WTF : JANJI GADIS PALING MENGARUT BILA BN MENANG KUALA BESUT (2 Gambar)

Keputusan rasmi, BN telah menang di Besut jadi apa tindakan gadis ini? 




{ 19 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 26 July, 2013
buat btoi2 la,x kn jnji ja kot,.hehex..







































-Sz-
AnonymousAnonymous 26 July, 2013
btw...aku first...yeayy
AnonymousAnonymous 26 July, 2013
Janji dicapati,ini karilah!!!
AnonymousAnonymous 26 July, 2013
damia izara bogel..... aku nak rogol dia lah mesti best....bogel free kot hahaha siap lah ko damia izara...tak sabo rasaye
AnonymousAnonymous 26 July, 2013
jnji dikentucky je ni..
zamri sabah zamri sabah 26 July, 2013
ala ni dah tentu fake accaount je..pas dia post status ni dah tentu dia deactivete account dia..ala benda ni dah biasa la nak bg lembu2 cam korang jd x tentu hala..
Md amran Md amran 26 July, 2013
nak pindah kuala besut la >.<
AnonymousAnonymous 28 July, 2013
mane damia ni.... tak bogel2 pon....member aku semua tengah standby , nak pergi serang nak tengok damia bogel....ish lama betol lah.. alang2 bogel , apalagi lauk lah.. takkan nak tengok aje kot...
AnonymousAnonymous 28 July, 2013
lubang sempit g 2....sdapnyer
muhammad bomber muhammad bomber 28 July, 2013
korang nie memang bodoh la aku kata sebab nak tengok perempuan bogel punya pasal sampai nak rogol laaa apenbenda lah korang nie skrang bulan puasa banyakkan amal ibadah bukannye tengok org bogel
pendita maya pendita maya 28 July, 2013
pas raya baru dia nk buat...skrg nii posa x bleh gi
MOL.fm MOL.fm 29 July, 2013
aku rsa ni hacker atau saje2 org nk buat gempak .. banyak status mcm ni .. hurmmm kesian tuan punya gambar .. tak memasal je ..
AnonymousAnonymous 14 December, 2013
nak melancap lah pulak..stuju tak orang bawah
AnonymousAnonymous 14 December, 2013
puki dia dah gatal...biji dia dah berdenyunt-denyut minta di cocok.... ha ha ha
AnonymousAnonymous 14 December, 2013
ini la die..----> http://bit.ly/1dbmQcO
VIMAX Pembesar Penis VIMAX Pembesar Penis 21 December, 2013
Tersedia :
1.Viagra USA no 1
2.Cialis England 20/50/80 mg
3.Levitra Germany 20/100 mg
4.Procomil Spray
5.Perangsang Wanita Spontan
6.Vakum + Crem Payudara Montok
7.Vakum Big Long + Lintah Oil
8.Boneka Full Body
9.Sextoys P/W Komplit

http://www.pusatobat-priaperkasa.com/

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri