COOL : Siapa Sebenarnya Di Sebalik Watak Teletubbies? (12 Gambar)
Home » » COOL : Siapa Sebenarnya Di Sebalik Watak Teletubbies? (12 Gambar)

COOL : Siapa Sebenarnya Di Sebalik Watak Teletubbies? (12 Gambar)

21 Comments
Cerita kanak-kanak ini telah diberhentikan pada tahun 2002. Sad!



21 comments:

  1. yes akhirnye bjaya jgk aku 1st...........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sian,ngidam no 1..

      Delete
    2. ko ni bodoh ke atau babi kemaruk 1st.. Ko bukan 1st la lahanatt...... Bodo org bwh aku ni... Mkn taik byk...

      Delete
  2. aja love ailin 3rd

    ReplyDelete
  3. muahahaha..... utk ptama klinyerrrr.... aku komen dpt 1sttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko no4 la saitan berkepala babi... Dah la bodoh.. Mengira pon x taw.. Sah bapak ko pon bodoh mcm anon2 yg dibawah aku ni..

      Delete
  4. rindu time2 kecik dulu..haha

    ReplyDelete
  5. ehh yg warna ungu tu bkn kak mah ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stau aq mak ko.. Aq rsa la kn. Yeala aq rsa la.... Aq tau la woi!!

      Delete
    2. aah la.. Tu kan mak kau... Anak derhaka kau ni x ngaku mak... Mentang2 mak kau paksi suit tu nmpk mcm beruk.. Tp tu kan mak kau gak..

      Delete
  6. apasal rama sangat yg bodo kate 1st ni??? bangan tahap gabang

    ReplyDelete
  7. Sudah la.semua kt atas pun bodoh gak

    ReplyDelete
  8. cite yg x bagi manfaat lgsung aku tgk kecik2 dulu, elok la dibatalkan, buat semak tv je

    ReplyDelete
  9. negro? shit...my childhood destroy.. :'(

    ReplyDelete
  10. Tersedia :
    1.Viagra USA no 1
    2.Cialis England 20/50/80 mg
    3.Levitra Germany 20/100 mg
    4.Procomil Spray
    5.Perangsang Wanita Spontan
    6.Vakum + Crem Payudara Montok
    7.Vakum Big Long + Lintah Oil
    8.Boneka Full Body
    9.Sextoys P/W Komplit

    http://www.pusatobat-priaperkasa.com/

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri