COOL - FIGURA AKSI PENJEJAK AWAN PEDANG SETIAWAN (8 GAMBAR)

Mesti salah satu korang pernah baca komik lagenda karya Mah Weng Seng ini. Hari ini Hot Toys menghasilkan figura aksi Penjejak Awan yang cool beans. Harga figura ini ialah HK 1280 (RM529) sebuah. Zaman asrama dulu buku ni habis duit beli dari jilid 1-100+ 



Laporan asal Hot Toys

{ 16 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 30 July, 2013
11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
SharpShooter SharpShooter 30 July, 2013
Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg
SharpShooter SharpShooter 30 July, 2013
Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg
AnonymousAnonymous 30 July, 2013
aku nk pendekar laut..
AnonymousAnonymous 30 July, 2013
Penjejak badai xde ker..
Kedai Gajet Pendang Kedai Gajet Pendang 31 July, 2013
Tumpang encik admin. Esok stok Original Yoobao Power Bank 11,200mAh akan sampai. Harga lebih murah drpd kedai2 talipon di Kedah. KGP akan buat promosi sempena raya. diskau n 30%. dapatkan update drpd kami: https://www.facebook.com/notes/kedai-gajet-pendang/power-bank-yoobao-power-king-11200mah-yb-642/1391003311123283
AnonymousAnonymous 01 August, 2013
Salam Sejahtera

Jom Sama2 Cuba peluang Menangi Hadiah Raya Sehingga RM 246,000 !!

http://statictab.com/h39vact
AnonymousAnonymous 14 August, 2013
ko punya blog haram apa xleh bukak iklan yg suruh like tu mcm sial
VIMAX Pembesar Penis VIMAX Pembesar Penis 20 December, 2013
Tersedia :
1.Viagra USA no 1
2.Cialis England 20/50/80 mg
3.Levitra Germany 20/100 mg
4.Procomil Spray
5.Perangsang Wanita Spontan
6.Vakum + Crem Payudara Montok
7.Vakum Big Long + Lintah Oil
8.Boneka Full Body
9.Sextoys P/W Komplit

http://www.pusatobat-priaperkasa.com/

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri