SERIUS :RATUSAN MOTORSIKAL UNIK HANYA TERDAPAT DI INDONESIA (12 Gambar)
Home » » SERIUS :RATUSAN MOTORSIKAL UNIK HANYA TERDAPAT DI INDONESIA (12 Gambar)

SERIUS :RATUSAN MOTORSIKAL UNIK HANYA TERDAPAT DI INDONESIA (12 Gambar)

5 Jul 2013 25 Comments
Motorsikal ini pelik dan pada masa yang sama sangat unik. Nice country eh?



25 comments:

  1. kadang2 ksian gak tgok indon ni..miskin je..tapi dieorg ni masih xsdar diri duk hina2 malaysia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu betul..diorang susah pun kita duk tolong..bantu..tapi diorang masih hina2 kita.. macam tak sedar diri pun ada..miskin tapi berlagak..tapi nak buat camne kan..cuma sesetengah rakyat diorang yang tak bertamadun je yg carik pasal..ad lagi setengah tu elok je perangai..

      Delete
    2. kasian nyer kat malaysia kita bt autoshow saje benda cam nie tapi kat endon....adeh mimpi nak pakai moto besar.....pergi sini la pok kalau nak rasa moto jaguh.....aq spon
      CAKAP POK MEMANG MENGHINA SAJA TAPI REALITI REMAJA SEMUA KUNO!!!!
      WEKKK SEKUTER PAKAI CAT PLAK TU XPKAI AUTOBRUSH!!!

      Delete
  2. ITU LAH MELAYU YG TU HANGPA SEMUA NMPK.. CE TGK APA YG KO BOLEH BLAJA DR DORANG.. DORANG NI RAJIN.. BG LAH KIJE APA PUN DORANG CUBA BUAT.. JANJI DPT DUIT DPT GAJI... TGK CONTOH MOTOR NI DH LA.. ADA ANAK2 ORG MELAYU BAGHAL BERFIKIRAN KREATIF MCM TU X? CE TGK MOTO DORANG BURUK KN MENUNJUKAN DORANG XDE DUIT AMBIL BARANG TERPAKAI BELI BAHAN MATERIAL YG MURAH2 PASTU LETAK KT MOTO.. YG ANAK2 KAMPUNG MELAYU ANAK2 REMAJA MELAYU JD SAMPAH NAIK MOTO MCM SIAL, KIJE MEMANTAT.. NK PANTAT FREE PUIII AKU MALU ADA BANGSA YG BANGSAT SAMPAH MASYRAKAT MCM NI.. PUIII ANJING LA LU..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko lg bangsat ... x ke gitu org dibawah ...

      Delete
    2. hmm btoi2

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000)?--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  3. kreatif,dan kebebasan jiwa, kemerdekaan berpikir dan berbuat menghasilkan kebahagiaan tersendiri bukan masalah jelek atau bagus nya.
    kreatif bukan cuma milik orang berduit saja, kreatif tak terbatas kekayaan, orang yg hanya mengukur dengan kekayaan cuman orang berotak beku, kebahagiaan tak bisa di ukur dengan uang dan kekayaan ..............

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya boss ,aku orang malaysia ,aku menyokong pendapatmu diatas ,kebanyakan yg racism2 ini semuanya hanya keyboard warrior ,pandai menunjuk belang di dalam internet sahaja ,padahal semuanya bachul ,salam sahabat dari malaysia

      Delete
  4. orang malayshit ternyata lebih kreatif buat mencuri budaya dan menghina bangsa lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mencuri budaya butoh pak hang,mase kecik2 mesti pak hang bagi mkan taik sbb tuh perangai hang mcm taik..

      Delete
    2. dan ternyata abdul razak hanyalah seorang taik yang bisa menghina...

      Delete
    3. dan di tambah lagi ternyata orang malayshit gagap ga bisa ngomong...n parahnya lagi pas ngomong yang keluar bahasa binatang...ckckckck...
      ini manusia atau binatang?

      Delete
    4. Bahasa binatang ? Kalo gitu org indog juga pake bhsa binatang donk . Soalnya setiap kali kami berbicara, kalian bisa mengerti . Haha . Dasar wong jowo asu !!

      Delete
  5. jangan menghina2 manusia, jika kalian adalah orang islam tak sepantasnya sombong BRO. kesombongan itu hanya milik ALLAH. apa yang kalian punya saat ini, itu adalah titipan, karena mahluk yang selau sombong itu adalah syetan laknatullah, tak ada ada bangsa yang lebih mulia sedikitpun hanya di lihat dari segi ketkwaan kepada Allah. jika kalian sombong dang menghina manusia lain terlebih itu saudara se islam kalian, maka kalian lebih hina dari binatang melata sekalipun, SALAM UKHUWAH ISLAMIYAH...

    ReplyDelete
  6. yg last tu gempak .. leh naik beramai2

    ReplyDelete
  7. Tirulah kerukunan n toleransi kristen mereka tidak pernah menghina n menghujat sesama,tpi menerima semua tanpa membedakan suku n agama

    ReplyDelete
  8. orang indonesia emang bgitu.. kadang kala otaknya tak betul..

    ReplyDelete
  9. pada kagak nyadar ya wong malingsia?meski gitu kreatif dong ngak kayak warga maling banci,udah negara kecil,warganya lagi bodok2 jelek item,hasil ciptaan sendiri aja kagaka ada smuanya hasil british,dasar penjlat jagoan maling copy paste budaya aja mencuri kagaka ada budaya sendiri,malu woi malinganjing,negara aja kagak merdeka wkwkwkwkwkwkwkwkw cuihhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa la sangat dgn budaya. apa emang org indo punya budaya?? budaya yg kamu ada cuma jadi org suruhan org sampai mati & merampok, membunuh di negara org. tgok link di bawah tu. buka mata lo. tolong panggil semua kawan2 lo yang ada malaysia balik ke indon. jangan menyusahkan kami disini. bangsa sial

      Delete
  10. hati2 dgn org indon skrg ni. byk dah jadi perampok & pembunuh. bangsa indon tak sedar diri. tgl di malaysia banyak jadi pencuri, penipu. tahun 2013 saja dah berpuluh indon kena tembak mati dengan polis kerana merampok dgn parang & pistol. yang tembak staff ambank baru2 ni pun bangsa indon sial ni. orang indon bangsa tak sedar diri, hidup menumpang tapi bagi banyak masalah kat rakyat malaysia. jadi maid tapi pukul & dera anak majikan. kalau benci malaysia KENAPA DATANG MALAYSIA?? PERGI SANA BERAMBUS! SANGGUP NAIK SAMPAN BERMATI2AN DATANG KE MALAYSIA. INDON BANGSAT!!

    ReplyDelete
  11. Kalau dilihat dari cara hidup & pakaian, kita pada jadi kasihan sama org indon. tp sudah cukup2 la kasihan pada bangsat indon ni. banyak yang jahat!!
    http://mynewshub.my/2013/10/11/segera-lagi-ditembak-mati-empat-penjenayah-warga-indon-tumpas-di-tangan-polis/#axzz2jsgLUVdC

    http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20131010/je_01/3-penjenayah-Indonesia-maut-ditembak

    ada 2 link. ada banyak lagi. show this them!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. INDON SIAL !!
      http://tengoktvonline.blogspot.com/2013/10/9-gambar-suspek-tembak-pegawai-ambank.html

      http://tengoktvonline.blogspot.com/2013/10/9-gambar-suspek-tembak-pegawai-ambank.html

      indon bangsat!! INDON SIAL
      duduk di negara buat taikkk. celaka sial

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri