WTF - POSTER FILEM CHINA MENIRU POSTER FILEM NEGARA LAIN (23 GAMBAR)

filem China yang meniru hampir sama poster filem dari negara lain. Negara peniru tidak lain tidak bukan CHINA!



Laporan asal RocketNews24

{ 31 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 04 May, 2013
Hazika : Jap ye..
Hazik : SEKARANG!

Hazika : Ala, jap lagi arrr..
Hazik : Nak sekarang!!

Hazika : Jap lagi, sikittt je lagi..
Hazik : NAK SEKARANG! NAK SEKARANG!

Hazika : Sikittttttttttttttt je lagi Abg..
Hazik : Takde! NAK SKANG! NAK SKANG! NAK JUGAK! NAK SKANG!!!!

Hazika : Jom, abang?
Hazik : aummm aummm!

Hazika : eeeeeeee

WOW:KISAH NORA, JANDA YANG KEHAUSAN SETIAP MALAM!
PANAS:BENARKAH GADIS BERPAKAIAN TAK SENONOH INI ANAK SOFEA JANE?
GEMPAR:WANITA BERMISAI DAN BERJANGGUT DITEMUI DI MALAYSIA!
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
lancau kau 1st . kau 2nd la sial . benak . tu la dulu mak suruh p skolah kau p isap gam . skang dah jadi bodo nyesal x sudah
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
mcm bodoh je yg komen first2 tu.
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
Bodo sial punye budak..yg ko men carut kat atas buat ape lancau?ko taw x mencarut tue berdosa..puih bodo nye budak,mak suh sekolah ko sibuk meraba cikaro...last2 jadi bodoh
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
Webportal berita edisi percuma tanpa perlu melanggan malaysiakini

Freemalaysiakini2.com
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
anwar Ibrahim babi pukimak pkr pas dap semuanya babi pukimak
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
ko ni bodo gilo babi bengom anjing sial pukimak lahabau laa..xley ke klu ko x post mnda mcm ni..xrugi n xmati eh klu ko xpost mnda ni..bangang bahalol pnye budak
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
sbut la bn gk bro..sma je mcm babi
Faeytynn Zayn Faeytynn Zayn 04 May, 2013
ada satu tu daripada South Korea dan Thailand.
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
bogong punye orag atsw ckp lebih...dye pon mencarut...betol x orang bawah
AnonymousAnonymous 04 May, 2013
Sume yg tulis kat atas ni org yg sama..
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
dah lupe ke china kan mmg negara penciplak...
AnonymousAnonymous 05 May, 2013
ini pn nk politic ka bro..lahanat!
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
desprate tahap babi la ko... g la kawen cepat2... gile sex ar ko... pedo ke ape nih.. ish2.. tu ar keje melancap je.. mane tak nye...
AnonymousAnonymous 06 May, 2013
mak abah ko anjing kurap, adik2 ko anjing betina... atok nenek ko babi jantan sial...
AnonymousAnonymous 07 May, 2013
DAP PUKIMAK. yg marah aku mesti marah sambil jilat jubur lim kit malam (x siang lg)
AnonymousAnonymous 12 May, 2013
gaduh macam kanak terencat jer aku tgk
banyak sgt minum ribena ini jadi nya kanak-kanak ribena
trigyy trigyy 12 May, 2013
aduh negara china ni.. smua benda nak tiru..
(Altair) (Altair) 12 May, 2013
benda pe yg ori kat china...
AnonymousAnonymous 06 June, 2013
so die nak bagitau ade dari korea dengan thailand lah mangkuk
AnonymousAnonymous 05 October, 2013
nsib baek ak bwah ko >.<
AnonymousAnonymous 06 January, 2014
ingin menjana pendapatan dengan tone excel..??bermacam kelebihan yang anda akan dapat..
AnonymousAnonymous 10 March, 2014
Mabuk ketum ke hape ko ni???

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri