WTF - KAFE NAZI DI INDONESIA (15 GAMBAR)

Soldatenkaffee ialah kafe bertemakan Nazi yang terletak di Paskal Hypersquare Bandung. Kafe ini medapat perhatian dunia kerana dikatakan memaparkan Swastika dan logo SS. Akibat dari reaksi negatif media dunia, kafe yang sudah dibuka sejak 2011 ini diarahkan tutup oleh pihak berkuasa tempatan. Ini baru rare!Laporan asal AlifRafikKhan

{ 8 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 23 July, 2013
Orang atas aku gay.......
AnonymousAnonymous 23 July, 2013
Wamintak rokoksebaatangg....
AnonymousAnonymous 23 July, 2013
ni tlg mai antaq lighter saitt
AnonymousAnonymous 23 July, 2013
Puting buah dada yang mendongak ke atas dan panjang dikatakan dipunyai oleh wanita yang mempunyai nafsu yang dikatakan membara dan mahu dimiliki oleh lelaki yang mementingkannya. wanita jenis ini dikatakan mempunyai keinginan seks yang tinggi dan tahap kepuasan yang akan dirasakan oleh wanita betigu hebat jika para suami mengetahui rahsia disebalik payudara jenis ini.


Saiz payudara yang besar dikatakan dipunyai oleh wanita yang kuat nafsu tetapi kurang mengecapi kepuasan dalam hubungan seks. Bagi lelaki lebih 90% inginkan payudara yang besar kerana dengan payu dara yang besar suami dapt merasai kepuasan yang amat hebat.

Selain itu wanita yang mempunyai buah dada yang kecil dikatakan mempunyai sifat keibuan dan mampu menjadi ibu yang baik.

Satu kajian telah dibuat dan hasilnya bg menegangkan payudara dan mementapkan lagi payudara, penggunnaan air mani lelaki amat berkesan kerana air mani lelaki mempunyai banyak khasiatnya. Hanya perlu disapukan pada payudara isteri. kebanyakkan isteri mengakuinya.

Urutan payudara dapat mencegah dari mendapat kenser payudara disamping untuk mementapkan dan membersarkan payu dara.para wanita haruslah berusaha untuk mencegahnya. hanya 10 - 15 minit sehari mengurut payudara anda dapt menyalamatkan anda dari kenser payudara. disarankan mengunnakan baby oil atau pun minyak zaitun. ianya lebih berkesan.

Info ini dikonsikan untuk manfaat semua.
AnonymousAnonymous 11 September, 2013
1st indon bodoh..suka buat benda merepek..
2nd orang atas aku ni gila seks..suka cerita benda seks..
3rd aku hemsem..sejak dari kecil dan akan hemsem smpai ke tua

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri