WTF - KEDAI MAMAK SUDAH SEMAKIN BERKIRA SEKARANG


Ini bukti kedai mamak lagi kaya dari kedai orang melayu. Cait!

Laporan asal @Degawans

{ 27 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 06 July, 2013
1st!
mamak memang mahal...
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
2nd~~
Mlayu pon mahal~~
mlayu bole!
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
kat tempat aku 1 jam 2 ringgit .
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
kedai mamak berkira tapi kita masih datang jugak kedai mamak.
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
bodoh punya melayu. kalau rasa mahal/mamak berkira, korang tak perlu datang makan minum lepak kat sana. bodoh lebih je mengata. melayu bangang je dok sini kata lebih...

p.s bukan melayu.sorry bastard
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
mamak berkira lebih baik mkn kedai melayu
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
bangang... ko pergi perpustakaan tun uda.. govt punya lagi, kalo nak guna wall ac outlet, kena berapa? 1ringgit gak kan..
ko gi mamak, bayar 1ringgit, guna je smpai lebam.. dorg xrajin nak check.. serius..
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
bek tgk kat kdai melayu laa..ad wifi..tgk bola screen besar...free je gne..kat mlake baru,melaka..lg best..huhu..tu yg xbest g mamak..lgpn mamak kn kotor...sory to say..
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
korang mmg bangsa yg terlalu taksub ngan bangsa.melayu tu ada special ke kat sisi ALLAH swt....mamak pun islam gak...jgn sama kan suma mamak kalau kotor..mcm kedai elayu suma bersih....korang kalau tak charge rm1...kang satu meja tu dok berjam2 sampai org lain nak duduk makn pun tak da tempat...pastu beli teh o segelas pastu guna internent kat 5 6 jam...pi cc pun kena charge gak kan...whai melayu ingat kat kubur nnti korang dijawap sebagai seorg muslim je bukan sbb korang melayu...jgn samapi hancur agama mu kerana pertahankan bangsa yg tak berapa korang tu...
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
mamak kan penjilat tegar UMNO BN
perangai pn mmg sama sngt la
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
abis melayu tak cium pungko UMNO KE?? siap dok kata nak tegakkan bangsa lah pastu ikut anjing perkasa lagi...pirahhh jgn dok rasict nak mampus..dunia ni milik ALLAH bukan melayu punya...tak suma mamak dok sokong UMNO..sama mcm melayu ada untung sokong umno dpt projek boleh cepat kaya...mamak pun penyokong pakatan ramai bro...hidup PAS...
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
Tetibe je politik...padahal pasal charge letrik rm1/hour.
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
Fuck PAS!!!!!!pengikut PAS semua berlagak ilmu agama je lebih....sampai boleh mengatakan saudara seagama kafir......BODOH!!!!!!!!!!!dahlah anjing DAP pulak tu....semua DAP ckp ikut je.....
MOL.fm MOL.fm 06 July, 2013
aku tak penah bayar pon .. cucuk je .. hahahaha . ni macam kat pelita dekat ngan KLCC tu je .. wakakakak
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
Xsilap nie kdai mamak al aliff kan?haha,mknan dia still mlyu msak..
nothing nothing 06 July, 2013
bangang...tetiba msuk politik...politik x jamin msuk syurga la wei..
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
ah..mamak la melayu la... nti bila DAP perintah malaysia baru korg tau harga smua akn jdi murah.. pemerintahan cina lebih adil dan bijak... melayu perintah apa pon xdak..baik bagi cina...sbb 2 PAS bijak dari umngok... dari bg kt umngok baik bagi cina
AnonymousAnonymous 06 July, 2013
nampak macam kat subaidah sungai petani
AnonymousAnonymous 07 July, 2013
Ni ape politik plak ni. Jgn jumudkan pemikiran anda bole? Hahahah sume extremly tksub.. Dap abah kau la woi
AnonymousAnonymous 07 July, 2013
Abah kau nk bg cina. Kang melayu tenggelam. Kau jugak yg nangis. Time tu jgn la trhegeh2 nk bawak sepanduk utk dmstrasi wakaka
AnonymousAnonymous 07 July, 2013
http://cerahanminda.blogspot.com/
AnonymousAnonymous 12 July, 2013
Yg gila 1st ada penyakit Sindromfirstlyme......bahaya2 jgn terkena!!!!!Sebarkn sebagai peringatan.
AnonymousAnonymous 14 July, 2013
Aku ada jumpa mamk kat kajang charge sejam 3 hengget. Lagi khemaks...
AnonymousAnonymous 11 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000)?--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri