WTF - KEDAI MAMAK SUDAH SEMAKIN BERKIRA SEKARANG
Home » » WTF - KEDAI MAMAK SUDAH SEMAKIN BERKIRA SEKARANG

WTF - KEDAI MAMAK SUDAH SEMAKIN BERKIRA SEKARANG

27 Comments

Ini bukti kedai mamak lagi kaya dari kedai orang melayu. Cait!

Laporan asal @Degawans

27 comments:

  1. 1st!
    mamak memang mahal...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000)?--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. 2nd~~
    Mlayu pon mahal~~
    mlayu bole!

    ReplyDelete
  3. kat tempat aku 1 jam 2 ringgit .

    ReplyDelete
  4. kedai mamak berkira tapi kita masih datang jugak kedai mamak.

    ReplyDelete
  5. bodoh punya melayu. kalau rasa mahal/mamak berkira, korang tak perlu datang makan minum lepak kat sana. bodoh lebih je mengata. melayu bangang je dok sini kata lebih...

    p.s bukan melayu.sorry bastard

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ekau mmg bastard

      Delete
  6. mamak berkira lebih baik mkn kedai melayu

    ReplyDelete
  7. bangang... ko pergi perpustakaan tun uda.. govt punya lagi, kalo nak guna wall ac outlet, kena berapa? 1ringgit gak kan..
    ko gi mamak, bayar 1ringgit, guna je smpai lebam.. dorg xrajin nak check.. serius..

    ReplyDelete
  8. bek tgk kat kdai melayu laa..ad wifi..tgk bola screen besar...free je gne..kat mlake baru,melaka..lg best..huhu..tu yg xbest g mamak..lgpn mamak kn kotor...sory to say..

    ReplyDelete
  9. korang mmg bangsa yg terlalu taksub ngan bangsa.melayu tu ada special ke kat sisi ALLAH swt....mamak pun islam gak...jgn sama kan suma mamak kalau kotor..mcm kedai elayu suma bersih....korang kalau tak charge rm1...kang satu meja tu dok berjam2 sampai org lain nak duduk makn pun tak da tempat...pastu beli teh o segelas pastu guna internent kat 5 6 jam...pi cc pun kena charge gak kan...whai melayu ingat kat kubur nnti korang dijawap sebagai seorg muslim je bukan sbb korang melayu...jgn samapi hancur agama mu kerana pertahankan bangsa yg tak berapa korang tu...

    ReplyDelete
  10. mamak kan penjilat tegar UMNO BN
    perangai pn mmg sama sngt la

    ReplyDelete
  11. abis melayu tak cium pungko UMNO KE?? siap dok kata nak tegakkan bangsa lah pastu ikut anjing perkasa lagi...pirahhh jgn dok rasict nak mampus..dunia ni milik ALLAH bukan melayu punya...tak suma mamak dok sokong UMNO..sama mcm melayu ada untung sokong umno dpt projek boleh cepat kaya...mamak pun penyokong pakatan ramai bro...hidup PAS...

    ReplyDelete
  12. Tetibe je politik...padahal pasal charge letrik rm1/hour.

    ReplyDelete
  13. Fuck PAS!!!!!!pengikut PAS semua berlagak ilmu agama je lebih....sampai boleh mengatakan saudara seagama kafir......BODOH!!!!!!!!!!!dahlah anjing DAP pulak tu....semua DAP ckp ikut je.....

    ReplyDelete
  14. aku tak penah bayar pon .. cucuk je .. hahahaha . ni macam kat pelita dekat ngan KLCC tu je .. wakakakak

    ReplyDelete
  15. Xsilap nie kdai mamak al aliff kan?haha,mknan dia still mlyu msak..

    ReplyDelete
  16. bangang...tetiba msuk politik...politik x jamin msuk syurga la wei..

    ReplyDelete
  17. gomor gomor!!

    ReplyDelete
  18. ah..mamak la melayu la... nti bila DAP perintah malaysia baru korg tau harga smua akn jdi murah.. pemerintahan cina lebih adil dan bijak... melayu perintah apa pon xdak..baik bagi cina...sbb 2 PAS bijak dari umngok... dari bg kt umngok baik bagi cina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abah kau nk bg cina. Kang melayu tenggelam. Kau jugak yg nangis. Time tu jgn la trhegeh2 nk bawak sepanduk utk dmstrasi wakaka

      Delete
  19. nampak macam kat subaidah sungai petani

    ReplyDelete
  20. Ni ape politik plak ni. Jgn jumudkan pemikiran anda bole? Hahahah sume extremly tksub.. Dap abah kau la woi

    ReplyDelete
  21. http://cerahanminda.blogspot.com/

    ReplyDelete
  22. Yg gila 1st ada penyakit Sindromfirstlyme......bahaya2 jgn terkena!!!!!Sebarkn sebagai peringatan.

    ReplyDelete
  23. Aku ada jumpa mamk kat kajang charge sejam 3 hengget. Lagi khemaks...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri