WTF - MCDONALDS EDISI MYANMAR YANG SUPER CELAKA (12 GAMBAR)

Myanmar ialah sebuah negara yang mempunyai kerajaan junta tentera. Di negara ini tidak ada restoran makanan segera barat seperti McDonalds ataupun KFC. Selama bertahun lamanya vakum restoran makanan segera ala barat diisikan oleh syarikat tempatan. Marilah ke Wonderful Fast Food and Bakeryyang terletak di Yangon. Ianya restoran makanan segera ala barat yang aneh, kelakar dan juga creepy.


Watak kartun Donald Duck dengan logo McDonalds terbalik dijadikan maskot. Creepy! Paling best di restoran ini tidak ada burger. Yang ada cuma menu makanan western yang terhad dan makanan tempatan yang di "fast food" kan.


Laporan asal Rocketnews

{ 14 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 24 July, 2013
Panduan Memuaskan Isteri Dengan Sentuhan G-Spot

Tentu ramai para suami di luar sana bercadang dan ingin mencuba mencari G-Spot isteri masing-masing. Sentuhan kepada kelentit wanita merupakan cara yang biasa dilakukan. Jika ditambah dengan sentuhan G-Spot pasti menambah lagi kenikmatan dalam hubungan seks suami isteri.

Fakta yang suami perlu tahu.

- Kedudukan G-Spot masih lagi secara teori dan kewujudannya masih dibahaskan. G-Spot belum dapat dikesan melalui peralatan perubatan kerana ia mungkin hanya himpunan hujung saraf yang sensitif. Namun begitu maklum balas dan kajian mendapati pusat nikmat wanita G-Spot ini sememangnya wujud dan boleh dicari. Ia memerlukan latihan serta kerjasama suami dan isteri bagi mencapai G-Spot dan menikmati seks yang memuaskan hati.

- Tidak semua wanita menyatakan rasa nikmat atas sentuhan G-Spot. Suami perlu mencuba jika isteri mendapati ia satu kenikmatan dan tidak menyakitkan maka ia boleh diteruskan. Jika tidak, masih ada lagi cara lain seperi sentuhan kepada kelentit yang tentunya lagi berkesan dan mudah.

Memuaskan isteri dengan G-Spot merupakan proses akhir dalam pemanasan sebelum hubungan seks. Sebelum itu isteri perlu dirangsangkan dan dibelai. Persediaan sebelum hubungan seks perlu dibuat. Perkara paling penting sebelum hubungan seks adalah kebersihan. Memuaskan isteri dengan G-Spot adalah dengan memasukkan jari hantu dalam faraj isteri dan mencari G-Spot dengan tekanan dan gosokan lembut dan kesabaran.

Adalah penting memotong kuku dan membersihkan jari-jari dan telapak tangan agar tidak timbul rasa tidak selesa dan mungkin luka yang tidak disengajakan. Rangsangan awal perlu bagi memastikan isteri anda basah, atau cecair faraj atau vagina membasahi farajnya. Ia akan memastikan keselesaan sewaktu jari dimasukkan. Bagi melicinkan usaha merangsangkan G-Spot, sarungkan kondom pada jari yang akan dimasukkan ke dalam faraj isteri. Cara ini lagi selesa buat isteri dan tambahan gel air khusus untuk hubungan seks boleh disapu dihujung kondom bagi memudahkan kemasukkan, miskipun faraj isteri telah berair.

Isteri perlu baring dengan selesa dan kangkangkan kaki seluas yang boleh. Dengan telapak tangan mengadap ke atas, perlahan-lahan masukkan jari yang dibaluti kondom tadi ke dalam faraj isteri. Jika perlu kuakkan bibir faraj agar tidak timbul rasa tidak selesa isteri. Gerakkan jari ke dalam faraj separuh jari dan kemudian tekan dan gosokkan perlahan-lahan bahagian atas faraj menggunakan hujung jari. Biasanya kawasan G-Spot adalah selaras dengan kedudukan kelentit. Kerjasama isteri adalah penting, suami perlu saling bertanya kepada isteri tekanan dan gosokkan mana yang sedap dan nikmat.

Apabila sudah dikesan, maka teruskan gosokan dan tekanan perlahan sehingga isteri anda puas. Pastikan sentiasa bertanya kepada isteri keselesaan tekanan dan gosokkan agar tidak timbul kesakitan. Untuk meningkatkan lagi tekanan pada G-Spot, isteri boleh angkatkan badan sambil melihat apa yang suami lakukan. Sudah pasti menyeronokkan!!
Kotak Kosong Kotak Kosong 24 July, 2013
jum jenguk handphone klon yang kami jual :)

http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html
AnonymousAnonymous 25 July, 2013
oh ni ker restoran 'W' dalam komik lawak kampus
AnonymousAnonymous 25 July, 2013
ni klu Mcd @ kfc bukak confirm smua western2 kat sini lingkup...
zamri sabah zamri sabah 25 July, 2013
owh baru la aku tau..btw thanks..
AnonymousAnonymous 25 July, 2013
g spot plak yg d cite....
AnonymousAnonymous 29 July, 2013
tak..... sebaliknya mcd dan kfc yg lingkup kalau diorang bukak kat situ
AnonymousAnonymous 20 August, 2013
oh...informasi yg akan berguna akan datang... terima kasih
AnonymousAnonymous 10 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri