WTF : JANDA PALING MENGANCAM VERSI SINGAPORE (4 Gambar)
Home » » WTF : JANDA PALING MENGANCAM VERSI SINGAPORE (4 Gambar)

WTF : JANDA PALING MENGANCAM VERSI SINGAPORE (4 Gambar)

8 Jul 2013 38 Comments
Dat ass! Yeah, takde buat apa-apapun cuma nak beli makanan rumah je.



38 comments:

  1. admn ni bkn islam ke?klw bkn islam xpela.tp klw kau islam,aku patut tgur kau.dan in sha allah aku terlepas dr tgg jwb sbg semuslim.sdh2 la weh post lucah2...ape yg kau dpt?istifar byk2 =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2.. kesian admin ni kalau dia orang muslim..

      Delete
    2. Admin ni ko tegur la..ske dosa kering ala2 MLM... ngoi...tggu bln posa tgk posa ke x nt

      Delete
    3. sokong 100%

      Delete
    4. dia tunjuk sbagai ikhtibar pada semua.. Terplang la pade individu nk ckp lucah ke ape ke.. Myb korg lom matang kot thats y korg nampak kolot sikit.. Be positiv man.. Dia post so korg la nilai samaada nk buat iktibar atau nk buat sbgai contoh..

      Delete
    5. alah kau , lucah pon ko bkk jgak , sedap je tgk .. apadey

      Delete
    6. MLM tu dosa ke

      Delete
    7. Mmg lah sebagai contoh dan iktibar. Tpi gambar tuh boleh di tutup kn ? Bukan ke dosa ? Tapi tkt thu la ko punya jenis mcm mana kan..mejoriti yg kt sini islam je..tk thu la kalau bukan islam..dri sudut post bukan positiv..dan aku rasa ko yg tk matang "penampau jepon"

      Delete
    8. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000)?--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. busuknya.. ketat giler sampai celah bontot.. baik kuar pakai spender je.. tapi kalau pakai spender pun tak ketat camtu rasanya.. isk2

    ReplyDelete
  3. macam xde beza dengan bogel je.. tp x stim langsung tgok..sbb berak x basuh

    ReplyDelete
  4. wakwakwakwak.....!!!!
    ni bodoh name nye.
    tunjuk kemaluan free jew at owg ramai.

    ReplyDelete
  5. Ah singapore x hairan aku baik cina melayu pakai pun mcm bogel,bogel la lg baik fuck singapore

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku sokong

      Delete
    2. FUCK SINGAPORE...

      Delete
  6. jap aku nk tegur sikit...admin ni berbangsa apa n beragama apa ye?kau dh x de benda yg berfaedah sgt dh ke yg kau nk post?kau ni mmg nk bg readers dpt dosa free je....aku rasa nk worst sgt dh ni so baik tegur supaya aku jalankn tanggungjawab aku sbg muslim! pls make sure u r a true muslim....kalau x kau delete je blog penpatah kau ni dr menyebarkn apa2 posting lucah kau....ingt,zaman skrg teknologi blh detect siapa tuan empunya page!watch out!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro... Lu tetibe melenting knape.. Dia post gamba mak lu ke kat sini.. Penpatah post semua mengenai dunia.. Dia post sbb dia nk tunjuk culture singapore mcm mne punye org.. Dia post sbb nk tunjuk jgn buat malu nganpakaiyan mcm ni adahal nk beli buah je.. Pe kolotnye pemikiran ko ni.. Lau ko true islam ko g la tegur empunya bontot.. Yg ko bising kat admin knape..

      Delete
    2. marah x tentu pasal..mesti period ni

      Delete
    3. Die tuh lah owner penpatah ni..kalau tk tk ade nye die nk marah..org tegur cara baik.mngikut ajaran islam die lak melenting..padahal bnyak cara boleh post.pernah ke ko tengok org yg nk mendidik dan mnjadikan contoh dengan tunjuk pic mcm ni ? Bodoh ke ape ??

      Delete
  7. hahahhaha............bodoh....yg marah2 tu...........jangan la masuk sini........mangkuk.....yg dia masuk sini pun dia tengok hahahaha

    ReplyDelete
  8. klu takut dpt dosa jgn buka internet...ddk dlm hutan....tgok binatang...nasiblah klu terjumpa babi....bodoh....
    x abih2 nak menyalahkan org lain.....

    ReplyDelete
  9. belagak bagus..........bro....tu yg bodoh nama nyerrrrrrrrr.........kera lagi pandaiii...hahahahhaa

    ReplyDelete
  10. btol tu,sndri yg mngatal nak bukak...pastu nk skolahkan org psl islam....klau xnk berdosa,jgn bukak...terang2 tajuknya "janda paling mengancam versi singapore"...ada org paksa ke ko bukak?ke ko xtau baca tajuknya?sengal!

    ReplyDelete
  11. btol tu,sndri yg mngatal nak bukak...pastu nk skolahkan org psl islam....klau xnk berdosa,jgn bukak...terang2 tajuknya "janda paling mengancam versi singapore"...ada org paksa ke ko bukak?ke ko xtau baca tajuknya?sengal!

    ReplyDelete
  12. Ada juga manusia bengap dekat sini. Ceramah orang konon. Tak suruh pun dia buka page ni so hope boleh lah sial kimak.

    ReplyDelete
  13. Dah tengok tu diam2 je la,,nk ceramah la plak..mcm la dia tu perfect sgt,,org mcm ni mcm sial

    ReplyDelete
  14. http://bit.ly/14mCFqV
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/14mCFqV

    ini linknya:
    http://bit.ly/14mCFqV
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman
    http://bit.ly/14t2BrV
    Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

    Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
    untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.

    ReplyDelete
  15. Adoii gmbr bapok pon nk post ka..lntak la die..

    ReplyDelete
  16. huhu dasyat nya manusia skrg. tegur pn x boleh? tgok dh bdosa dah, pstu membiarkn +mengiyakan pulak. fuh.. byk nya dosaaaaa.. hehe. klu xnk org jg tepi kain kita, nti mati kafan kn sendiri msuk kubur sendiri, kubur masing2 kan.. sendiri masuk kubur lah! kikiki

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri