WTF :JIKA COCA-COLA DIPANASKAN SELAMA 25 MINIT
Home » » WTF :JIKA COCA-COLA DIPANASKAN SELAMA 25 MINIT

WTF :JIKA COCA-COLA DIPANASKAN SELAMA 25 MINIT

17 Jul 2013 79 Comments
Selepas air Coca-Cola dipanaskan selama 25 minit, hasil yang diperolehi tidak lah se-menarik seperti keadaannya pada mula-mula tadi. Ini kerana ia akan meninggalkan sejenis lendir kasar berwarna hitam yang pada dasarnya adalah bahan kimia dan bahan perasa yang digunakan dalam proses membuat air Coca-Cola.



Di China, bahan berlendir ini akan disejukkan dan digunakan sebagai ubat-ubatan. Sirap fruktosa dan bahan-bahan lain pada air Coca-Cola ini bersama dengan halia dan buah lemon boleh digunakan untuk mengurangkan penyakit yang berbeza.


Memang benar bahawa air Coca-Cola tidak elok diminum, tetapi apabila ia dipanaskan sehingga mendidih, ia boleh membawa kesan yang baik. Sebagai contoh, sekiranya anda mempunyai alat perkakas dapur yang kotor dan sukar dibersihkan, dengan menggunakan air Coca-Cola yang dipanaskan, ia boleh membersih dengan mudah dan hasilnya ia akan nampak seperti baru dibeli.

Selain itu, dengan memasukkan halia ke dalam air Coca-Cola yang dipanaskan pada suhu sederhana dan minumnya ketika panas, ia mampu menghilangkan simptom selsema anda.




79 comments:

  1. Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
    mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
    seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
    anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
    jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
    Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
    tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


    Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
    kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
    kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
    Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
    indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
    tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
    kemaluan pasangan
    anda bersih, maka pasti anda akan seronok
    melakukannya bersama-sama.


    Langkah-langkahnya;

    Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
    bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
    mencintai diri anda.


    Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
    anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
    mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
    membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
    mulut terhadap kemaluannya.


    Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
    Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
    mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
    dan pembasmi kuman.


    Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
    pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
    untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


    Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
    atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
    anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
    menyeronokkan suasana perhubungan.


    Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
    anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
    bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni yang rase nak layan redtube.. ape kate org kat bawah ?

      Delete
    2. Langkah langkah masak rendang ke bro

      Delete
    3. Letak aiskrim? Gila la ko nih..

      Delete
    4. Bengap org no.3 kat atas aku nih! gila s3x

      Delete
    5. woiii2..pose woiii..tp sdp gak bace..kn org bwh?

      Delete
    6. lepas sapu madu kene wat ape??cepatla...i dah xsabar ni..

      Delete
    7. lepas sapu madu,tinggal panggang je..jdik la ayam penggang bermadu..

      Delete
    8. hahahahha... kukus, gril, panggang.. kukus, gril, panggang, kukus.

      Delete
    9. itu gula melaka la.. ahaha

      Delete
    10. oral sex haram la walau suami isteri zz sakai dia ni

      Delete
    11. bagus gak.trutama tuk yg da kawen..yg lom kawen takyah la buat.laki kena pandai belai bini.bini plak kna pndai belai laki.br sama2 puas.aum aum

      Delete
    12. nak ajar oral sex pulak kau ni..

      Delete
    13. zaman bile org x taw oral, sume dah pandai berlajar dri porn site.

      Delete
    14. knapa harus di sapu madu?? knapa xletak ja ubat gigi .. bole gk trus berus gigi trus .. kan senang .. haha . kan org bwah?

      Delete
    15. Haha bangang betol aku baca sampai habis. siap suruh letak ais krim lagi ..hahaha

      Delete
    16. ko gampang..letak ubat gigi buat apa?pedih la kote aku nok!!!!

      Delete
    17. oral sex tu apa?sori I baru nak berjinak dlm dunia ni..bf I tu alim2 kucing plak..plss somebody teach me..

      Delete
    18. Letak cili boh laa tengok..

      Delete
    19. sangap miera nie siot tol puihhhh

      Delete

    20. Untuk 18+
      Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
      Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
      iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
      mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
      untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
      Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
      Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
      hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
      3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
      anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
      Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

      Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
      ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
      Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
      Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


      * klik ' SKIP ADD '




      -------------------------------------------------------------------------------------------------


      8Share - Malaysia's Private Rewards Club

      Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
      Apa yang anda perlu buat ??
      Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
      dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
      Mudah bukan ?
      Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

      * klik ' SKIP ADD '

      Delete
    21. byk2 komen psal entry ni...reply2 komen paling ats ni wat ak gelak smpai skit perut...sporting korang...layan...

      Delete
    22. ntah pape jilat mnjilat dgn coca cola..bngang ke hape

      Delete
    23. Bangang..itu bukan teknik,tapi langkah2 sebelum nak hisap.Teknik isap meh aku ajar buat kawan hawa.

      1.Jangan tau hanya mengulum je,beranikan diri menjilat dan menyedut zakar suami tu.

      2.Tunjukkan ke ghairahan semasa mengerjekan zakar suami tu.Dengan cara bunyi ataupun suara2 manja memuji senjata si suami.

      3.Amalakn teknik 1 & 2 itu.Perempuan yang hebat mengulum ialah perempuan yang boleh menyebabkan lelaki rasa nak terpancut dengan cara kulumannya!!..yehaaaaaaaaaaa

      Delete
    24. sape kata oral sex itu haram .. dalam hadis nabi pon kata .. seluruh tubuh wanita itu adalah halal kepada diri kita selepas mengahwininya kecuali bahagian dubur .. zz lain kali jangan buwat fatwa sendiri

      Delete
    25. kalau oral guna madu,apakata kalau letak zakar dalam sarang lebah untuk membesarkan saiz zakar.. hmmmmm..

      Delete
    26. hr tu aku buat oral sex kat nenek sebelah umah sedap oooo

      Delete
    27. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
    Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

    Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
    Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

    Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
    Hazika : ISH, PULAK DAH.

    Hazik : MEH LA..
    Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

    Hazik : MEH SINI BABY..
    Hazika : AMENDE TUH?

    (BISIKAN MANJA...)

    Hazik : USOP TAIYUB!
    Hazika : eeeeeeee

    SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
    18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
    KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!

    ReplyDelete
  3. air coca cola serba guna.. rupanya.. 1000 dalam 1

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jd gula melaka hehehe

      Delete
  4. Tetibe rasa nak main mercun.. Apa rasa orang bawah pulak.!?

    ReplyDelete
  5. pergi mampus orang atas..aum aum

    ReplyDelete
  6. BENGAP! KOMEN X BERTEMPAT! ADE KE PATOT PSAL ORAL S3X DIA KOMEN KAT SINI..
    LAU PSAL AIR COKE KE, AIR HALIA KER BOLEH LAGI BERKIRA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh btul ape air coca cola tetiba psal sex ni apsal x de kaitan lnsung

      Delete
    2. eh btul ape air coca cola tetiba psal sex ni apsal x de kaitan lnsung

      Delete
  7. tobat xkan minum coke sampai bila2..macam minum racun je ni..hampeh

    ReplyDelete
  8. tak kisah pun...

    ReplyDelete
  9. nk bisjut..... nk bisjut.... nk bisjut coke... satu....hahahhaa

    ReplyDelete
  10. kote kote kote

    ReplyDelete
  11. Org atas dan bawah bangang...betul tak org di tepi?

    ReplyDelete
  12. hek eleh ko orang atas. kalau aku bangang, kau bengong. kan orang tepi?

    ReplyDelete
  13. dua2 bangang (orang tepi)

    ReplyDelete
  14. SEMUA ORANG KAT ATAS BOBO..HAHAHA

    ReplyDelete
  15. kimak , da sekarang tepaksa tengok blue .

    ReplyDelete
  16. argh.. alasan je oang atas nie....

    ReplyDelete
  17. Pebenda tgk blue pn aku x tau mngkin bce msg blue kot. Fetish betol

    ReplyDelete
  18. Poyo lh sume. Org atas ker bwah ker tepi..poyo lh

    ReplyDelete
  19. raye lmbat lgi dah bwat dodol....

    ReplyDelete
  20. sape plak yg gtau kau suami isteri xbleh oral? blum kawen dok diam2 la

    ReplyDelete
  21. oral sex bagus utk meningkatkan kemesraaan suami isteri..rmai suami bengang ngn bini dia sbb x kulum kote la..pastu cari betina lain..apa kata org bawah?bincangkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bini aku hari2 nk kulum aku punya

      Delete
  22. Diam2 aku nk ngaji pun susah...

    ReplyDelete
  23. Wakakaka!! adoyaii..baca komen ingt nak tau respon psl cola..alih2 dpt info lain plak..haha

    ReplyDelete
  24. Aku suka nelancap n isap butuh bapa org yg ada muscle..

    ReplyDelete
  25. azrul bapok lake thamby

    ReplyDelete
  26. syok ooo korek hidung

    ReplyDelete
  27. bace kOmen ag best plak dri bce infO psl cOke tu..haha

    ReplyDelete
  28. Butoh laa..lg aku layan bace komen ni lg mengarot..

    ReplyDelete
  29. Kulum tu apa..?haha..x fhm la..hisap kote tau la..hahahaa..

    ReplyDelete
  30. mcm sakai je cite psl kote2 ni -_-

    ReplyDelete
  31. Perh!..
    Salah satu fungsi Coke nak bersihkan periuk belangga yang berkarat.. Jimat kalau guna cara ni..

    Harap-harap berkesan.. huhuhu

    ReplyDelete
  32. orang atas,orang bawah,orang tepi?
    woi! korg berjiran kah?
    jiran internet lah nieyhh? :p

    ReplyDelete
  33. lawak btl bace komen2 ni haha

    ReplyDelete
  34. jum jenguk handphone klon yang kami jual :)

    http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html

    ReplyDelete
  35. ambe jdi oghe tgh...kah3

    ReplyDelete
  36. hye, sy bdak uitm seri iskandar...hahahaha

    ReplyDelete
  37. SAYA RASA HAUS

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  39. bodo admin.. itu gula lah.. nak bagi info pon check la betul2..

    ReplyDelete
  40. hadoii aiii.. pasal air coke bole komen merapu2. tergelak2 ak ssorg bce komen korng.. haha

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri