WTF : CORAK BUATAN MISTERI DITEMUI DI DASAR LAUT JEPUN (6 Gambar)

Tahun lalu, seorang jurugambar lautan dalam, Yoji Ookata menemui sesuatu yang tidak pernah disaksikannya selama 50 tahun merekodkan pemandangan dasar laut di Jepun.



Apa yang ditemui adalah sangat memeranjatkan iaitu struktur berbentuk bulatan diperbuat daripada pasir yang cantik, kira-kira 80 kaki di bawah dasar laut di mana ianya diukir dengan penuh teliti seolah-olah seperti crop circle di dasar lautan.


Ookata, yang berasa takjub dengan penemuan corak bulatan berdiameter 6 meter tersebut, memanggil krew stesyen televisyen NHK TV untuk melakukan dokumentari. Setelah penelitian dibuat, barulah mereka mengetahui bahawa struktur tersebut rupanya dihasilkan oleh seekor ikan penghembus kecil.


Ikan tersebut bekerja keras siang dan malam menghasilkan corak tersebut dalam usaha untuk menarik perhatian ikan betina supaya bertelur di situ. Telur-telur tersebut akan ditempatkan di bahagian tengah corak tersebut, melindunginya daripada arus lautan. Oleh itu, lebih rumit bentuk corak tersebut, akan lebih tertarik ikan-ikan betina padanya.

Jika corak sebegini dijumpai orang kita, apalah teori-teori konspirasi mengarut yang akan keluar di dada akhbar agaknya.


{ 30 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 17 July, 2013
Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
kemaluan pasangan
anda bersih, maka pasti anda akan seronok
melakukannya bersama-sama.


Langkah-langkahnya;

Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
mencintai diri anda.


Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
mulut terhadap kemaluannya.


Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
dan pembasmi kuman.


Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
menyeronokkan suasana perhubungan.


Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
mohon kepala orang atas ditonjol2 dengan batang penyapu.. komen xde kna mngena -_-
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
kalau orang malaysia yg jmpe ni msti kt paper tulis kubur komunis ditemui di dasar laut.. xpun rumah bunian versi bawah laut
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
Hazika : ISH, PULAK DAH.

Hazik : MEH LA..
Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

Hazik : MEH SINI BABY..
Hazika : AMENDE TUH?

(BISIKAN MANJA...)

Hazik : USOP TAIYUB!
Hazika : eeeeeeee

SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Ikan pun pandai, tak macam komen kt atas..
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Malu dgn ikan...ikan pun xckp lucah...tp manusia yg tuhan bg akal...slh menggunakan nikmat ciptaan yg tuhan beri...saidina omar prnah berkata “alngkanh bahagianya jd kambing yg mati krn kambing tidak akan di soal di akhirat“ begitulah saidina omar yg amat halus hatinya dgn tuhan...
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
cari orang lain suruh register pun leh dapat duit?http://www.trackment.com/?a=219
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
nk bisjuttt... nk bisjut.... nk bisjut ikan jepon satu...hahahaha...
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Kalu akhbar malaysia - "corak misteri!, ini semua salah anwar!" Atau " corak misteri, apa alien mahu?!"
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
AHAHAHHAHAAHHA......DI TONJOL2
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
bawa la dosa ko ni pegi mana2 selagi tak delete pos gini bulan puasa ni..
otak kotor, sorok2 sudah la..
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
kemaluan pasangan
anda bersih, maka pasti anda akan seronok
melakukannya bersama-sama.


Langkah-langkahnya;

Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
mencintai diri anda.


Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
mulut terhadap kemaluannya.


Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
dan pembasmi kuman.


Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
menyeronokkan suasana perhubungan.


Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
fuck sume kat ats...
AnonymousAnonymous 20 July, 2013

Untuk 18+
Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


* klik ' SKIP ADD '




-------------------------------------------------------------------------------------------------


8Share - Malaysia's Private Rewards Club

Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
Apa yang anda perlu buat ??
Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
Mudah bukan ?
Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

* klik ' SKIP ADD '
AnonymousAnonymous 22 July, 2013
ini apa hal komen xda kena mengena ngan artikel ni ??
meroyan ka apa ???
AnonymousAnonymous 22 July, 2013
kalo melayu muslim yg nmpk cnfrm 'bulatan misteri dr alquran pada dasar laut" hahahha
AnonymousAnonymous 22 July, 2013
kalo kt malaysia mesti sume salah umno
Kotak Kosong Kotak Kosong 24 July, 2013
singgah blog sy kejap tengok handphone klon yang kami jual :)

http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html
AnonymousAnonymous 28 July, 2013
Mulut anda memgandungi berbagai bakteria... fikir2kanlah sebelum oral seks spt org kafir
AnonymousAnonymous 29 August, 2013
Apa kena mengena cite corak ikan ngan oral seks ni?puihh!
AnonymousAnonymous 29 August, 2013
tahnye....macam orang umno xde keja lain je nk nyelam bawah laut buat corak gitu
AnonymousAnonymous 08 November, 2013
Ni lah keajaiban negara Jepun!!! ALL HAIL JAPAN!!!!
alfi wajdi alfi wajdi 08 November, 2013
pemikiran orang melayu semua bodoh2, ko tengok la comment atas2 ni. sebab tu melayu bodoh ,mundur dan miskin !
AnonymousAnonymous 09 November, 2013
aku sokong org atass.. bdohh gilee sexxx.. !! pi mtii gii bgoss..
AnonymousAnonymous 10 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri