WTF - BAHASA MALAYSIA YANG SUPER CELAKA MINGGU INI

Mari melawat gadis thai. LOL, fail bahasa malaysia



Laporan asal Twitter PZeus

{ 16 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 24 July, 2013
Puting buah dada yang mendongak ke atas dan panjang dikatakan dipunyai oleh wanita yang mempunyai nafsu yang dikatakan membara dan mahu dimiliki oleh lelaki yang mementingkannya. wanita jenis ini dikatakan mempunyai keinginan seks yang tinggi dan tahap kepuasan yang akan dirasakan oleh wanita betigu hebat jika para suami mengetahui rahsia disebalik payudara jenis ini.


Saiz payudara yang besar dikatakan dipunyai oleh wanita yang kuat nafsu tetapi kurang mengecapi kepuasan dalam hubungan seks. Bagi lelaki lebih 90% inginkan payudara yang besar kerana dengan payu dara yang besar suami dapt merasai kepuasan yang amat hebat.

Selain itu wanita yang mempunyai buah dada yang kecil dikatakan mempunyai sifat keibuan dan mampu menjadi ibu yang baik.

Satu kajian telah dibuat dan hasilnya bg menegangkan payudara dan mementapkan lagi payudara, penggunnaan air mani lelaki amat berkesan kerana air mani lelaki mempunyai banyak khasiatnya. Hanya perlu disapukan pada payudara isteri. kebanyakkan isteri mengakuinya.

Urutan payudara dapat mencegah dari mendapat kenser payudara disamping untuk mementapkan dan membersarkan payu dara.para wanita haruslah berusaha untuk mencegahnya. hanya 10 - 15 minit sehari mengurut payudara anda dapt menyalamatkan anda dari kenser payudara. disarankan mengunnakan baby oil atau pun minyak zaitun. ianya lebih berkesan.

Info ini dikonsikan untuk manfaat semua.
AnonymousAnonymous 25 July, 2013
Lain tempat la lu nak kongsi lu pnya info 2 bro..
AnonymousAnonymous 25 July, 2013
ooo..patot la tetek awek aku besar je..aku slalu sapu ngn aku pnye mani
AnonymousAnonymous 25 July, 2013
nk tryla suruh org pancut kt tetek i..sape nk haha
qasieh qasieh 25 July, 2013
owh baru la akak tau..btw thanks syg for the good info..ppe pn tgglkan no fon k..nnti akak belanja 'apam'..
zamri sabah zamri sabah 25 July, 2013
ptot la tetek awek aku besar gila..aku slalu pancut kt tetek awek aku time tit fucking..ni yg wt aku rajin nak pancut kt tetek awek aku..
AnonymousAnonymous 25 July, 2013
Hahahaha.lawak giler punyer topic..
AnonymousAnonymous 26 July, 2013
x nak lah .. Ko kan jantan.. Ko lancap je la sampi terpancut atas tetek ko sendiri
AnonymousAnonymous 14 August, 2013
sy nk jugak akak.. ada susu x?
AnonymousAnonymous 21 August, 2013
saya suka sangat apam .yeyee akak belanja apam yeyeyeyeyeyeye
AnonymousAnonymous 21 August, 2013
I nak bole x ape no.fon...................
AnonymousAnonymous 10 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
VIMAX Pembesar Penis VIMAX Pembesar Penis 21 December, 2013
Tersedia :
1.Viagra USA no 1
2.Cialis England 20/50/80 mg
3.Levitra Germany 20/100 mg
4.Procomil Spray
5.Perangsang Wanita Spontan
6.Vakum + Crem Payudara Montok
7.Vakum Big Long + Lintah Oil
8.Boneka Full Body
9.Sextoys P/W Komplit

http://www.pusatobat-priaperkasa.com/
AnonymousAnonymous 19 July, 2014
jom buat lawatan untuk isap tetek besar.. jom jom

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri