WTF : AKSI PHOTOGRAPHER YANG SUPER HOT VERSI GUNUNG BERAPI (2 Gambar)
Home » WTF : AKSI PHOTOGRAPHER YANG SUPER HOT VERSI GUNUNG BERAPI (2 Gambar)

WTF : AKSI PHOTOGRAPHER YANG SUPER HOT VERSI GUNUNG BERAPI (2 Gambar)

13 Comments
ingat senang nak jadi photographer professional?



13 comments:

  1. 1st lg......hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 8Share - Malaysia's Private Rewards Club

      Buat duit sampingan di Facebook .
      Kongsi video , iklan , berita , artikel , topik2 kegemaran anda , promote kepada rakan2
      dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda dan menyertai kami melalui link anda .
      Mudah bukan ?
      Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

      * klik ' SKIP ADD '

      Delete
    2. Yuyu Zulaika19 July 2013 00:48

      Polis trafik tak jadi saman sebab Nora Danish.
      Tengok gambar ni-->polis-trafik.jpg

      Delete
    3. Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
      mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
      seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
      anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
      jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
      Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
      tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


      Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
      kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
      kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
      Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
      indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
      tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
      kemaluan pasangan
      anda bersih, maka pasti anda akan seronok
      melakukannya bersama-sama.


      Langkah-langkahnya;

      Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
      bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
      mencintai diri anda.


      Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
      anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
      mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
      membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
      mulut terhadap kemaluannya.


      Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
      Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
      mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
      dan pembasmi kuman.


      Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
      pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
      untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


      Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
      atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
      anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
      menyeronokkan suasana perhubungan.


      Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
      anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
      bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.

      Delete

    4. Untuk 18+
      Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
      Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
      iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
      mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
      untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
      Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
      Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
      hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
      3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
      anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
      Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

      Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
      ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
      Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
      Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


      * klik ' SKIP ADD '




      -------------------------------------------------------------------------------------------------


      8Share - Malaysia's Private Rewards Club

      Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
      Apa yang anda perlu buat ??
      Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
      dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
      Mudah bukan ?
      Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

      * klik ' SKIP ADD '

      Delete
  2. Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
    Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

    Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
    Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

    Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
    Hazika : ISH, PULAK DAH.

    Hazik : MEH LA..
    Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

    Hazik : MEH SINI BABY..
    Hazika : AMENDE TUH?

    (BISIKAN MANJA...)

    Hazik : USOP TAIYUB!
    Hazika : eeeeeeee

    SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
    18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
    KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mazeer dah insaf sikit. sikit je la

      Delete
  3. memei xtreme...
    sampai tebakor kasut n tripod kamera die...

    ReplyDelete
  4. Tgok api tu gerunnyeee...terbyg api neraka tuhan yg amat dahsat...

    ReplyDelete
  5. mazeer bodo

    ReplyDelete
  6. orang atas aku bapak segala gampang
    fap fap fap

    ReplyDelete
  7. Ko tu mak segala gampang...... Maknyah....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri