WTF : AKSI PHOTOGRAPHER YANG SUPER HOT VERSI GUNUNG BERAPI (2 Gambar)

ingat senang nak jadi photographer professional?



{ 13 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 17 July, 2013
1st lg......hahaha
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
Hazika : ISH, PULAK DAH.

Hazik : MEH LA..
Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

Hazik : MEH SINI BABY..
Hazika : AMENDE TUH?

(BISIKAN MANJA...)

Hazik : USOP TAIYUB!
Hazika : eeeeeeee

SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
memei xtreme...
sampai tebakor kasut n tripod kamera die...
Khairil Amirul Khairil Amirul 18 July, 2013
mazeer dah insaf sikit. sikit je la
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Tgok api tu gerunnyeee...terbyg api neraka tuhan yg amat dahsat...
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
8Share - Malaysia's Private Rewards Club

Buat duit sampingan di Facebook .
Kongsi video , iklan , berita , artikel , topik2 kegemaran anda , promote kepada rakan2
dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda dan menyertai kami melalui link anda .
Mudah bukan ?
Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

* klik ' SKIP ADD '
Yuyu ZulaikaYuyu Zulaika 19 July, 2013
Polis trafik tak jadi saman sebab Nora Danish.
Tengok gambar ni-->polis-trafik.jpg
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
kemaluan pasangan
anda bersih, maka pasti anda akan seronok
melakukannya bersama-sama.


Langkah-langkahnya;

Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
mencintai diri anda.


Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
mulut terhadap kemaluannya.


Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
dan pembasmi kuman.


Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
menyeronokkan suasana perhubungan.


Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
orang atas aku bapak segala gampang
fap fap fap
AnonymousAnonymous 20 July, 2013

Untuk 18+
Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


* klik ' SKIP ADD '




-------------------------------------------------------------------------------------------------


8Share - Malaysia's Private Rewards Club

Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
Apa yang anda perlu buat ??
Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
Mudah bukan ?
Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

* klik ' SKIP ADD '
AnonymousAnonymous 20 July, 2013
Ko tu mak segala gampang...... Maknyah....

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri