COOL - FIGURA AKSI PENJEJAK AWAN PEDANG SETIAWAN (8 GAMBAR)
Home » » COOL - FIGURA AKSI PENJEJAK AWAN PEDANG SETIAWAN (8 GAMBAR)

COOL - FIGURA AKSI PENJEJAK AWAN PEDANG SETIAWAN (8 GAMBAR)

30 Jul 2013 16 Comments
Mesti salah satu korang pernah baca komik lagenda karya Mah Weng Seng ini. Hari ini Hot Toys menghasilkan figura aksi Penjejak Awan yang cool beans. Harga figura ini ialah HK 1280 (RM529) sebuah. Zaman asrama dulu buku ni habis duit beli dari jilid 1-100+ 



Laporan asal Hot Toys

16 comments:

  1. 11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

      Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
      Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

      Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
      Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

      Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

      Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
      Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

      Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
      Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
    2. Tumpang encik admin. Esok stok Original Yoobao Power Bank 11,200mAh akan sampai. Harga lebih murah drpd kedai2 talipon di Kedah. KGP akan buat promosi sempena raya. diskau n 30%. dapatkan update drpd kami: https://www.facebook.com/notes/kedai-gajet-pendang/power-bank-yoobao-power-king-11200mah-yb-642/1391003311123283

      Delete
    3. DEWA PARANG...

      Delete
  2. Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
    Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

    Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
    Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

    Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
    Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

    Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
    Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

    Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
    Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

    Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
    Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

    Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
    Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

    Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
    Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

    Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
    Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

    Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
    Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko punya blog haram apa xleh bukak iklan yg suruh like tu mcm sial

      Delete
  3. aku nk pendekar laut..

    ReplyDelete
  4. Penjejak badai xde ker..

    ReplyDelete
  5. Salam Sejahtera

    Jom Sama2 Cuba peluang Menangi Hadiah Raya Sehingga RM 246,000 !!

    http://statictab.com/h39vact

    ReplyDelete
  6. Tersedia :
    1.Viagra USA no 1
    2.Cialis England 20/50/80 mg
    3.Levitra Germany 20/100 mg
    4.Procomil Spray
    5.Perangsang Wanita Spontan
    6.Vakum + Crem Payudara Montok
    7.Vakum Big Long + Lintah Oil
    8.Boneka Full Body
    9.Sextoys P/W Komplit

    http://www.pusatobat-priaperkasa.com/

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri