SERIUS : LUCING GEMUK YANG KEHILANGAN TUANNYA (7 Gambar)
Home » » SERIUS : LUCING GEMUK YANG KEHILANGAN TUANNYA (7 Gambar)

SERIUS : LUCING GEMUK YANG KEHILANGAN TUANNYA (7 Gambar)

43 Comments
Ini ialah kucing yang bernama Garfield. Ianya seberat 18kg dan merupakan kucing tergemuk di dalam pusat perlindungan haiwan di US. Garfield baru sahaja kehilangan tuannya dan terus dibawa ke pusat perlindungan haiwan. Kerana terlalu gemuk, Garfield menjadi malas dan susah untuk bergerak. Ini menyukarkan Garfield untuk mencari makan dengan sendiri seperti kucing normal.



43 comments:

  1. haha. comel betul tapi dah obesiti. nak jalan pun susah, sebab tu hilang XD anyway, tumpang kejap ye. kepada sesiapa yang berminat dengan handphone clone gred AAA seperti Iphone 5 dengan harga yang berpatutan, bole jenguk blog saya :)

    http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/iphone-5-klon-available.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iphone clone tu RM590 :) boleh rujuk blog saya sebab yelah, nanti ada orang marah pulak :)

      Delete
  2. Tq, tetap x minat jualan diatas.....kotak kosong

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam nie, saya baca semua komen awak dan satu saya nak pesan, awak tak perlu nak bagitahu untuk setiap entry kat blog nie. ignorekan je, saya rasa tak susah pun ignore kan benda tu kan? Dan saya nak pesan, kita dah dewasa, janganlah berfikiran macam budak2. Kalau esok2 korang dah kahwin, macam mana korang nak ajar anak2 korang kalau pemikiran korang masih kebudakan? Bak kata pepatah, melentur buluh biar daripada rebungnya :) satu tahu, kat blog pen patah nie banyak users yang suka sent komen lucah. Kalau hari nie korang tak nak berubah, and then bila lagi? Nak tunggu nyawa di hujung tanduk? For the conclusion, kurangnya sikap negative dalam diri kita. This comment isn't only for you but for other users too. Mak bapak korang ada ajar jangan berfikiran lucah, kan? Maaflah komen saya panjang, saya cuma muak dengan users kat blog pen patah nie yang suka bercakap lucah :)

      Delete
    2. Kotak kosong mesti tak belajar email marketing secara beretika masa tadika dahulu. Ini menunjukakn KEGAGALAN YANG SANGAT besar dalam meniaga.

      Delete
    3. pernah dengar kata pepatah, usaha itu tangga kejayaan? awak nak debat pasal nie dengar saya, I am ready for it :)

      Delete
    4. eleh...tak bole dengar nasihat, terus nak debat.....Blog Panduan Batin bagi nasihat, terima dengan hati terbuka la.....ni nak melenting tak tentu pasal...

      Delete
  3. ya allab gebunya kucing nie...buat bantai behh nihh

    ReplyDelete
  4. SAYA ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YANG BERUPAYA CONNECT WIFI SEKELILING ANDA SEJAUH 2KM *[OPEN AREA],KUAT KAN SIGNAL OPEN WIFI, IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YANG MEMPUNYAI PASSWORD. ANDA TIDAK PERLU LAGI UNTUK BAYAR BIL INTERNET SETIAP BULAN. DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA.

    SILA LAYARI BLOG SAYA UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT.
    SIGNALKINGBOOSTER.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  5. Kotak Kosong marah nampak......rilek le broww.....macam tu pun nak emo ke? Geli aku baca komen lu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. which part yang saya marah? saya menegur, it's not same dengan marah :) jangan disalah ertikan maksud saya dan belajarlah menerima teguran. Furthermore, awak geli yang part mana? ada saya bercakap lucah? :) saya pasti, saya tak bercakap lucah kat sini :) saya pun pembaca setia blog nie, saya tahu banyak "anonymous" yang suka bercakap lucah. awak tak geli pulak baca komen dorang kan? ke awak suka baca komen macam tu? :)

      saya tak nak berhujah kat sini panjang2 dan I'm done with it. Korang tak suka, it is up to you guys :) lagipun tak dapat hadiah pun kalau saya nak menentang korang kat sini. That's all from me and I'm sorry for my mistakes :)

      Delete
    2. setuju dgn kotak kosong

      Delete
  6. rilek jgn gaduh2.. kita enjoy dgn blog nie ye.

    ReplyDelete
  7. kemana tumpahnya kuah kalau x ke bawah

    ReplyDelete
  8. Btl tu org di atas hehe kotak kosong ni marah2 pula lek ar der.. Niaga mmg camtu ade org nak beli ataw x. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya allah, saya tak marah pun lah. marah tu definition dia lain. Eg: "hoi! aku tak jual kat korang lah! kalau tak nak beli tak payah lah nak menyalak kat aku! tu pun nak gebang~~~" see? can u guys see the differences? takpe lah, saya terima kesalahan saya :) let's enjoy this entry and ignore certain part yang tak menghiburkan. I guess it's not too difficult :)

      Delete
  9. Kotak kosong bajet best.. kikiki

    ReplyDelete
  10. i want to lick you dick...kotak kosong....love you..!! btw i am pedo, are back.......!!!!!!!!!!!!!!!!! fuck you all....fuck you all....!!! who agree coment this and challenge me.......!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  11. nak niaga, niaga je lahh.....amenda Kotak Kosong......pantang kena jentik, dah nak menyalak. Nak enjoy, enjoy je lah.....ape hal nak bising2..? Kotak Kosong serupa tong kosong, bunyi kuat, isi kosong.....

    ReplyDelete
  12. nak niaga, tpi x beradab. ape da kotak kosong. u should accept all criticise. who want to buy product from rude person. u are the one should ignored other comment. bkn dengan cara melentik. menunjukkan ko ni badget pro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tergelak saya baca komen korang nie :) which part pulak yang tak beradab? saya memang ignore tapi bezanya, saya membetulkan persepsi orang. Kalau saya nie kurang ajar, cuba awak bgitahu apa yang saya kurang ajar? nampak ke komen saya memaki kat sini? Ya allah, nape lah korang nie tak dapat membezakan each words yang saya cakapkan. saya macam dah menegakkan benang yang basah. Kalau apa yang korang cakapkan tu tak betul, apa salahnya saya perbetulkan? Bukannya saya nie badget bagus, sama sekali tidak. cikgu saya pun kena benda yang macam nie, orang cakap dia badget lah apa, tapi saya tengok dia tak maki orang pun selain membetulkan apa yang tak betul.

      Delete
    2. plik jgn jumpa peniaga kat blog orang nak balas2 komen dgn orang mcm ni... dh org xsuka xyh nak nasihat2 orang...biase la tu orang comment2 mcm tuh..dh ko g menumpang kat entry yg xde kaitan ngn jual phne pehal...bleh dikatakan orang yg singgah kat entry ni nak bc entry ni enjoy2 bkn nak bli hnphne..klau kitorng nak beli phne kitrng akan google laa phne tu...bkn nak g search kucing gemuk plak..


      pastu nak berfalsafah pulakkkk.....dah2 laa kotak kosong.. mmg kotak kosong pon dapat..orang xbli phne clone2 nie...mngarut semua nih...dapat kotak kosong je..hahahahaha

      Delete
  13. Hahaha..pebende ar korang..die na meniaga..korg xnak beli dah ar..senyap sudah..x yah kritik2...yg kritik ni tau ke meniaga.??

    ReplyDelete
  14. Bulan2 puasa tak baik bertengkar..rasa xnak beli diam da la ya...x pasal2 berbalas komen kt sini..x matang btol..

    ReplyDelete
  15. ntah la kotak kosong.....org kutuk skit nk mlenting nk debat bagai......awk suruh orng ignore kalau x suka,tp awak cbuk duk balas komen orang yg duk kutuk kata nk ubah perpeksi orng la konon......yg baik ambik yg xnak ignore,yg nak debat bagi tu pehal...aduss....Kosong..

    ReplyDelete
  16. Lucing tu binatang apa..??....kucing kenal la...LOL

    ReplyDelete
  17. hhahahah nie la manusia susah nk puas kan hati... hanye tahu nk mengkritik... biar la kotak kosong nk niaga... klau enset clone mengarut dh lame diorang stop kluarkan produk diorang... enset clone still ad maknenya masih ad yg minat la... laen la klau korang anak orang kaya confirm ar nk kene pakai enset ori... maklum la takut jatuh standard korang... sorry to say nie la melayu... melayu bodoh... di luar negara orang pompuan sebok nk menegakkan islam kat malaysia sebok nk jadi ratu cantek... kini selamanya bangang abadi...

    ReplyDelete
  18. lucing pon boleh...

    ReplyDelete
  19. pigi dahhh kotak kosong.......!! menyalak je lebih...

    ReplyDelete
  20. hurmmm .. gemuknye kucing ..

    ReplyDelete
  21. Eh,korang yg kutuk2 kotak kosong tu apahall??! Suka ati dy la nk meniaga k apa k..yg korang kecohh sgt tu apsal..bangang nk mmpos..! X matang lgsung,

    ReplyDelete
  22. orang atas aku ntah2 kotak kosong jugak.....tak pun suku sakat dia....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...btol2 mst die sndiri jgk

      Delete
    2. kotak kosong dah takde modal...jual barang klon pulak tu.....APTB..!

      Delete
  23. kotak kosong knapa la u lyan macai2 x matang nih?u layan dorang mknanya u dah ltak standard yg rendah sama dgn dorg..just abaikan dan truskan berniaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh2, kotak kosong komen lagi laaa, hihi, lawak la awk nie kotak kosong, suke main menyamar2 tau,,

      Delete
  24. I rasa if nk berbisnes bisness lah kat tmpt lain.. Org punya blog org punya.. Bukan lu punya.. Xyah nak gaduh2.. dh org tak suka ko masuk blig org nk kecoh apasal...

    ReplyDelete
  25. Lai satu dh lah product clone.. Salah dari segi undang2.. Pattern IP rights kalau ikut law ko dh boleh kena saman.. Cuma xder org nk bising jer.. Cuba belajar undang2 hak cipta lpastuh baruh ko tau.. Jgn nk bising sgt.. If nk bising jugak akujer report n bwa g tribunal... Mau lawan?

    ReplyDelete
  26. Semua kat sini macam anjing . Ni mesti pengikut anwar al juburi nih . Bodoh tak bertempat .

    ReplyDelete
  27. Tersedia :
    1.Viagra USA no 1
    2.Cialis England 20/50/80 mg
    3.Levitra Germany 20/100 mg
    4.Procomil Spray
    5.Perangsang Wanita Spontan
    6.Vakum + Crem Payudara Montok
    7.Vakum Big Long + Lintah Oil
    8.Boneka Full Body
    9.Sextoys P/W Komplit

    http://www.pusatobat-priaperkasa.com/

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri