AnonymousAnonymous 27 December, 2013
i like lana,.hot gituu..
u org nih menyebuklaa,skati die la nk pkai seksi.
kte mmg tau itu aset yg d bgi NYA tpi pndai la jga sendiri..
AnonymousAnonymous 27 January, 2014
yea ker tak sombong...ntah2 lagi dia suka
AnonymousAnonymous 11 February, 2014
wow..dah macam PORNSTAR
AnonymousAnonymous 06 March, 2014
rogol sampai buncit Baru dia tau...

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri