WTF : CORAK BUATAN MISTERI DITEMUI DI DASAR LAUT JEPUN (6 Gambar)
Home » » WTF : CORAK BUATAN MISTERI DITEMUI DI DASAR LAUT JEPUN (6 Gambar)

WTF : CORAK BUATAN MISTERI DITEMUI DI DASAR LAUT JEPUN (6 Gambar)

30 Comments
Tahun lalu, seorang jurugambar lautan dalam, Yoji Ookata menemui sesuatu yang tidak pernah disaksikannya selama 50 tahun merekodkan pemandangan dasar laut di Jepun.



Apa yang ditemui adalah sangat memeranjatkan iaitu struktur berbentuk bulatan diperbuat daripada pasir yang cantik, kira-kira 80 kaki di bawah dasar laut di mana ianya diukir dengan penuh teliti seolah-olah seperti crop circle di dasar lautan.


Ookata, yang berasa takjub dengan penemuan corak bulatan berdiameter 6 meter tersebut, memanggil krew stesyen televisyen NHK TV untuk melakukan dokumentari. Setelah penelitian dibuat, barulah mereka mengetahui bahawa struktur tersebut rupanya dihasilkan oleh seekor ikan penghembus kecil.


Ikan tersebut bekerja keras siang dan malam menghasilkan corak tersebut dalam usaha untuk menarik perhatian ikan betina supaya bertelur di situ. Telur-telur tersebut akan ditempatkan di bahagian tengah corak tersebut, melindunginya daripada arus lautan. Oleh itu, lebih rumit bentuk corak tersebut, akan lebih tertarik ikan-ikan betina padanya.

Jika corak sebegini dijumpai orang kita, apalah teori-teori konspirasi mengarut yang akan keluar di dada akhbar agaknya.


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

30 comments:

  1. Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
    mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
    seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
    anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
    jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
    Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
    tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


    Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
    kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
    kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
    Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
    indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
    tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
    kemaluan pasangan
    anda bersih, maka pasti anda akan seronok
    melakukannya bersama-sama.


    Langkah-langkahnya;

    Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
    bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
    mencintai diri anda.


    Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
    anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
    mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
    membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
    mulut terhadap kemaluannya.


    Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
    Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
    mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
    dan pembasmi kuman.


    Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
    pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
    untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


    Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
    atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
    anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
    menyeronokkan suasana perhubungan.


    Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
    anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
    bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
      Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

      Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
      Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

      Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
      Hazika : ISH, PULAK DAH.

      Hazik : MEH LA..
      Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

      Hazik : MEH SINI BABY..
      Hazika : AMENDE TUH?

      (BISIKAN MANJA...)

      Hazik : USOP TAIYUB!
      Hazika : eeeeeeee

      SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
      18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
      KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!

      Delete
    2. bawa la dosa ko ni pegi mana2 selagi tak delete pos gini bulan puasa ni..
      otak kotor, sorok2 sudah la..

      Delete

    3. Untuk 18+
      Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
      Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
      iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
      mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
      untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
      Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
      Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
      hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
      3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
      anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
      Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

      Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
      ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
      Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
      Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


      * klik ' SKIP ADD '




      -------------------------------------------------------------------------------------------------


      8Share - Malaysia's Private Rewards Club

      Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
      Apa yang anda perlu buat ??
      Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
      dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
      Mudah bukan ?
      Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

      * klik ' SKIP ADD '

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. mohon kepala orang atas ditonjol2 dengan batang penyapu.. komen xde kna mngena -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. AHAHAHHAHAAHHA......DI TONJOL2

      Delete
  3. kalau orang malaysia yg jmpe ni msti kt paper tulis kubur komunis ditemui di dasar laut.. xpun rumah bunian versi bawah laut

    ReplyDelete
  4. Ikan pun pandai, tak macam komen kt atas..

    ReplyDelete
  5. Malu dgn ikan...ikan pun xckp lucah...tp manusia yg tuhan bg akal...slh menggunakan nikmat ciptaan yg tuhan beri...saidina omar prnah berkata “alngkanh bahagianya jd kambing yg mati krn kambing tidak akan di soal di akhirat“ begitulah saidina omar yg amat halus hatinya dgn tuhan...

    ReplyDelete
  6. cari orang lain suruh register pun leh dapat duit?http://www.trackment.com/?a=219

    ReplyDelete
  7. nk bisjuttt... nk bisjut.... nk bisjut ikan jepon satu...hahahaha...

    ReplyDelete
  8. Kalu akhbar malaysia - "corak misteri!, ini semua salah anwar!" Atau " corak misteri, apa alien mahu?!"

    ReplyDelete
  9. Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
    mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
    seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
    anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
    jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
    Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
    tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


    Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
    kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
    kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
    Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
    indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
    tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
    kemaluan pasangan
    anda bersih, maka pasti anda akan seronok
    melakukannya bersama-sama.


    Langkah-langkahnya;

    Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
    bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
    mencintai diri anda.


    Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
    anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
    mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
    membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
    mulut terhadap kemaluannya.


    Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
    Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
    mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
    dan pembasmi kuman.


    Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
    pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
    untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


    Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
    atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
    anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
    menyeronokkan suasana perhubungan.


    Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
    anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
    bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.

    ReplyDelete
  10. fuck sume kat ats...

    ReplyDelete
  11. ini apa hal komen xda kena mengena ngan artikel ni ??
    meroyan ka apa ???

    ReplyDelete
  12. kalo melayu muslim yg nmpk cnfrm 'bulatan misteri dr alquran pada dasar laut" hahahha

    ReplyDelete
  13. kalo kt malaysia mesti sume salah umno

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahnye....macam orang umno xde keja lain je nk nyelam bawah laut buat corak gitu

      Delete
  14. singgah blog sy kejap tengok handphone klon yang kami jual :)

    http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html

    ReplyDelete
  15. Mulut anda memgandungi berbagai bakteria... fikir2kanlah sebelum oral seks spt org kafir

    ReplyDelete
  16. Apa kena mengena cite corak ikan ngan oral seks ni?puihh!

    ReplyDelete
  17. Ni lah keajaiban negara Jepun!!! ALL HAIL JAPAN!!!!

    ReplyDelete
  18. pemikiran orang melayu semua bodoh2, ko tengok la comment atas2 ni. sebab tu melayu bodoh ,mundur dan miskin !

    ReplyDelete
  19. aku sokong org atass.. bdohh gilee sexxx.. !! pi mtii gii bgoss..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri