WTF : RUPA MISS JAPAN 2013 VERSI WTF (8 Gambar)

Apa komen anda pula? I wonder, kalau lah korea tak main plastic surgery... Macam mana lah muka BIGBAND.. hahaha



{ 71 comments.. read them below or add one }

BudaX JahaX BudaX JahaX 17 July, 2013
1 st mehh... x belagak pon
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
cina malaysia lagi lawa aku rasa. aku rasa la kan..
yeala aku rasa la woi! aku tau la!!!
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
Ko pnye rasa pnye rasa la bodo kecoh
Najeha Kwon Najeha Kwon 17 July, 2013
sukahati je nak kutuk BIGBANG -_____________-
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
xkn semuanyer suka..rutin idupkan ad ngutuk ad memuji~~rilex brader
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
BIGBAND? apa maksud admin? Klu grup BIGBANG yg d mksudkan. buat search dulu woiiii~ bodoooo.. suka ati sja buat statement... stupido
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
;cantek je ... atleast dorang x adalah plastik mcm korea ! cantik dan neutral :)
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
maria ozawa cntik gak
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
Maria ozawa mmg cantik...tp bawah die da x cantik...hahaha
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
yang penting bukan plastic mcm pompuan korea
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
Izzah lg cantik. Ahh ahh idup pr!
AnonymousAnonymous 17 July, 2013
Adakah anda cuba untuk menghina ciptaan Allah? :/
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
Hazika : ISH, PULAK DAH.

Hazik : MEH LA..
Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

Hazik : MEH SINI BABY..
Hazika : AMENDE TUH?

(BISIKAN MANJA...)

Hazik : USOP TAIYUB!
Hazika : eeeeeeee

SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Muka aku lg cantik
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Big Bang tidak plastic okay? Bodoh!
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
bodoh punya admin.Bing Bang mana ada buat plastic surgery!
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
MUKE MACAM NYONYA JUAL SAYOR..
BAIK LETAK MARIA OZAWA BODOH
XP ORNG YANG COMENT ATAS AKU BODOH
HAHAHAHAHA
ORANG COMENT BAWAH AKU BAPAK SEGALA GAMPANG..HAHAHA
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
kumpulan bigbang ni dulu asalnye dari sebuah kumpulan budak skema,dorg ni dulu penah kne perambat masa dorg curi buah dgn tuan punya rumah,peh tu dorg ni sbnarnye x bape btl kira 3suku la org nye..bila da besar dorg ok sikit sbb mkn ubat gile,tu yg dorg tubuh kn kumpulan bigbang(org gila).pompuan kt malaysia ni je gila kn dorg..padahal hampeh,sedap g suara jalil hamid.
- abg beca
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
ntah, apa laaaa.. boooo
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
nk bisjut... nk bisjut... nk bisjot... raya satu...huuhuhu
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
apehal kutok2 izzah ni? aq tau r bontot izzah tu mampat
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Yg kau dah knp?! Kau punye rasa kau smpan je lah!
YvonneNotyz GD YvonneNotyz GD 18 July, 2013
betol3...big bang xmain lha plastic surgery nie..sya vips...sya ikot suma pkembangan big bang....
YvonneNotyz GD YvonneNotyz GD 18 July, 2013
oiii...big bang jgn kutuk2!!!!!!...dorang xbuat plastic surgery...hamppeh punya admin!!!!!!!!!!!!........sya vips!!!!!!!!
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
Bigbang,gi mampus dengan k pop,muka plastik,perempuan dan laki yang gilakan kpop semua macam pork
AnonymousAnonymous 18 July, 2013
hoiiiii... big bang xpnah wat plastic sugery.. sblm nak kutuk ke ape, buat research aaaarr dlu, membabi buta mcm babi je suma....... puihhh!!!
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
cantik skit pmbedahan plastik . typical malay .
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
KORANG NI BULAN2 POSE PUN NK GADOH
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Apsal tak boleh kutuk.Bigbang tu Ulama ke?
Pakar Sejarah Tadika Pakar Sejarah Tadika 19 July, 2013
BigBang lahir dari keturunan manusia & jin..pada zaman jahiliyah dulu merekalah yg berkuasa menyesatkan umat Islam..kemudian selepas kelahiran Rasulullah saw mereka menyembunyikan diri di sebuah pulau kerana takutkan ajaran Islam yg dibawa..zaman itu sudah berlalu..pada zaman perang salib,tentera crusader yg diketuai BigBang telah berjaya menakluk Jurusalem..pada masa pemerintahan mereka,mereka telah terjumpa buku2 sihir kepunyaan ahli sihir zaman nabi Sulaiman yg dirampas sendiri oleh nabi Sulaiman dibawah Masjidil Aqsa..zaman kegemilangan mereka x lama,mereka ditumbangkan oleh tentera Islam yg dianggotai oleh Saladin..BigBang kemudian lari ke timur membawa bersama buku2 sihir tersebut..setelah dikaji buku tersebut adalah ilmu dimana digunakan utk berhubung dgn al masih Dajal..sejak hari itu BigBang meninggalkan agama & misi keduniaannya dan mengabdikan diri dgn Dajal..Dajal menghasut BigBang agar menurut sahaja kemahuaannya dan menberitahu mereka tentang misinya menjatuhkan Islam..sejak hari itu BigBang gigih berlatih menari dan menyanyi kerana mereka tahu Islam mudah ditumbangkan melalui hiburan..sehingga ke hari ini fenomena BigBang telah menular ke seluruh dunia menghanyutkan umat2 Islam seluruh dunia termasuklah MALAYSIA..
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
bior ler die nk buat plastic surgery ke , kayu surgery ke , yg kite nk sebok2 psl pe ? smpai gadoh2 , mencarut2 kat sini . abis kua maria ozawa bagai . haha . bulan baik nie beb . respect Ramadhan . haha
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
Betol tu org atas btg bsr nk ramas bole
AnonymousAnonymous 19 July, 2013
apahal lepas ke bigbang ni???
AnonymousAnonymous 20 July, 2013

Untuk 18+
Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


* klik ' SKIP ADD '




-------------------------------------------------------------------------------------------------


8Share - Malaysia's Private Rewards Club

Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
Apa yang anda perlu buat ??
Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
Mudah bukan ?
Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

* klik ' SKIP ADD '
AnonymousAnonymous 20 July, 2013
macam depa nak ngaku buat plastic surgery..percaya membabi buta mcm babi ja kpop fan skalian
linda lilymu linda lilymu 21 July, 2013
This comment has been removed by the author.
linda lilymu linda lilymu 21 July, 2013
This comment has been removed by the author.
linda lilymu linda lilymu 21 July, 2013
haha kan?ignorant admin ;P
mySarah blouse mySarah blouse 21 July, 2013
Muka x plastic lg terbaik..
mySarah blouse mySarah blouse 21 July, 2013
Muka x plastic lg terbaik..
AnonymousAnonymous 21 July, 2013
heyy please lah jangan kutuk bigbang. kutuk lah bende lain ni benda tu jugak nak kutuk. dia bukan ulamak. kau pun bukan. so, macam mana rasanya kalau aku kutuk kau. kau tu yang tiga suku sebab orang yang tiga suku je tak kenal bigbang.
AnonymousAnonymous 21 July, 2013
kesengalan apakah ini admin? mmg wtf
AnonymousAnonymous 21 July, 2013
astaghfirullah hal azim. kau ni kalau tak menghina orang dengan statement fake kau ni takboleh ke. jahat betul lah.
AnonymousAnonymous 22 July, 2013
Eh admin ni tak reti siasat dulu ka group Big Bang korea tu buat plastik surgery ka tak? Big Bang bawah syarikat YG. Takdak artis dari YG buat plastik surgery. Kalau tak, Psy tu kurus daripada kau la admin!
Kotak Kosong Kotak Kosong 24 July, 2013
singgah blog sy kejap tengok handphone klon yang kami jual :)

http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html
AnonymousAnonymous 24 July, 2013
korean artis riot semua bodoh
AnonymousAnonymous 26 July, 2013
Kote besar plzzzz..
Ah ah ah ah ah ah ah
qasieh qasieh 28 July, 2013
K-POP bangsat semata2..semua tu agenda yahudi jer..pompuan melayu skrg terkinja suke k-pop dah sesat le tu..
Dhia Dhia 28 July, 2013
ko ni babi percaya sgt diorang x wat plastic surgery pehal?mak ko dulu x nagku la yg dia msukkan implan besarkan tetek dia mse ngorat ayah ko..
AnonymousAnonymous 28 July, 2013
ko pantat agungkan sgt bigbang pehal??
AnonymousAnonymous 28 July, 2013
cipap dia pn ketat..
AnonymousAnonymous 10 August, 2013
Yelah...kau pehal? Kpop ni salah sgt ke? Pork tu tau ke apa kpop? Kalau mrk plastik pun..biarlah. Bukannya kacau hidup kau! Diaorg buat keja diaorg jer..yang kau sakit hati sgt knape? Jealous ehh tngk diaorg cantek & hensem?? Walaupun palsu..tapi suke tengok..tak memudaratkan kau kan??? Haha :D
AnonymousAnonymous 12 August, 2013
Sorry... Bigbang x buat plastic surgery... Sorang pun xde. I'm a VIP!
AnonymousAnonymous 29 August, 2013
bulu lebat ni bwh, sedap fap2 ni
AnonymousAnonymous 24 October, 2013
takat muka lawa taik x reti cedok buat apa..pui
AnonymousAnonymous 24 October, 2013
mengubah ciptaan ALLAH x salah ker?
AnonymousAnonymous 24 October, 2013
anon 8:44 cedok taik lepas berak..wakakaka..
cedok buat apa..
cebuk tau la..wakaka
AnonymousAnonymous 08 November, 2013
bodoh,msti kau ni mlayu tk sedar diri..bigbang bapok
AnonymousAnonymous 08 November, 2013
expect nothing less from japan
AnonymousAnonymous 08 November, 2013
Japanese pon mangkok plastik juge
AnonymousAnonymous 10 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri