SADIS : 4 Mujahidin Dibunuh Ketika Cuba Selamatkan Mangsa Rogol Tentera Syria [Video]
Home » » SADIS : 4 Mujahidin Dibunuh Ketika Cuba Selamatkan Mangsa Rogol Tentera Syria [Video]

SADIS : 4 Mujahidin Dibunuh Ketika Cuba Selamatkan Mangsa Rogol Tentera Syria [Video]

20 Comments
Empat askar Mujahideen dilaporkan terbunuh ketika dalam percubaan mereka untuk menyelamatkan seorang gadis yang terdampar di sebuah jalan dalam keadaan separuh bogel selepas diperkosa oleh askar Syria, baru-baru ini.


Askar yang telah merogol gadis terbabit sengaja mahu menjadikan mangsanya sebagai perangkap untuk menembak mati askar Mujahideen yang mahu membantunya.

Nampaknya krisis di Syria semakin hari semakin membimbangkan terutama buat kaum wanita dan kanak-kanak.

Askar-askar di sana ternyata mengambil kesempatan dengan kelemahan kaum Hawa sehinggakan sanggup merogol dan mendera mereka demi memuaskan nafsu mereka sendiri.


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

20 comments:

  1. First yahoo.!

    ReplyDelete
  2. byk kan post mcm nieh ye admin....

    ReplyDelete
  3. yang kau nak 1st2 ni apahal woi. cuba2 lah kau sedekahkan al fatihah untuk para syahadah, yang kau fikir nak 1st like je, renung renungkan

    ReplyDelete
  4. Salam, to all muslim..

    Relex, kesahihan video ni mungkin boleh di pertikai,

    Ingat yahudi & nasoro akan sentiasa melaga-lagakan umat islam..

    Jangan Berpecah Dari Islam, KECUALI MATI..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi ko nak pertahankan lah orang syria?

      Delete
    2. Ini bukan kes melaga-lagakan umat Islam, wahai Anonymous di atas,

      Ini kes dendam dan kebencian Syiah terhadap Sunni. Mereka merogol wanita, perempuan, membunuh lelaki-lelaki dan kanak-kanak Sunni.

      Dendam mereka bermula semenjak ketiadaan Nabi Muhammad s.a.w, dicetus oleh Abdullah ibn Saba', mereka berpura-pura melindungi Ahlul Bayt tetapi sebenarnya adalah Munafeequn.

      Syiah bukan suatu mazhab yang berbeza berdasarkan fekah, tetapi berbeza dari sudut aqidah, jadinya tergelincir dari sudut iman.

      Delete
    3. tu bukan islam la bangsat..yg tu puak syiah laknat yg xmngaku nabi..kalau aku jmpa kt mlsia ni..aku cubit skit2 bagi mati..

      Delete
    4. die ni msti org syiah..backup syiah bkn main lg..

      Delete
    5. woi syiah ko jgan nak melalak di sini bleh x!

      Delete
    6. syiah melayu ni

      Delete
    7. Lucu...Islam lawan islam... x malu ke ...shame of you... biasa la kn..jihad...bukan dosa pun...

      Delete
  5. Replies
    1. Bro..itu islam... "allahuakbar" ...ada dengar ke ? islam lawan islam la kat luar sna...sbb itu sdh ajaran...darah dbyar dgn darah...tiada kemaafan...jihad tetap jihad... macam tentera sulu serang malaysia... semua mrka islam... mati syaid la..kn...x da dosa...

      Delete
  6. bunuh sume student foreigner syiah kt malaysia ni..bersepah kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. km islam jgk kn...amalkan slalu...bunuh la ramai2...jgn maafkan mereka...jihad tetap jihad...

      Delete
  7. i wanna die in syria!!!!

    ReplyDelete
  8. pasal perkara-perkara macam ni lah islam dilabel pengganas.
    hanya pandangan saja.
    -Liyana Jasman-

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri