WTF : CARA KEJI MENGELAK MEMBAYAR TOL DI MALAYSIA

Teknik elak membayar tol di Malaysia? Adakah ini selamat? Yang kami tahu pemilik konsesi Penchala Link sudahpun membuat laporan polis terhadap pemandu kereta ini kerana berjaya menipu sensor lorong SmartTag yang sedia ada. Jika didapati bersalah beliau boleh didenda sehingga RM5000. Apa pendapat anda?

Anda mungkin juga meminati:

{ 43 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 03 July, 2013
saye yang pertame ke? firstQ
Mohd Shahrul Rezuani Mohd Shahrul Rezuani 03 July, 2013
wei bangang...dah2 la main first...x nmpk matang lgsung geng2 first nie...hebat sngat ke???bodohnya korang nie...ni jnis org gler kuasa sume...bngga sngat jd first...gi mmpus la ko tu...fuck u 4ever...bitch ur mom...
Guerrilla Exia Guerrilla Exia 03 July, 2013
Boleh erk wat cam tu~
Follow je kete kat belakang
AnonymousAnonymous 03 July, 2013
Yg keji sbnrnye ialah kerajaan yg buat tol ni dan admin yg keji sbb buat tajuk keji.keji.keji.keji..palotak lu admin...hakktuihhh!!!
AnonymousAnonymous 03 July, 2013
mmg blh sbb alaminye sendri kiki
AnonymousAnonymous 03 July, 2013
utk 12thn ke bwh je tgk http://www.telitubbies.com/bodolahanatorangatasni/
AnonymousAnonymous 03 July, 2013
tu laa biar laa nak buat cam tu ke apa bukan jatuh miskin pon toll tu ..kita kerja gaji bukan byk mana diorg kaya 7 keturunan makan tak abis..
Khairil Amirul Khairil Amirul 03 July, 2013
bongok set2 pr...sume benda nak free
Mohd.Syaiful Izzat Mohd.Syaiful Izzat 03 July, 2013
orang cina memang cam ni ke??
AnonymousAnonymous 04 July, 2013
eh bangang....KERAJAAN kerja nye meringan kan beban rakyat bukan berfungsi seperti private corporation. ada paham sengal?

ramai org kata org2 bodoh je duduk malaysia dan sokong kerajaan...makin lama makin aku rasa betul semua tu...contoh terbaik org mcm ko.
MOL.fm MOL.fm 04 July, 2013
takpe la .. kalau ko rasa dok kat mesia ni beban .. takde paksaan atau halangan ko nk g duk kat negara lain .. fungsi gov. bukan saja tahap subsidi .. tapi kene mantapkan ekonomi .. baru leh saing kat peringkat global ... kalau nk free ikut la jalan lama .. ade org marah ke?

sape nk menten jalan? ko nk buat sendiri ke ? org2 keje tol mesti takde keje .. enko takpe la .. duit banyak ..
AnonymousAnonymous 04 July, 2013
menten jln boleh ambik duit ckai jln bro, ko tgk thai jln luas xktip toll pun... krjaan mskin sgt ka nk kn swastakan jln raya ni, lpas tu bg rkyat byar hutang toll yg xhbes2 plak...

AnonymousAnonymous 04 July, 2013
pnh kje tol n yg wt kje gni mmg byk..xpsal2 kne mki hamun ngn bdok2 tol..nk sume free je..aku gok nk kne bjawab ngn spervisor..puuittt lh..
AnonymousAnonymous 04 July, 2013
dtg bulan ke bang?? yg aku tau org yang xdapat kawal emosi mcm kau ni la yang xmatang.... its a joke man dont u get it IDGAF
AnonymousAnonymous 04 July, 2013
pelik la,kenapa kalau Ira ramas2 dade Ira,nanti rase lain macam..puting Ira pun nanti makin keras..dade Ira nanti mengembang..erm,please help me..
-Ira Kembangan-
AnonymousAnonymous 05 July, 2013
ikut suka ko je suruh org duk kat Negara lain..hang ingat ni Negara bapa hang punya ke?!!! bebal tahap dewap taik. haikkkkthuiii !!
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
cara untuk xnak bayar tol...jgn sokong be end
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
btl tu ada lagi ore bodoh g sokong be end..semua skrg brg naik..membebankan bkn meringankan rakyat..
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
kaya ko ni ek...kaki kipas be end sampai mati ke???ko dpt apa???pendidikan percuma? tol free? brg makin turun? aku rasa baru dua bulan be end pegang aku dh rasa terbeban semua bnd mahal nak mampus...ada otak tp bodoh
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
ntah aku pn mya mnyampah gak..apa ke bangang aku 1st la apa yg hebat sgt 1st tu
AnonymousAnonymous 10 July, 2013
takpayah la org cina mmg mcm ni ke semua bangsa ada mcm ni.takpayah pandang satu bangsa..
AnonymousAnonymous 11 July, 2013
kau lah keji ko balas komen pastu kata keji ko lagi keji dar keji kejian anjing
AnonymousAnonymous 24 July, 2013
dier cakap mcm tu sebab nak burokkan nama melayu dan islam. tgk name dier, Mohd Shahrul Rezuani. ntah yer ntah idak ler tue.. nie smer bukan melayu punyer agenda lau korg nk tau..
AnonymousAnonymous 05 November, 2013
baik be end, pikir r, bendere ijau,roket sumer bodo.
AnonymousAnonymous 05 November, 2013
cube kita yang pimpin negara...
AnonymousAnonymous 05 November, 2013
ingat perempuan je datang bulan..
AnonymousAnonymous 05 November, 2013
biar lr dyeorg nk dpt first itu mksudnye dyeorg brusha keras utk dpt kdudukn trats bkn nye x mtang... for yg dpt first x kesah kt mne2 or ape2 tahniah diucpkn...
fufsayd fufsayd 05 November, 2013
ada duit beli keter, bayar tol pun kedekut, apa daa..
AnonymousAnonymous 05 November, 2013
haha..pelik la aku..biar la diorg nk post 1st ke 2nd, bkn bdose pun..yg korg geram sgt asal..korg sumpah sranah die wat tmbh dosa je..
AnonymousAnonymous 06 November, 2013
Kalau semua nak percuma tkt ada Malaysia Shut Down la pulak... Pastu pinjam bank dunia... Lepas tu korang semua rasa la kaya sebab gaji sebulan 20 ribu - 30 ribu... Tapi sayang sebab mata wang malaysia mungkin waktu tu USD1 = RM 300. Bila banyak pinjam bank dunia,jadi macam Indonesia la kita... Boleh dapat ramai Jutawan kan :)
AnonymousAnonymous 06 November, 2013
Perokok-perokok tegar sekalian, sila ambil perhatian JANGAN DITIPU 3 jenama rokok yang tak sah ini:
AnonymousAnonymous 07 November, 2013
JUSTIN BIEBER GAY DENGAN ZAYN MALIK , JOM JOM SERBU SINI --> WWW.JUSTINZAYN.COM
AnonymousAnonymous 11 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD*--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri