SEXY :GAMBAR KUMPULAN AKB45 JEPUN DULU VS SEKARANG (23 Gambar)

i see plastic everywhere. Macam minho!



{ 37 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 05 July, 2013
melayu lagi hodoh dari dorg nie..
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
ist...sape second noob
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
first wehhh. lololololo!
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
mesti ko hodoh..sebab tu ko jeles
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
wuuuuuu,lembab. sile cube lagi! aku 3rd!
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
semua jenis bebulu lebat...
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
ni group bkn AKB45 tp AKB48 la...
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
betol tu betol.....eja pon salah admin nie... =3
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
kebanyakannye bukan buat pembedahan plastik...kitahara rie,maeda atsuko,maeda ami,kashiwagi yuki,matsui jurina,kasai tomomi,akimoto sayaka...diorang mane pernah buat pembedahan plastik...itu semua hanye kesan make-up ataupun umur dah semakin meningkat....gambar tu kebanyakannye gambar semasa diorang umur (12-16) tahun.....sekarang umur diorang dah 20 ke atas....mestilah rupe berubah....kesian orang yang tak bersalah tu..... =3
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
still better than k-poopers plastic.
5 sesungut5 sesungut 06 July, 2013
aku rasa admin muka dia xxpernah berubah dari kecik muka cam bangla sampai ke besar...
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
Watanabe Mayu tetap dihati....
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
engkau la second, noob~~
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
oit oit org Jepun xbyk la bedah2 plastik ni... dorg byk mekap sja... tgk muka msa kecik pn dah comel~~
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
Wah....Nampaknye....ko nie fan besar "akb48"....
Azmirul Hamid Azmirul Hamid 06 July, 2013
kan bagus muke melayu camni
Alya Ellyana Alya Ellyana 06 July, 2013
sbb pe laa suke sgt kutuk kpop tuu . biar laa kt diorg nk buat plastic surgery ke pe ke . korang tmbah dosa korang lgi ade laa . haishh .. dunia dunia .
Akira Hakim Akira Hakim 07 July, 2013
Watanabe Mayu . . . ! ! !
Ayumi Ayumi 07 July, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 07 July, 2013
Admin ni tak paham ke maksud puberty. lololol. ini AKB48 lah bukan AKB45
-_-

Itano Tomomi sentiasa di hati ku!!! -w-
Ahmad 'Izzuddin Ahmad 'Izzuddin 07 July, 2013
queen,
elizabeth..

kamen rider double?/+
AnonymousAnonymous 06 November, 2013
AKB48 la..bukan AKB45
BelleBelle 06 November, 2013
Sama ada big fan atau tak, kita cakap ikut fakta la. I'm a fan of AKB48, dan aku akan akui muka diorang ni fake KALAU ada bukti yang kukuh. Kalau tak silap, aku nampak 1 ayat je kot kat atas tu "i see plastic everywhere". If you mean plastic surgery, please come with proofs. Or if you mean their personalities are plastic, also, please come with proofs. Kalau setakat nak letak gambar perempuan kat blog kasi naik traffic, blogger lain pun boleh buat. And everyone, including celebrities, our faces changes a lil bit as we grow. Tak tahu lah kalau tuan punya blog ni, muka dia, badan dia, lemak kat body+muka+kaki+ tangan memang percentage nya sama sejak dia kecik, kan? Entah siapa lah AKB45 ni, aku pun tak tahu. Next time, before post, please have some exposure to the thing you are posting. Peace :)
AnonymousAnonymous 06 November, 2013
kena buat research lebih lagi bro/sis lol dah la xde bukti kukuh nak sokong, nama group pn salah. adohai.. sedih aku tengok blogger melayu zaman sekarang. kan pecoma dah kena tibai fan sejati. nak kutuk group yg ramai fanatik ni kena hati-hati. kalo ko bagi fakta yg kukuh ok jgak. ni gamba mse diorg masih budak lagi ape barang? Cuba ko korek gamba zaman ko sekolah dulu-dulu. Xkan sme jgak muka ko dgn sekarang. Lain la kalo ko jmpe ubat mujarab untuk stay forever young. Kalo ko ade, aku nak jgak beli dari ko. What else do you know about the group? Xde bnyk jgak kan. So jangan dok kutuk skati je len kali k?
Aya Tsundere Aya Tsundere 06 November, 2013
nama kumpulan pun salah, ada hati nak kata diorang muka plastik.. xD
agaknya muka admin dari kecik sampai ke besar same je kot..lol..KEBODOHAN ADMIN TERSERLAH.....hahahaha.. xD
Hero MalayaHero Malaya 06 November, 2013
semuanya rileks hehe..mimin oh mimin..try check muka dorang dulu ngan sekarang, xda jauh beza pun haha..yg beza sekarang dorang apply make-up lebih sikit..mungkin mimin ingat dorang kpop jugak? if not camne leh silap nama bagai? in AKB48 you can even see what fans call ugly members but seburuk-buruk dia pun mesti ada fans yg suka dia..so mimin mungkin xperlu terlalu ghairah dalam membuat sesuatu artikel before full inspection..try to atleast learn abit about what you are gonna post in your blog..dah jd cmni kan mimin gak yg kena serang bagai..well disini pun hanya bg pendapat jela, and maybe instead of posting2 bende2 yg memeningkan camni kan lebih elok kalo cari ilmu2 yang boleh kita manfaatkan bersama? we can take this thing as a review for the future, peace bro ^.^v
archykun archykun 06 November, 2013
abang ni cool gile, salutelah!
AnonymousAnonymous 06 November, 2013
tu ar bodo sey admin nie
Farhan Idris Farhan Idris 06 November, 2013
akb48 la bukan akb45 dungu.kepada sesiapa yg mengutuk 48 family meh sini jumpe fans atau wota 48 kalau berani.
Farhan Idris Farhan Idris 06 November, 2013
Ahmad 'Izzudin layan jugak e kau kamen rider,tomochin n yukirin paling cute.oshi bagi aq.kau kat akb48 siapa?
AnonymousAnonymous 11 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
AnonymousAnonymous 27 March, 2014
nampaknya ko ni orang gila?
AnonymousAnonymous 27 March, 2014
muka porn smua nieee

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri