WTF : JANJI GADIS PALING MENGARUT BILA BN MENANG KUALA BESUT (2 Gambar)
Home » » WTF : JANJI GADIS PALING MENGARUT BILA BN MENANG KUALA BESUT (2 Gambar)

WTF : JANJI GADIS PALING MENGARUT BILA BN MENANG KUALA BESUT (2 Gambar)

19 Comments
Keputusan rasmi, BN telah menang di Besut jadi apa tindakan gadis ini? 




19 comments:

  1. buat btoi2 la,x kn jnji ja kot,.hehex..







































    -Sz-

    ReplyDelete
  2. btw...aku first...yeayy

    ReplyDelete
  3. Janji dicapati,ini karilah!!!

    ReplyDelete
  4. damia izara bogel..... aku nak rogol dia lah mesti best....bogel free kot hahaha siap lah ko damia izara...tak sabo rasaye

    ReplyDelete
    Replies
    1. lubang sempit g 2....sdapnyer

      Delete
  5. jnji dikentucky je ni..

    ReplyDelete
  6. ala ni dah tentu fake accaount je..pas dia post status ni dah tentu dia deactivete account dia..ala benda ni dah biasa la nak bg lembu2 cam korang jd x tentu hala..

    ReplyDelete
  7. nak pindah kuala besut la >.<

    ReplyDelete
  8. mane damia ni.... tak bogel2 pon....member aku semua tengah standby , nak pergi serang nak tengok damia bogel....ish lama betol lah.. alang2 bogel , apalagi lauk lah.. takkan nak tengok aje kot...

    ReplyDelete
  9. korang nie memang bodoh la aku kata sebab nak tengok perempuan bogel punya pasal sampai nak rogol laaa apenbenda lah korang nie skrang bulan puasa banyakkan amal ibadah bukannye tengok org bogel

    ReplyDelete
  10. pas raya baru dia nk buat...skrg nii posa x bleh gi

    ReplyDelete
  11. aku rsa ni hacker atau saje2 org nk buat gempak .. banyak status mcm ni .. hurmmm kesian tuan punya gambar .. tak memasal je ..

    ReplyDelete
  12. nak melancap lah pulak..stuju tak orang bawah

    ReplyDelete
  13. puki dia dah gatal...biji dia dah berdenyunt-denyut minta di cocok.... ha ha ha

    ReplyDelete
  14. ini la die..----> http://bit.ly/1dbmQcO

    ReplyDelete
  15. Tersedia :
    1.Viagra USA no 1
    2.Cialis England 20/50/80 mg
    3.Levitra Germany 20/100 mg
    4.Procomil Spray
    5.Perangsang Wanita Spontan
    6.Vakum + Crem Payudara Montok
    7.Vakum Big Long + Lintah Oil
    8.Boneka Full Body
    9.Sextoys P/W Komplit

    http://www.pusatobat-priaperkasa.com/

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri