WTF - POSTER FILEM CHINA MENIRU POSTER FILEM NEGARA LAIN (23 GAMBAR)
Home » » WTF - POSTER FILEM CHINA MENIRU POSTER FILEM NEGARA LAIN (23 GAMBAR)

WTF - POSTER FILEM CHINA MENIRU POSTER FILEM NEGARA LAIN (23 GAMBAR)

3 May 2013 31 Comments
filem China yang meniru hampir sama poster filem dari negara lain. Negara peniru tidak lain tidak bukan CHINA!



Laporan asal RocketNews24

31 comments:

  1. Hazika : Jap ye..
    Hazik : SEKARANG!

    Hazika : Ala, jap lagi arrr..
    Hazik : Nak sekarang!!

    Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
    Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

    Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
    Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

    Hazika : Jom, abang?
    Hazik : aummm aummm!

    Hazika : eeeeeeee

    WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
    PANAS:BENARKAH GADIS BERPAKAIAN TAK SENONOH INI ANAK SOFEA JANE?
    GEMPAR:WANITA BERMISAI DAN BERJANGGUT DITEMUI DI MALAYSIA!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak

      Delete
    2. desprate tahap babi la ko... g la kawen cepat2... gile sex ar ko... pedo ke ape nih.. ish2.. tu ar keje melancap je.. mane tak nye...

      Delete
  2. Replies
    1. lancau kau 1st . kau 2nd la sial . benak . tu la dulu mak suruh p skolah kau p isap gam . skang dah jadi bodo nyesal x sudah

      Delete
    2. marah nye la -_-

      Delete
    3. Bodo sial punye budak..yg ko men carut kat atas buat ape lancau?ko taw x mencarut tue berdosa..puih bodo nye budak,mak suh sekolah ko sibuk meraba cikaro...last2 jadi bodoh

      Delete
    4. bogong punye orag atsw ckp lebih...dye pon mencarut...betol x orang bawah

      Delete
    5. Sume yg tulis kat atas ni org yg sama..

      Delete
    6. nsib baek ak bwah ko >.<

      Delete
    7. Mabuk ketum ke hape ko ni???

      Delete
  3. mcm bodoh je yg komen first2 tu.

    ReplyDelete
  4. Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan malaysiakini

    Freemalaysiakini2.com

    ReplyDelete
  5. anwar Ibrahim babi pukimak pkr pas dap semuanya babi pukimak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbut la bn gk bro..sma je mcm babi

      Delete
    2. mak abah ko anjing kurap, adik2 ko anjing betina... atok nenek ko babi jantan sial...

      Delete
    3. DAP PUKIMAK. yg marah aku mesti marah sambil jilat jubur lim kit malam (x siang lg)

      Delete
    4. gaduh macam kanak terencat jer aku tgk
      banyak sgt minum ribena ini jadi nya kanak-kanak ribena

      Delete
  6. ada satu tu daripada South Korea dan Thailand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so????

      Delete
    2. so die nak bagitau ade dari korea dengan thailand lah mangkuk

      Delete
  7. dah lupe ke china kan mmg negara penciplak...

    ReplyDelete
  8. ini pn nk politic ka bro..lahanat!

    ReplyDelete
  9. China is fake!!

    ReplyDelete
  10. aduh negara china ni.. smua benda nak tiru..

    ReplyDelete
  11. benda pe yg ori kat china...

    ReplyDelete
  12. ingin menjana pendapatan dengan tone excel..??bermacam kelebihan yang anda akan dapat..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri