SERIUS - INILAH MAKSUD DENDAM KESUMAT SEBENAR
Home » » SERIUS - INILAH MAKSUD DENDAM KESUMAT SEBENAR

SERIUS - INILAH MAKSUD DENDAM KESUMAT SEBENAR

10 Comments
Poorly Drawn Dinosour. Komik mereka kelakar. Silalah jenguk kalau nak hiburkan hati yang lara



Laporan asal PoorlyDrawnDinosour

10 comments:

  1. first habaq hang..haha hihi huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jadi minyak pon nak balas dendam lagi..wkwkwk
      WTF - Bila Perusuh Jalanan vs Tentera (5Gambar)

      Delete
  2. kepala bapak hang admin n org atas kelakar nyeee !!!!

    ReplyDelete
  3. orang atas aku ne bangang ke ape?
    ke acaner orang bawah?

    ReplyDelete
  4. anon atas aku gay mintak pendapat aku ..gaygaygaygay

    bawah aku lagi gay

    ReplyDelete
  5. Puting buah dada yang mendongak ke atas dan panjang dikatakan dipunyai oleh wanita yang mempunyai nafsu yang dikatakan membara dan mahu dimiliki oleh lelaki yang mementingkannya. wanita jenis ini dikatakan mempunyai keinginan seks yang tinggi dan tahap kepuasan yang akan dirasakan oleh wanita betigu hebat jika para suami mengetahui rahsia disebalik payudara jenis ini.


    Saiz payudara yang besar dikatakan dipunyai oleh wanita yang kuat nafsu tetapi kurang mengecapi kepuasan dalam hubungan seks. Bagi lelaki lebih 90% inginkan payudara yang besar kerana dengan payu dara yang besar suami dapt merasai kepuasan yang amat hebat.

    Selain itu wanita yang mempunyai buah dada yang kecil dikatakan mempunyai sifat keibuan dan mampu menjadi ibu yang baik.

    Satu kajian telah dibuat dan hasilnya bg menegangkan payudara dan mementapkan lagi payudara, penggunnaan air mani lelaki amat berkesan kerana air mani lelaki mempunyai banyak khasiatnya. Hanya perlu disapukan pada payudara isteri. kebanyakkan isteri mengakuinya.

    Urutan payudara dapat mencegah dari mendapat kenser payudara disamping untuk mementapkan dan membersarkan payu dara.para wanita haruslah berusaha untuk mencegahnya. hanya 10 - 15 minit sehari mengurut payudara anda dapt menyalamatkan anda dari kenser payudara. disarankan mengunnakan baby oil atau pun minyak zaitun. ianya lebih berkesan.

    Info ini dikonsikan untuk manfaat semua.

    ReplyDelete
  6. singgah blog sy kejap tengok handphone klon yang kami jual :)

    http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html

    ReplyDelete
  7. *** NMG ***

    "AKU SELALU ON9 FB, TAPI BUANG MASA JE.. BUANG DUIT PLAK TU, ASYIK TOPUP BROADBAND JE.. HAISHH.."

    situasi diatas berlaku pada anda?? kini tidak lg... jom sertai NMG NETWORK bersama sy & rakan2.... sebabnya???

    -> modal permulaan sgt2 rendah..
    -> dapat dividen 3x ganda drpd modal permulaan..
    -> halal.. dividen 100% drpd keuntungan syarikat..
    -> berdaftar dengan SSM..(boleh confirmkan dgn SSM)..
    -> bukan pelaburan internet, kutu moden, MLM or skim cepat kaya..
    -> xperlu jual barang or jumpa org..
    -> xnak ajak org pn tetap dpt dividen, ajak org bonus berganda2..
    -> time urusan anda tentukan..
    -> semua boleh join.. asalkan 18 TAHUN KEATAS.
    -> testimoni kejayaan setiap hari oleh ahli2..
    -> ahli terdiri drpd polis, ustaz, pelajar, suri rumah dan lain2..
    -> ada group untuk membimbing ahli2 sehingga berjaya..
    -> dan banyak lagi..

    3 pakej yang ditawarkan :
    PAKEJ BRONZE : RM40, DIVIDEN RM146
    PAKEJ SILVER : RM80, DIVIDEN RM292
    PAKEJ GOLD : RM120, DIVIDEN RM438

    BERMINAT???
    PM sy laju2...syakan bagitau dari A-Z pasal NMG nie...
    Whatsapp/Wechat/Kakao/Line – 0134406906 ( mesej/call tidak digalakkan )

    ReplyDelete
  8. dhsyt la dio pny dendam...

    ReplyDelete
  9. mission acomplished

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri