SERIUS - AIR MINERAL PALING ISLAM HARI INI
Home » » SERIUS - AIR MINERAL PALING ISLAM HARI INI

SERIUS - AIR MINERAL PALING ISLAM HARI INI

55 Comments
Minum air ini mungkin akan membersihkan hati. Best part is air sarang anai-anai



Laporan asal Facebook

55 comments:

  1. Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
    Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

    Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
    Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

    Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
    Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

    Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
    Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
      Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

      Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

      Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
      Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Delete
  3. Bnde nie entry nie.. Ape kaitn air ngn anai2??...

    ReplyDelete
    Replies
    1. anon2 kat sini semua bodoh bodoh ,,hahaha cuba korg google air AL-KHODAFI ... nescaya korg tepuk dahi..hahhaaha

      Delete
    2. Ko pun anon gak. bodoh cam sial.

      Delete
  4. mengarut lah admin ni.........

    ReplyDelete
    Replies
    1. admin ntah pape.. bapak aku pun minum la air ni.. admin2.. anda dgn bangang berpisah tiada..

      Delete
  5. Xpaham, ape yg air sarang anai2

    ReplyDelete
  6. silap brand ni... yg ada sarang anai2 ialah al-khodafi..fitnah x baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak sgt admin pen patah blog ni jenis main hentam je.... lepas ni semua kena hati2 baca info dari blog ni. Tarik balik fitnah tu..

      Delete
    2. cb admin .. jgn dok fitnah laa ..

      Delete
  7. air nie dah femes,lebih kurang air bacaan yaasin la..tapi air yasin tu dibaca surah yassin & beberapa surah pilihan..yg nie siap 30juzuk alquran..

    ada apa2 yg pelik ke atau admin baru jmpa air nie??

    ReplyDelete
  8. cmne dia baca 30 juzuk alquran tu untuk wat produk air ni eh?..cmne la proses dia buat air ni? ada spe2 tau or pnh g kilang dia? kadang2 ak musykil gk bnde2 cmni..ke dia just on bacaan alquran tu n letak je kat tong2 air..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo on bacaan alquran guna radio , air xkan berkesan . diorg guna hafiz utk bacakan 30 juzuk alquran kat air ni .. kilang dia kt kedah .. klo nk tau lebih lanjut search je internet :D

      Delete
    2. tak silap aku dorg guna ramai hafiz bukan sorg je...

      Delete
  9. tak faham aku.. mngarut je.. puiii...

    ReplyDelete
  10. Air yang kata cmpuran anai-anai tu namany air al-khodafi.. ce korg search..

    ReplyDelete
  11. gila bodoh admin ni...! air anugerah xde bahan bahan mengarut..provoke+ buat fitnah admin ni...biar company air ni saman ko!..padan muka...jom printcreen, post ke company syarikat ni!

    ReplyDelete
  12. wahhh pandai lak admin nie men taram..nie air anugerah laa bkn air yg sarang anai2 2..apa punya bangang laa admin nie..bulan2 posa pon nk tmbh fitnah..ak minum alhamdulillah okie ja..gpon air nie mcm air mineral cuma ia dibaca dgn 30 juzuk Al-Quran..umpama mcm korang minum air yasin..aduyaaii..admin2..

    ReplyDelete
  13. fitnah dajjal untuk menjatuhkan ummah islam..

    ReplyDelete
  14. kalau kena saman baru tau... o_0||

    ReplyDelete
  15. Masuk ni dah berapa banyak dah bnda bodoh admin bodoh ni buat. Tak baik kata orang bodoh.. Tapi dah memang bodoh.. Sakit hati je baca bnda mcam ni.!!!

    ReplyDelete
  16. admin = alvin ...meh anta admin ke jail...

    ReplyDelete
  17. korang maki admin pun sama bodoh. ckp elok2 x leh ke? naper nak maki2 dia? dia pun manusia, ada buat silap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku ada beli air ni, minum dah pun. alhamdulillah takde pape, cume iktiar je dengan niat aku nak bersihkan hati,kalo bende ni tipu tu antare die dengan Allah S.W.T...

      Delete
    2. entah entah ko ni admin tak??beria plak nak bekap admin...aku rase nak report je blog ni kepada syrkt anugerah...haishh..bulan pose nk buat fitnah

      Delete
    3. bodoh nye admin

      Delete
  18. ada gak org pecaya dgn benda mcm ni. syarikat nak untung, mcm2 diorang leh bubuh kat label botol tu. mana bukti air tu dibacakan 30 juzuk al-quran? baik ambik air, baca sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ada jual air zam2... nk?

      Delete
    2. Kalau harga air sama dengan harga air mineral di pasaran alhamdulillah, moga berkat perniagaan tuan-tuan dan puan-puan.. Tapi kalau air tu 'mahal' sebab bacaan 30 juzuk al-Quran dan surah-surah ayat pilihan, maka ngatlah ayat Allah swt kepada golongan penjual agama yang meletakkan agama pada harga yang murah... Ingat Agama Islam tidak ternilai 'priceless' bukan utk dikomoditikan..

      Darusyifa' pun x pernah meniagakan air bacaan ayat ruqyah.. Depa jual air mineral biasa sahaja dahulu. kemudian bawa air tong mineral biasa tu bawa ke tingkat atas baca ayat-ayat ruqyah bersama-sama...

      Nanti ada pulak kata dah 'effort' air liur depa nak menghafaz dan bacakan ayat Al-Quran. Logik kapitalis memang macamni. Kalau nak sumbangkan kepada para hufaz? bukala bab cerita lain lain seperti tabung sedekah dan sebagainya... Admin tok sah takut... agama bukan murah macamni..

      Delete
    3. AKu pernah pergi kilang air Anugerah ni. Aku pun tak tau bila air itu dibacakan 30juzuk. Air yang disedut dari telaga ke tangki mesti dibotolkan hari itu jugak. Lpas kumpul di tangki, terus dibotolkan.... ak tak nampak pun budak tahfiz ke...atau sesiapa yg baca ayat quran 30juzuk.

      So, ak mmg tak percaya dgn air 30juzuk ni. Mungkin pertama kali dibaca dalam telaga...lpas tu claim bertahun2 air tu air 30juzuk..harga RM4.50. Air tu air mineral biasa je pun

      Delete
  19. Lain kali nak post aper2 pun.... sertakan buktinya....
    Saya ni rumah dkt jer ngan kilang sumber air Anugerah tuuu...
    x sampai 1km pun

    ReplyDelete
  20. kalu orang islam berniaga ada jer yg tak kena yer... semua tak betul hehehe bebawak baca al-quran.... apa itu persangka baik

    ReplyDelete
  21. admin bodoh cakap tak fikir dulu..tadak otak ka? r u out of mind?

    jgnlah pilih topic nk test market..ikut sedap rasa je..

    ReplyDelete
  22. Haha, Air dari anai-anailah yg makan al-quran lah, air baca juzuk 30 lah... ISLAM akhir zaman, zaman ke akhirat, begini lah rupa, Yang Lebih elok bukan org bacakan dan kita yg guna, tak dapat apa-apa beza pon dalam hidup... Nabi suruh kita mengamalnya sendiri baru lah berkat dalam hidup bukan orang lain yang buatkan, tak pandai, belajar lah, itulah erti kehidupan, belajar apa yang kurang atau tidak tahu...

    ReplyDelete
  23. yang ada campuran srang anai2 bukan brand ni la...semak dulu sebelum post..adoi la....

    ReplyDelete
  24. ni mesti kerja Kacang Merah DAP ni. FITNAH!!!

    ReplyDelete
  25. apa yg sarang anai2??x reti baca ka??x pyh cari isu lh bab agama nih...

    ReplyDelete
  26. BUUUUUU admin .

    ReplyDelete
  27. admin retarded

    ReplyDelete
  28. dah ada dalam Quran dan Hadis. Di akhir zaman bila ayat2 Al-Quran diperdagangkan. Wallahualam.

    ReplyDelete
  29. Dia baru dpt tau kot isu sarang anai2 tu tp xtau mm 1.. Admin2...

    ReplyDelete
  30. sakai ka? mcm tak prnh tengok...

    ReplyDelete
  31. admin konek kecik mcm pondan..mak admin pornstar..bpk admin gay..selamat hari raya smua!

    ReplyDelete
  32. Letak gambar, buat statement tanpa penerangan. Mintak2 kena saman. Print screen skrg. Siap kau. Bodoh punya blog. Org nk blogging, kau nk blogging. Unfollow kau skrg

    ReplyDelete
  33. Bila nmpak masyarakat suka pada islam maka jual apa sahaja letak agama ..nampak islamik..mcm2 cara nk cari untung, agama pun sanggup jual..akhir zaman..

    ReplyDelete
  34. Adakah ia amalan Rasulullah? Tidak sama sekali... Berkesan kah?,, Iklas kah para pembaca?? apa erti doa jika perlu dibayar?Tidak lari juga produk makanan seperti kismis, kurma, badam...malahan susu formula bayi juga dibacakan ayat quran.. sesungguhnya islam itu mudah... dan tidak membebankan umatnya. kalau ini jalan yg benar,maka org2 kaya jela yg dapat kebaikan air 30juzuk ni. org x berkemampuan maknanya xmampu utk dpt kelebihan tu. wallahualam

    ReplyDelete
  35. Tersedia :
    1.Viagra USA no 1
    2.Cialis England 20/50/80 mg
    3.Levitra Germany 20/100 mg
    4.Procomil Spray
    5.Perangsang Wanita Spontan
    6.Vakum + Crem Payudara Montok
    7.Vakum Big Long + Lintah Oil
    8.Boneka Full Body
    9.Sextoys P/W Komplit

    http://www.pusatobat-priaperkasa.com/

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri