SEXY :GAMBAR KUMPULAN AKB45 JEPUN DULU VS SEKARANG (23 Gambar)
Home » » SEXY :GAMBAR KUMPULAN AKB45 JEPUN DULU VS SEKARANG (23 Gambar)

SEXY :GAMBAR KUMPULAN AKB45 JEPUN DULU VS SEKARANG (23 Gambar)

37 Comments
i see plastic everywhere. Macam minho!



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

37 comments:

  1. melayu lagi hodoh dari dorg nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ko hodoh..sebab tu ko jeles

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. ist...sape second noob

    ReplyDelete
    Replies
    1. engkau la second, noob~~

      Delete
  3. first wehhh. lololololo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wuuuuuu,lembab. sile cube lagi! aku 3rd!

      Delete
  4. semua jenis bebulu lebat...

    ReplyDelete
  5. ni group bkn AKB45 tp AKB48 la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu betol.....eja pon salah admin nie... =3

      Delete
    2. tu ar bodo sey admin nie

      Delete
  6. kebanyakannye bukan buat pembedahan plastik...kitahara rie,maeda atsuko,maeda ami,kashiwagi yuki,matsui jurina,kasai tomomi,akimoto sayaka...diorang mane pernah buat pembedahan plastik...itu semua hanye kesan make-up ataupun umur dah semakin meningkat....gambar tu kebanyakannye gambar semasa diorang umur (12-16) tahun.....sekarang umur diorang dah 20 ke atas....mestilah rupe berubah....kesian orang yang tak bersalah tu..... =3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah....Nampaknye....ko nie fan besar "akb48"....

      Delete
    2. agaknyalah

      Delete
    3. nampaknya ko ni orang gila?

      Delete
  7. still better than k-poopers plastic.

    ReplyDelete
  8. aku rasa admin muka dia xxpernah berubah dari kecik muka cam bangla sampai ke besar...

    ReplyDelete
  9. Watanabe Mayu tetap dihati....

    ReplyDelete
  10. oit oit org Jepun xbyk la bedah2 plastik ni... dorg byk mekap sja... tgk muka msa kecik pn dah comel~~

    ReplyDelete
  11. sbb pe laa suke sgt kutuk kpop tuu . biar laa kt diorg nk buat plastic surgery ke pe ke . korang tmbah dosa korang lgi ade laa . haishh .. dunia dunia .

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Admin ni tak paham ke maksud puberty. lololol. ini AKB48 lah bukan AKB45
    -_-

    Itano Tomomi sentiasa di hati ku!!! -w-

    ReplyDelete
    Replies
    1. queen,
      elizabeth..

      kamen rider double?/+

      Delete
    2. Ahmad 'Izzudin layan jugak e kau kamen rider,tomochin n yukirin paling cute.oshi bagi aq.kau kat akb48 siapa?

      Delete
  14. AKB48 la..bukan AKB45

    ReplyDelete
  15. Sama ada big fan atau tak, kita cakap ikut fakta la. I'm a fan of AKB48, dan aku akan akui muka diorang ni fake KALAU ada bukti yang kukuh. Kalau tak silap, aku nampak 1 ayat je kot kat atas tu "i see plastic everywhere". If you mean plastic surgery, please come with proofs. Or if you mean their personalities are plastic, also, please come with proofs. Kalau setakat nak letak gambar perempuan kat blog kasi naik traffic, blogger lain pun boleh buat. And everyone, including celebrities, our faces changes a lil bit as we grow. Tak tahu lah kalau tuan punya blog ni, muka dia, badan dia, lemak kat body+muka+kaki+ tangan memang percentage nya sama sejak dia kecik, kan? Entah siapa lah AKB45 ni, aku pun tak tahu. Next time, before post, please have some exposure to the thing you are posting. Peace :)

    ReplyDelete
  16. kena buat research lebih lagi bro/sis lol dah la xde bukti kukuh nak sokong, nama group pn salah. adohai.. sedih aku tengok blogger melayu zaman sekarang. kan pecoma dah kena tibai fan sejati. nak kutuk group yg ramai fanatik ni kena hati-hati. kalo ko bagi fakta yg kukuh ok jgak. ni gamba mse diorg masih budak lagi ape barang? Cuba ko korek gamba zaman ko sekolah dulu-dulu. Xkan sme jgak muka ko dgn sekarang. Lain la kalo ko jmpe ubat mujarab untuk stay forever young. Kalo ko ade, aku nak jgak beli dari ko. What else do you know about the group? Xde bnyk jgak kan. So jangan dok kutuk skati je len kali k?

    ReplyDelete
  17. nama kumpulan pun salah, ada hati nak kata diorang muka plastik.. xD
    agaknya muka admin dari kecik sampai ke besar same je kot..lol..KEBODOHAN ADMIN TERSERLAH.....hahahaha.. xD

    ReplyDelete
  18. semuanya rileks hehe..mimin oh mimin..try check muka dorang dulu ngan sekarang, xda jauh beza pun haha..yg beza sekarang dorang apply make-up lebih sikit..mungkin mimin ingat dorang kpop jugak? if not camne leh silap nama bagai? in AKB48 you can even see what fans call ugly members but seburuk-buruk dia pun mesti ada fans yg suka dia..so mimin mungkin xperlu terlalu ghairah dalam membuat sesuatu artikel before full inspection..try to atleast learn abit about what you are gonna post in your blog..dah jd cmni kan mimin gak yg kena serang bagai..well disini pun hanya bg pendapat jela, and maybe instead of posting2 bende2 yg memeningkan camni kan lebih elok kalo cari ilmu2 yang boleh kita manfaatkan bersama? we can take this thing as a review for the future, peace bro ^.^v

    ReplyDelete
  19. akb48 la bukan akb45 dungu.kepada sesiapa yg mengutuk 48 family meh sini jumpe fans atau wota 48 kalau berani.

    ReplyDelete
  20. muka porn smua nieee

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri