WTF : KOLEKSI DUIT ISRAEL (4 Gambar)
Home » » WTF : KOLEKSI DUIT ISRAEL (4 Gambar)

WTF : KOLEKSI DUIT ISRAEL (4 Gambar)

27 Comments
Siapa nak buat koleksi duit? 



27 comments:

  1. Replies
    1. Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
      Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

      Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
      Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

      Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
      Hazika : ISH, PULAK DAH.

      Hazik : MEH LA..
      Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

      Hazik : MEH SINI BABY..
      Hazika : AMENDE TUH?

      (BISIKAN MANJA...)

      Hazik : USOP TAIYUB!
      Hazika : eeeeeeee

      SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
      18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
      KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!

      Delete

    2. Untuk 18+
      Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
      Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
      iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
      mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
      untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
      Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
      Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
      hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
      3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
      anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
      Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

      Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
      ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
      Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
      Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


      * klik ' SKIP ADD '




      -------------------------------------------------------------------------------------------------


      8Share - Malaysia's Private Rewards Club

      Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
      Apa yang anda perlu buat ??
      Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
      dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
      Mudah bukan ?
      Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

      * klik ' SKIP ADD '

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. bkr je duit israel tu

    ReplyDelete
  3. Jgn rogol aku woi!!

    ReplyDelete
  4. Teknik suami menjilat kemaluan isteri dan isteri
    mengulum/menghisap kemaluan lelaki dikenali sebagai oral
    seks. Sekiranya anda tidak pernah mengetahui teknik ini,
    anda mungkin akan menganggapnya sebagai jijik. Anda merasa
    jijik kerana merasakan kemaluan pasangan anda tidak bersih.
    Tetapi sebenarnya, perkara jijik tidak timbul sekiranya pasangan
    tahu mengamalkan kebersihan kemaluan masing-masing.


    Perkara paling utama dalam oral seks, ialah kebersihan dan
    kepercayaan suami isteri. Janganlah sesekali menganggap
    kemaluan diri atau pasangan anda adalah satu objek yang jijik.
    Kemaluan anda dan pasangan adalah bersifat suci, bersih,
    indah dan membawa kenikmatan sebagaimana bahagian
    tubuh luaran anda yang lain. Sekiranya anda meyakini
    kemaluan pasangan
    anda bersih, maka pasti anda akan seronok
    melakukannya bersama-sama.


    Langkah-langkahnya;

    Lakukannya demi kepuasan suami anda dengan harapan
    bahawa suami anda akan lebih menyayangi dan
    mencintai diri anda.


    Sekiranya suami anda sanggup mencium dan menjilat kemaluan
    anda sebagai tanda kasih sayangnya yang tidak terbatas,
    mengapa tidak anda melakukannya pada suami? Anda dapat
    membalas kasih sayangnya dengan melakukan rangsangan
    mulut terhadap kemaluannya.


    Yakinlah bahawa zakar suami anda sentiasa suci dan bersih.
    Eloklah sekiranya anda berdua sentiasa mandi bersama. Ketika
    mandi,cucilah zakar suami dengan menggunakan sabun
    dan pembasmi kuman.


    Pujuklah suami supaya mengamalkan pembersihan zakarnya
    pada setiap hari. Anda juga perlu lakukan perkara yang sama
    untuk menjaga kebersihan dan kecantikan faraj anda.


    Sapukanlah makanan yang manis seperti madu, aiskrim
    atau susu pekat/krimer pada sekeliling zakarnya supaya
    anda merasa lebih senang mengulumnya. Ia dapat
    menyeronokkan suasana perhubungan.


    Biasakanlah memegang dan membelai zakar suami ketika
    anda berdua menonton TV atau meluangkan masa lapang
    bersama dan tanpa dilihat oleh orang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jolok lubang jubor bini ade x?? bodoh haram ngn halal pon x tau..

      Delete
  5. Wat lap bontot je la

    ReplyDelete
  6. Ada tulisan jawi tu.. Phuii Israel. Phuii Yahudi. Phuii Illuminati. Phuiii Freemason. Phuiiii!!!!

    ReplyDelete
  7. terlalu hina untuk disimpan duit ni

    ReplyDelete
  8. Ada tulisan jawi tu.. Phuii Israel. Phuii Yahudi. Phuii Illuminati. Phuiii Freemason. Phuiiii!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Israel pkai tulisan jawi ke?hahahaha,bkn la,tu tulisan arab,tulisan arab yg sebenar xd baris,kita j baca kena ada baris sbb xfasih arab,dan bahasa dorg pun guna bahasa arab juga..so itu bkn tulisan jawi..hahahaha

      Delete
  9. hina disimpan

    ReplyDelete
  10. Org islam sll menghina israil...tp dgn nafsu dan syaitan dlm diri pun sll kalah mcm mana nk kalahkan yahudi...ummat islam skrg dh lalai...cara hidup dah hampir nk ikut cara hidup org israil....sebab itu islam terhina...sedarlaaa...kita kena ingt Allah dan memperbaiki diri kita..baru kita boleh menang terhadap mereka

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay awk.. mekasih sbb mengingatkan.. jgn pandai ckp je.. cermin jugak diri sndri oke..

      Delete
    2. engkau juga ya...jangan menyuruh makan nasihat mereka sendiri.

      Delete
  11. hina2 pun, duit ni juga yang pejuang palestin gunakan untuk beli barang makanan di kedai~ :p

    ReplyDelete
  12. cari orang lain suruh register pun leh dapat duit?http://www.trackment.com/?a=219

    ReplyDelete
  13. otak budak2...nak buat macamaner...

    ReplyDelete
  14. first tu bangsa israel

    ReplyDelete
  15. erm...aku pun tak hingin jugak...

    jom ramai-ramai like page sy?
    https://www.facebook.com/ShazraKioks

    kiok la korang..huhuhu

    ReplyDelete
  16. Huh,setaraf dengan wang pokok pisang je ni.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri