WTF :JIKA COCA-COLA DIPANASKAN SELAMA 25 MINIT

Selepas air Coca-Cola dipanaskan selama 25 minit, hasil yang diperolehi tidak lah se-menarik seperti keadaannya pada mula-mula tadi. Ini kerana ia akan meninggalkan sejenis lendir kasar berwarna hitam yang pada dasarnya adalah bahan kimia dan bahan perasa yang digunakan dalam proses membuat air Coca-Cola.



Di China, bahan berlendir ini akan disejukkan dan digunakan sebagai ubat-ubatan. Sirap fruktosa dan bahan-bahan lain pada air Coca-Cola ini bersama dengan halia dan buah lemon boleh digunakan untuk mengurangkan penyakit yang berbeza.


Memang benar bahawa air Coca-Cola tidak elok diminum, tetapi apabila ia dipanaskan sehingga mendidih, ia boleh membawa kesan yang baik. Sebagai contoh, sekiranya anda mempunyai alat perkakas dapur yang kotor dan sukar dibersihkan, dengan menggunakan air Coca-Cola yang dipanaskan, ia boleh membersih dengan mudah dan hasilnya ia akan nampak seperti baru dibeli.

Selain itu, dengan memasukkan halia ke dalam air Coca-Cola yang dipanaskan pada suhu sederhana dan minumnya ketika panas, ia mampu menghilangkan simptom selsema anda.




{ 79 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 17 July, 2013
Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
kemaluan pasangan
anda bersih, maka pasti anda akan seronok
melakukannya bersama-sama.


Langkah-langkahnya;

Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
mencintai diri anda.


Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
mulut terhadap kemaluannya.


Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
dan pembasmi kuman.


Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
menyeronokkan suasana perhubungan.


Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
ni yang rase nak layan redtube.. ape kate org kat bawah ?
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
Langkah langkah masak rendang ke bro
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
Hazika : ISH, PULAK DAH.

Hazik : MEH LA..
Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

Hazik : MEH SINI BABY..
Hazika : AMENDE TUH?

(BISIKAN MANJA...)

Hazik : USOP TAIYUB!
Hazika : eeeeeeee

SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
air coca cola serba guna.. rupanya.. 1000 dalam 1
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Tetibe rasa nak main mercun.. Apa rasa orang bawah pulak.!?
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
pergi mampus orang atas..aum aum
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Letak aiskrim? Gila la ko nih..
syahmi syahmi 18 July, 2013
BENGAP! KOMEN X BERTEMPAT! ADE KE PATOT PSAL ORAL S3X DIA KOMEN KAT SINI..
LAU PSAL AIR COKE KE, AIR HALIA KER BOLEH LAGI BERKIRA...
syahmi syahmi 18 July, 2013
Bengap org no.3 kat atas aku nih! gila s3x
Kuala Lumpur-Car-Rental Kuala Lumpur-Car-Rental 18 July, 2013
tobat xkan minum coke sampai bila2..macam minum racun je ni..hampeh
MOL.fm MOL.fm 18 July, 2013
dah mcm dodol aku tgk ha
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
nk bisjut..... nk bisjut.... nk bisjut coke... satu....hahahhaa
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
woiii2..pose woiii..tp sdp gak bace..kn org bwh?
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
lepas sapu madu kene wat ape??cepatla...i dah xsabar ni..
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
lepas sapu madu,tinggal panggang je..jdik la ayam penggang bermadu..
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
hahahahha... kukus, gril, panggang.. kukus, gril, panggang, kukus.
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
itu gula melaka la.. ahaha
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
boleh jd gula melaka hehehe
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Org atas dan bawah bangang...betul tak org di tepi?
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
oral sex haram la walau suami isteri zz sakai dia ni
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
bagus gak.trutama tuk yg da kawen..yg lom kawen takyah la buat.laki kena pandai belai bini.bini plak kna pndai belai laki.br sama2 puas.aum aum
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
hek eleh ko orang atas. kalau aku bangang, kau bengong. kan orang tepi?
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
dua2 bangang (orang tepi)
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
nak ajar oral sex pulak kau ni..
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
SEMUA ORANG KAT ATAS BOBO..HAHAHA
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
kimak , da sekarang tepaksa tengok blue .
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
zaman bile org x taw oral, sume dah pandai berlajar dri porn site.
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
argh.. alasan je oang atas nie....
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Pebenda tgk blue pn aku x tau mngkin bce msg blue kot. Fetish betol
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
knapa harus di sapu madu?? knapa xletak ja ubat gigi .. bole gk trus berus gigi trus .. kan senang .. haha . kan org bwah?
azrul duli azrul duli 19 July, 2013
Poyo lh sume. Org atas ker bwah ker tepi..poyo lh
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
raye lmbat lgi dah bwat dodol....
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
sape plak yg gtau kau suami isteri xbleh oral? blum kawen dok diam2 la
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Haha bangang betol aku baca sampai habis. siap suruh letak ais krim lagi ..hahaha
zamri sabah zamri sabah 19 July, 2013
ko gampang..letak ubat gigi buat apa?pedih la kote aku nok!!!!
Miera Miera 19 July, 2013
oral sex tu apa?sori I baru nak berjinak dlm dunia ni..bf I tu alim2 kucing plak..plss somebody teach me..
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
oral sex bagus utk meningkatkan kemesraaan suami isteri..rmai suami bengang ngn bini dia sbb x kulum kote la..pastu cari betina lain..apa kata org bawah?bincangkan..
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Diam2 aku nk ngaji pun susah...
Khairul Anas Khairul Anas 19 July, 2013
Letak cili boh laa tengok..
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
sangap miera nie siot tol puihhhh
Bukan Pembaca Setia PenPatah Bukan Pembaca Setia PenPatah 19 July, 2013
Wakakaka!! adoyaii..baca komen ingt nak tau respon psl cola..alih2 dpt info lain plak..haha
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Aku suka nelancap n isap butuh bapa org yg ada muscle..
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
azrul bapok lake thamby
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
syok ooo korek hidung
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
bace kOmen ag best plak dri bce infO psl cOke tu..haha
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Butoh laa..lg aku layan bace komen ni lg mengarot..
AnonymousAnonymous 20 July, 2013

Untuk 18+
Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


* klik ' SKIP ADD '




-------------------------------------------------------------------------------------------------


8Share - Malaysia's Private Rewards Club

Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
Apa yang anda perlu buat ??
Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
Mudah bukan ?
Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

* klik ' SKIP ADD '
AnonymousAnonymous 20 July, 2013
Kulum tu apa..?haha..x fhm la..hisap kote tau la..hahahaa..
AnonymousAnonymous 21 July, 2013
mcm sakai je cite psl kote2 ni -_-
PakarNiaga.com PakarNiaga.com 21 July, 2013
Perh!..
Salah satu fungsi Coke nak bersihkan periuk belangga yang berkarat.. Jimat kalau guna cara ni..

Harap-harap berkesan.. huhuhu
natasha_yonghwa natasha_yonghwa 21 July, 2013
orang atas,orang bawah,orang tepi?
woi! korg berjiran kah?
jiran internet lah nieyhh? :p
AnonymousAnonymous 21 July, 2013
lawak btl bace komen2 ni haha
AnonymousAnonymous 23 July, 2013
byk2 komen psal entry ni...reply2 komen paling ats ni wat ak gelak smpai skit perut...sporting korang...layan...
AnonymousAnonymous 23 July, 2013
ntah pape jilat mnjilat dgn coca cola..bngang ke hape
AnonymousAnonymous 23 July, 2013
bini aku hari2 nk kulum aku punya
Kotak Kosong Kotak Kosong 24 July, 2013
jum jenguk handphone klon yang kami jual :)

http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html
AnonymousAnonymous 24 July, 2013
Bangang..itu bukan teknik,tapi langkah2 sebelum nak hisap.Teknik isap meh aku ajar buat kawan hawa.

1.Jangan tau hanya mengulum je,beranikan diri menjilat dan menyedut zakar suami tu.

2.Tunjukkan ke ghairahan semasa mengerjekan zakar suami tu.Dengan cara bunyi ataupun suara2 manja memuji senjata si suami.

3.Amalakn teknik 1 & 2 itu.Perempuan yang hebat mengulum ialah perempuan yang boleh menyebabkan lelaki rasa nak terpancut dengan cara kulumannya!!..yehaaaaaaaaaaa
My Life And My World My Life And My World 25 July, 2013
eh btul ape air coca cola tetiba psal sex ni apsal x de kaitan lnsung
My Life And My World My Life And My World 25 July, 2013
eh btul ape air coca cola tetiba psal sex ni apsal x de kaitan lnsung
ogheoghe 25 July, 2013
ambe jdi oghe tgh...kah3
AnonymousAnonymous 01 August, 2013
hye, sy bdak uitm seri iskandar...hahahaha
AnonymousAnonymous 27 August, 2013
sape kata oral sex itu haram .. dalam hadis nabi pon kata .. seluruh tubuh wanita itu adalah halal kepada diri kita selepas mengahwininya kecuali bahagian dubur .. zz lain kali jangan buwat fatwa sendiri
danishLuz danishLuz 29 August, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 08 November, 2013
kalau oral guna madu,apakata kalau letak zakar dalam sarang lebah untuk membesarkan saiz zakar.. hmmmmm..
AnonymousAnonymous 08 November, 2013
bodo admin.. itu gula lah.. nak bagi info pon check la betul2..
AnonymousAnonymous 08 November, 2013
hr tu aku buat oral sex kat nenek sebelah umah sedap oooo
AnonymousAnonymous 08 November, 2013
hadoii aiii.. pasal air coke bole komen merapu2. tergelak2 ak ssorg bce komen korng.. haha
AnonymousAnonymous 10 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri