WTF - FESYEN ANEH MARINA HOERMANSEDER (11 GAMBAR)
Home » » WTF - FESYEN ANEH MARINA HOERMANSEDER (11 GAMBAR)

WTF - FESYEN ANEH MARINA HOERMANSEDER (11 GAMBAR)

16 Jul 2013 11 Comments
Hari ini mari lihat fesyen wanita yang WTFBBQ. Dammm!



Laporan asal Dezeen

11 comments:

  1. ni kalo nak terkencing jenuh ekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
      Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

      Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
      Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

      Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
      Hazika : ISH, PULAK DAH.

      Hazik : MEH LA..
      Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

      Hazik : MEH SINI BABY..
      Hazika : AMENDE TUH?

      (BISIKAN MANJA...)

      Hazik : USOP TAIYUB!
      Hazika : eeeeeeee

      SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
      18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
      KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!

      Delete
  2. ni fesyen baju tido nih.. bondage.

    ReplyDelete
  3. macam penat tgk fesyen baju nih.. sure nak pakai pun penat. apa2 pun thumbs up la kat designer dia.. walaupun pelik, tapi nampak kemas n detail.. erm, sure penat nak perah idea.. nak jahit lagi penat. serba serbi penatlahh.. nak type commnet ni pun penat jugak. ok bye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku baca comment kau lagi penat..

      Delete
    2. Aku pon sme pnat bc komen die...

      Delete
    3. aku ase len kali ko x yah komen je

      Delete
    4. aku x penat nk fap2

      Delete
  4. aii aq pn nsib baik ad air 100 plus

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri