WTF : Lana Nordin Melenting Ditegur Kerana Seksi Di Instagram? (3 Gambar)
Home » » WTF : Lana Nordin Melenting Ditegur Kerana Seksi Di Instagram? (3 Gambar)

WTF : Lana Nordin Melenting Ditegur Kerana Seksi Di Instagram? (3 Gambar)

49 Comments
Nama pelakon Lana Nordin dengan perkataan seksi sememangnya sinonim. Lana bukan saja suka berpakaian seksi, dia juga memuat naik gambarnya berpakaian seksi ke Instagram. Berikutan satu gambar seksi Lana yang dimuat naik olehnya sendiri ke Instagram. Enjoys!

49 comments:

  1. bakal dirogol nih slurppppp!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazika : Jap ye..
      Hazik : SEKARANG!

      Hazika : Ala, jap lagi arrr..
      Hazik : Nak sekarang!!

      Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
      Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

      Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
      Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

      Hazika : Jom, abang?
      Hazik : aummm aummm!

      Hazika : eeeeeeee

      WOW:KISAH MALAM PERTAMA 3 BERADIK!
      SADIS:AKIBAT KEKEJAMAN MEROGOL IKAN PARI!
      18SX:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!

      Delete
    2. satu hari nanti perempuan ni pasti akan menyesal atas kelakuannya

      Delete
  2. DOSA KO PAKAI MACAMTU DITANGGUNG ORANG YANG MELIHAT, LAGI SATU KO MEMANG HIPOKRIT, SEBAB KO MENGAKU DIRI TU ISLAM, TAPI PAKAI... ALLAH.. KO MEMANG GEDIKS.

    ReplyDelete
  3. ya allah kesiannya yg menegur tu . tak pepasal kena maki . at least terima la nasihat elok2

    ReplyDelete
  4. tanggungjawab sesama muslim laah nak tegur kau. kata islam??? jadah seeehh. takpayah tunggu bills dia bayar pun kau patut dengar cakap dia jangan nanti menangis nak balik ke dunia!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mati nanti, dier ingat jalan kaki sendiri kot masuk kubur. hahahahahahaha

      Delete
  5. bodohnya aliff ape tu. and yes, orang yang tak menegur pun memang tanggung dosa sekali so keep it up ainiazmiiqimia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. si aliff tu mmg dsar jantan hdung belang,miang keladi...mmg ska la btina2 yg ska tyang body cm tu...puihhh!!! sok cr bni pn yg cm tu la taste nye....

      Delete
  6. memang la dosa kau tu orang lain xtanggung, tapi kalau kau mati, mayat kau tu boleh mandi, kapan dan bergolek sendiri ke liang kubur ke? perlu orang jugak kan untuk usung mayat kau tu? talkin tu pun baca sendiri ke? statement melambangkan otak dungu kau la, lana

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..btul2...mati sok org lain jg yg nk uruskn..klu org lain x tnggung utk uruskn...lntak pi la cmpak tpi jln..ko nk ke cm tuh??

      Delete
    2. haha..btul2...mati sok org lain jg yg nk uruskn..klu org lain x tnggung utk uruskn...lntak pi la cmpak tpi jln..ko nk ke cm tuh??

      Delete
    3. takpe,dia ingt mayat dia hancus rentung tebakar, tade kesan langsung nnti, tade la susah2 org nk uruskan dia. setupid betei.

      Delete
  7. Sudah lah tak bape cantik + Bodoh + Sombong + Ego + Berlagak + Angkuh + Tak Boleh Terima Kritikan + Tak Terkenal Pon + POYO lebih = Boleh Jalan la ngan ko nye longkang tu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku setuju kat org atas ni.....dh la bodo sombong...org tegur 2 utk kebaikan awk jgk...stupid tahap gaban.kesian mak n ayah die dpt anak bangang cm die....

      Delete
    2. taip biarlah yg baik2 kite doakan die utk dapat hidayah allah bukan mencaci2..balik2 kite yg dapat dosa..doakan die tu kan perkara baik ..kite tak tau..nnti ntah2 sebelum menghadap ilahi..die lebih baik drpd kite..

      Delete
  8. Astagfirullah halazim...Ya Allah berilah hidayah kepada hambaMu yang jahil ini

    ReplyDelete
  9. huumm... lantak ah.. dia bukan budak2 lagi pun... Mak ayah dia tak kesah pun... kalau ada laki yg buat dia bini... laki dia la yg skolahkan dia esok... lantak ah... aku tak layak nak tegur2 owg ni... esok jd kat adik beradik aku... kat anak2 aku... aku tegur laah... dia sape... kita nak tegur..? buang karaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bkn sesape..hanya saudara sesama Islam..buat apa takut jadi kat anak-beranak kita kalau kita niat nak tegur secara ikhlas..lainlah kalau ko kutuk dia mcm mami jarum tuh

      Delete
  10. bia die tanggung ngan alif baghal 2..bodo nye jantan ske sgt gedik ngan betine 2, xmalu ke wei?? die mati sok die pndai urus diri sndiri, xyah sape2 uruskn, sombong gler ba**..

    ReplyDelete
  11. sebab pemerintahan UMNgOk la jadi macam ni..agama diketepikan,dunia didahulukan..puih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo pas memerintah pun tapi kalau perempuan tu nk bogel jugak hari2 PAS bole buat ap? kommen bodoh x bertempat..memang sepekat2 bodoh aku bagi kat ko ni..sebab memang jarang aku jumpa orang bodoh macam ko..

      Delete
  12. tak payah sibuk dgn dia nih...kubur kan masing2

    ReplyDelete
  13. memang kubur masing2,tetapi tanggungjawab sesama umat islam kene r tegur menegur ke arah kebaikan..nnt nak ke kubur,org lain jugak angkatkan...

    ReplyDelete
  14. kalau dia budak2 lagi, aku ajar cukup2, ajar macamana?
    aku ajar dengan rogol dia la,
    by the way, I am pedo

    ReplyDelete
  15. yang sorang lagi tu ambik kesempatan jerk [ allifizzat_ ]

    ReplyDelete
  16. manusia akhir zaman..selagi kita mampu tegur..kita tegur..kelak nnt kita jugak akan disoal..sebagai seorang muslim..adakah kita menegah kemungkaran semasa di dunia..jgn diam jer..

    ReplyDelete
  17. dia rasa orang suka dua macam tu... muka macam pa lagi

    ReplyDelete
  18. Hat nasihat tu xtanggung dosa, hat support tubyg tanggung skali...

    ReplyDelete
  19. tunjuk puting la kalau berani.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha..kalau berani konon..padahal ko memang ngidam nk tengok puting dia pun kn..

      Delete
  20. x per, dia sokong pas, masuk syurga..

    ReplyDelete
  21. eleh..org nasihat ckp cm2 lak..x profesional..

    ReplyDelete
  22. sape minah ni??? apsal aku xkenal?? SHIT!!!

    ReplyDelete
  23. One Step Ahead!!!

    Semakin ramai telah mendaftar, masa makan duit masuk , masa jalan2 duit masuk, masa tido pon duit tetap masuk ke akaun kita. Duit masuk 24jam tak henti. Boleh cek terus dari handphone kita.

    Klik di sini → http://topup8.weebly.com/

    Promosi hanya RM30 sahaja !!! ( pakej asal RM299.00 )

    ✔ Dapat keuntungan hingga RM 900 seminggu
    ✔ Dapat diskaun topup sehingga 25%
    ✔ Dapat bonus topup PERCUMA seumur hidup
    ✔ Topup blh dijual atau utk kegunaan sendiri/keluarga
    ✔ Dapat keahlian PERCUMA kelab ‘Jutawan Topup’.
    ✔ Kaedah diberikan pada setiap ahli berdaftar.

    > CARA MENDAFTAR / JOIN <

    Selepas lakukan bayaran RM30 ke akaun Maybank :

    Mohd Alwie B Mohd Ali
    ACC NO 162843013170

    Sila sms kan info di bawah ke 019-3190380 :

    1) Masa bayaran
    2) Nama
    3) Alamat ( Negeri sahaja )
    4) No. Handphone ( Maxis/Celcom/Digi prepaid shj. )

    Sebaik menerima sms anda, kami akan memproses permohonan anda dgn segera. Pendaftaran dilakukan dalam masa 1 jam sahaja dan anda akan menerima NOTIS AKTIF beserta NOMBOR ID KEAHLIAN ke hp anda. Kaedah lengkap akan diberikan. -

    PENDAFTARAN DIBUKA 24 JAM TERMASUK HARI SABTU & AHAD. CALL / SMS/ : 019-3190380

    ReplyDelete
  24. anak sapa la ni..malang mak ayah die

    ReplyDelete
  25. Hei pompuan ko x malu ke tunjuk aset ko kat org ramai....malang la sape jdi laki die....lain la yg jdi laki die si alif bengong 2.suke bini die seksi tunjuk kopek....bangga la sgt

    ReplyDelete
  26. bersyukurlah, awak tu..masih ade org nak menegur awak utk ke jalan yg betul..masih ade org yg mahu ajak awak ke jalan syurga..tak perlu nak maki org tu

    ReplyDelete
  27. rogol skali confirm xsombong dah lepas tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea ker tak sombong...ntah2 lagi dia suka

      Delete
  28. pantang ditegur dah melenting?? siap la...malaikat menunggu mu dengan bara api nanti :)

    ReplyDelete
  29. yang allifizzat tu bajet dapat maen ke kalau dok support c lana tu??!! due2 mangkok hayon....blom kenal dosa pahale... tunggu la pada hari kematianmu nanti...

    ReplyDelete
  30. sape dia ni ek ? mcm tak famous je...or maybe she famous bcoz of her dress up... i dont know....poor tht girl yg tegur dia tu..tegur cara baik tapi dibalas dgn...hmm...rude maybe ? mmg la tht girl tak byr bills dia but w/o fans who supporting her...hmmm fikir2 kan lah !

    ReplyDelete
  31. stupid lana....

    ReplyDelete
  32. i like lana,.hot gituu..
    u org nih menyebuklaa,skati die la nk pkai seksi.
    kte mmg tau itu aset yg d bgi NYA tpi pndai la jga sendiri..

    ReplyDelete
  33. wow..dah macam PORNSTAR

    ReplyDelete
  34. rogol sampai buncit Baru dia tau...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri