WTF : JANDA PALING MENGANCAM VERSI SINGAPORE (4 Gambar)

Dat ass! Yeah, takde buat apa-apapun cuma nak beli makanan rumah je.



{ 38 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 08 July, 2013
admn ni bkn islam ke?klw bkn islam xpela.tp klw kau islam,aku patut tgur kau.dan in sha allah aku terlepas dr tgg jwb sbg semuslim.sdh2 la weh post lucah2...ape yg kau dpt?istifar byk2 =)
AnonymousAnonymous 08 July, 2013
betul2.. kesian admin ni kalau dia orang muslim..
AnonymousAnonymous 08 July, 2013
busuknya.. ketat giler sampai celah bontot.. baik kuar pakai spender je.. tapi kalau pakai spender pun tak ketat camtu rasanya.. isk2
AnonymousAnonymous 08 July, 2013
Admin ni ko tegur la..ske dosa kering ala2 MLM... ngoi...tggu bln posa tgk posa ke x nt
AnonymousAnonymous 08 July, 2013
macam xde beza dengan bogel je.. tp x stim langsung tgok..sbb berak x basuh
AzimAdnan Azim AzimAdnan Azim 08 July, 2013
wakwakwakwak.....!!!!
ni bodoh name nye.
tunjuk kemaluan free jew at owg ramai.
AnonymousAnonymous 08 July, 2013
Ah singapore x hairan aku baik cina melayu pakai pun mcm bogel,bogel la lg baik fuck singapore
AnonymousAnonymous 08 July, 2013
jap aku nk tegur sikit...admin ni berbangsa apa n beragama apa ye?kau dh x de benda yg berfaedah sgt dh ke yg kau nk post?kau ni mmg nk bg readers dpt dosa free je....aku rasa nk worst sgt dh ni so baik tegur supaya aku jalankn tanggungjawab aku sbg muslim! pls make sure u r a true muslim....kalau x kau delete je blog penpatah kau ni dr menyebarkn apa2 posting lucah kau....ingt,zaman skrg teknologi blh detect siapa tuan empunya page!watch out!!!
Penampau Jepon Penampau Jepon 09 July, 2013
dia tunjuk sbagai ikhtibar pada semua.. Terplang la pade individu nk ckp lucah ke ape ke.. Myb korg lom matang kot thats y korg nampak kolot sikit.. Be positiv man.. Dia post so korg la nilai samaada nk buat iktibar atau nk buat sbgai contoh..
Penampau Jepon Penampau Jepon 09 July, 2013
bro... Lu tetibe melenting knape.. Dia post gamba mak lu ke kat sini.. Penpatah post semua mengenai dunia.. Dia post sbb dia nk tunjuk culture singapore mcm mne punye org.. Dia post sbb nk tunjuk jgn buat malu nganpakaiyan mcm ni adahal nk beli buah je.. Pe kolotnye pemikiran ko ni.. Lau ko true islam ko g la tegur empunya bontot.. Yg ko bising kat admin knape..
AnonymousAnonymous 09 July, 2013
marah x tentu pasal..mesti period ni
AnonymousAnonymous 10 July, 2013
hahahhaha............bodoh....yg marah2 tu...........jangan la masuk sini........mangkuk.....yg dia masuk sini pun dia tengok hahahaha
AnonymousAnonymous 11 July, 2013
klu takut dpt dosa jgn buka internet...ddk dlm hutan....tgok binatang...nasiblah klu terjumpa babi....bodoh....
x abih2 nak menyalahkan org lain.....
AnonymousAnonymous 11 July, 2013
belagak bagus..........bro....tu yg bodoh nama nyerrrrrrrrr.........kera lagi pandaiii...hahahahhaa
AnonymousAnonymous 11 July, 2013
alah kau , lucah pon ko bkk jgak , sedap je tgk .. apadey
AnonymousAnonymous 12 July, 2013
btol tu,sndri yg mngatal nak bukak...pastu nk skolahkan org psl islam....klau xnk berdosa,jgn bukak...terang2 tajuknya "janda paling mengancam versi singapore"...ada org paksa ke ko bukak?ke ko xtau baca tajuknya?sengal!
AnonymousAnonymous 12 July, 2013
btol tu,sndri yg mngatal nak bukak...pastu nk skolahkan org psl islam....klau xnk berdosa,jgn bukak...terang2 tajuknya "janda paling mengancam versi singapore"...ada org paksa ke ko bukak?ke ko xtau baca tajuknya?sengal!
AnonymousAnonymous 11 August, 2013
Ada juga manusia bengap dekat sini. Ceramah orang konon. Tak suruh pun dia buka page ni so hope boleh lah sial kimak.
MUHAMMAD Hafiz MUHAMMAD Hafiz 11 August, 2013
Msti pmpuan yg mlenting ni
MUHAMMAD Hafiz MUHAMMAD Hafiz 11 August, 2013
Msti pmpuan yg mlenting ni
AnonymousAnonymous 12 August, 2013
Dah tengok tu diam2 je la,,nk ceramah la plak..mcm la dia tu perfect sgt,,org mcm ni mcm sial
EASY CASH OUTEASY CASH OUT 12 August, 2013
http://bit.ly/14mCFqV
click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/14mCFqV

ini linknya:
http://bit.ly/14mCFqV
2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
4. Kemudian, pergi ke laman
http://bit.ly/14t2BrV
Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.

Ahmad Subha Md Tahir Ahmad Subha Md Tahir 12 August, 2013
Adoii gmbr bapok pon nk post ka..lntak la die..
AnonymousAnonymous 31 August, 2013
Mmg lah sebagai contoh dan iktibar. Tpi gambar tuh boleh di tutup kn ? Bukan ke dosa ? Tapi tkt thu la ko punya jenis mcm mana kan..mejoriti yg kt sini islam je..tk thu la kalau bukan islam..dri sudut post bukan positiv..dan aku rasa ko yg tk matang "penampau jepon"
AnonymousAnonymous 31 August, 2013
Die tuh lah owner penpatah ni..kalau tk tk ade nye die nk marah..org tegur cara baik.mngikut ajaran islam die lak melenting..padahal bnyak cara boleh post.pernah ke ko tengok org yg nk mendidik dan mnjadikan contoh dengan tunjuk pic mcm ni ? Bodoh ke ape ??
AnonymousAnonymous 31 August, 2013
huhu dasyat nya manusia skrg. tegur pn x boleh? tgok dh bdosa dah, pstu membiarkn +mengiyakan pulak. fuh.. byk nya dosaaaaa.. hehe. klu xnk org jg tepi kain kita, nti mati kafan kn sendiri msuk kubur sendiri, kubur masing2 kan.. sendiri masuk kubur lah! kikiki
AnonymousAnonymous 11 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000)?--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri