WTF : RUPA MISS JAPAN 2013 VERSI WTF (8 Gambar)
Home » » WTF : RUPA MISS JAPAN 2013 VERSI WTF (8 Gambar)

WTF : RUPA MISS JAPAN 2013 VERSI WTF (8 Gambar)

17 Jul 2013 71 Comments
Apa komen anda pula? I wonder, kalau lah korea tak main plastic surgery... Macam mana lah muka BIGBAND.. hahaha



71 comments:

  1. Replies
    1. Hazik : BABY NAK KE MANA TU?
      Hazika : NAK KE KEDAI KEJAP ABAM..

      Hazik : MINTAK TOLONG BELI SOMETHING, BOLEH?
      Hazika : BOLEH AJE. ABAM NAK APE?

      Hazik : MEH SINI, BENDE NI KENE BISIK..
      Hazika : ISH, PULAK DAH.

      Hazik : MEH LA..
      Hazika : ADOYAI ABAM NI.. GELI LA!

      Hazik : MEH SINI BABY..
      Hazika : AMENDE TUH?

      (BISIKAN MANJA...)

      Hazik : USOP TAIYUB!
      Hazika : eeeeeeee

      SEDIH:MAYAT GADIS DIGALI DAN DIROGOL SEPUAS-PUASNYA!
      18SX:VIDEO WANITA MATI KETIKA BERZINA!
      KISAH BENAR:ZAKUAN TERKULAI DALAM PELUKAN PONTIANAK!

      Delete

    2. Untuk 18+
      Tiada modal diperlukan , hanya kesabaran .
      Jana pendapatan sampingan anda di internet hanya dengan melihat
      iklan , melengkapkan survey , melakukan tugasan mudah , dan
      mengajak rakan2 mendaftar di link anda .Hanya perlukan 5 - 10 minit minimum
      untuk jana pendapatan harian anda . Ribuan telah menjana pendapatan mereka .
      Bukan 'scam' , anda akan dibayar dengan hasil usaha dan kesabaran anda .
      Mulakan dari bawah sedikit demi sedikit dan lama kelamaan
      hasilnya akan meningkat ...perkara yang penting , SABAR ...hanya maintain sekurang2nya
      3 akaun ( cth : Neobux , Probux , Clixsense ) setiap hari dan pendapatan jangka masa panjang
      anda akan berganda !!Sertai sekarang dan mula menjana income anda !
      Daftar percuma di sini . Laman PTC (paid to click) terbaik di internet.

      Neobux - http://adf.ly/RYdpq Probux - http://adf.ly/RYe0i
      ClixSense - http://adf.ly/RYeMb Cliksia - http://adf.ly/RYeoF
      Incentria - http://adf.ly/RYf2y Paytimebux - http://adf.ly/Rracw
      Reffbux - http://adf.ly/SAYTP or http://adf.ly/RYfDO


      * klik ' SKIP ADD '




      -------------------------------------------------------------------------------------------------


      8Share - Malaysia's Private Rewards Club

      Buat duit sampingan di Facebook , Twitter , dan laman2 sosial lain .
      Apa yang anda perlu buat ??
      Share link2 special kami ( video , tawaran dll. ) , promote kepada rakan2
      dan jana pendapatan sampingan apabila orang lain melihat post anda atau menyertai kami melalui link anda .
      Mudah bukan ?
      Daftar PERCUMA di sini - http://adf.ly/Reqzt

      * klik ' SKIP ADD '

      Delete
  2. i love bdk jht...

    ReplyDelete
  3. cina malaysia lagi lawa aku rasa. aku rasa la kan..
    yeala aku rasa la woi! aku tau la!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg kau dah knp?! Kau punye rasa kau smpan je lah!

      Delete
    2. takat muka lawa taik x reti cedok buat apa..pui

      Delete
    3. anon 8:44 cedok taik lepas berak..wakakaka..
      cedok buat apa..
      cebuk tau la..wakaka

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  4. Ko pnye rasa pnye rasa la bodo kecoh

    ReplyDelete
  5. sukahati je nak kutuk BIGBANG -_____________-

    ReplyDelete
    Replies
    1. xkn semuanyer suka..rutin idupkan ad ngutuk ad memuji~~rilex brader

      Delete
    2. bigbang pergi mam

      Delete
    3. kumpulan bigbang ni dulu asalnye dari sebuah kumpulan budak skema,dorg ni dulu penah kne perambat masa dorg curi buah dgn tuan punya rumah,peh tu dorg ni sbnarnye x bape btl kira 3suku la org nye..bila da besar dorg ok sikit sbb mkn ubat gile,tu yg dorg tubuh kn kumpulan bigbang(org gila).pompuan kt malaysia ni je gila kn dorg..padahal hampeh,sedap g suara jalil hamid.
      - abg beca

      Delete
    4. betol3...big bang xmain lha plastic surgery nie..sya vips...sya ikot suma pkembangan big bang....

      Delete
    5. Apsal tak boleh kutuk.Bigbang tu Ulama ke?

      Delete
    6. This comment has been removed by the author.

      Delete
    7. This comment has been removed by the author.

      Delete
    8. heyy please lah jangan kutuk bigbang. kutuk lah bende lain ni benda tu jugak nak kutuk. dia bukan ulamak. kau pun bukan. so, macam mana rasanya kalau aku kutuk kau. kau tu yang tiga suku sebab orang yang tiga suku je tak kenal bigbang.

      Delete
  6. BIGBAND? apa maksud admin? Klu grup BIGBANG yg d mksudkan. buat search dulu woiiii~ bodoooo.. suka ati sja buat statement... stupido

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kan?ignorant admin ;P

      Delete
    2. kesengalan apakah ini admin? mmg wtf

      Delete
    3. BIGDICK X MAU?

      Delete
  7. ;cantek je ... atleast dorang x adalah plastik mcm korea ! cantik dan neutral :)

    ReplyDelete
  8. maria ozawa cntik gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maria ozawa mmg cantik...tp bawah die da x cantik...hahaha

      Delete
  9. yang penting bukan plastic mcm pompuan korea

    ReplyDelete
  10. Izzah lg cantik. Ahh ahh idup pr!

    ReplyDelete
  11. Adakah anda cuba untuk menghina ciptaan Allah? :/

    ReplyDelete
  12. Muka aku lg cantik

    ReplyDelete
  13. Big Bang tidak plastic okay? Bodoh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah, apa laaaa.. boooo

      Delete
  14. bodoh punya admin.Bing Bang mana ada buat plastic surgery!

    ReplyDelete
  15. MUKE MACAM NYONYA JUAL SAYOR..
    BAIK LETAK MARIA OZAWA BODOH
    XP ORNG YANG COMENT ATAS AKU BODOH
    HAHAHAHAHA
    ORANG COMENT BAWAH AKU BAPAK SEGALA GAMPANG..HAHAHA

    ReplyDelete
  16. nk bisjut... nk bisjut... nk bisjot... raya satu...huuhuhu

    ReplyDelete
  17. apehal kutok2 izzah ni? aq tau r bontot izzah tu mampat

    ReplyDelete
    Replies
    1. cipap dia pn ketat..

      Delete
  18. oiii...big bang jgn kutuk2!!!!!!...dorang xbuat plastic surgery...hamppeh punya admin!!!!!!!!!!!!........sya vips!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pantat agungkan sgt bigbang pehal??

      Delete
    2. bodoh,msti kau ni mlayu tk sedar diri..bigbang bapok

      Delete
  19. Bigbang,gi mampus dengan k pop,muka plastik,perempuan dan laki yang gilakan kpop semua macam pork

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau pehal.

      Delete
    2. Yelah...kau pehal? Kpop ni salah sgt ke? Pork tu tau ke apa kpop? Kalau mrk plastik pun..biarlah. Bukannya kacau hidup kau! Diaorg buat keja diaorg jer..yang kau sakit hati sgt knape? Jealous ehh tngk diaorg cantek & hensem?? Walaupun palsu..tapi suke tengok..tak memudaratkan kau kan??? Haha :D

      Delete
    3. mengubah ciptaan ALLAH x salah ker?

      Delete
  20. hoiiiii... big bang xpnah wat plastic sugery.. sblm nak kutuk ke ape, buat research aaaarr dlu, membabi buta mcm babi je suma....... puihhh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam depa nak ngaku buat plastic surgery..percaya membabi buta mcm babi ja kpop fan skalian

      Delete
    2. ko ni babi percaya sgt diorang x wat plastic surgery pehal?mak ko dulu x nagku la yg dia msukkan implan besarkan tetek dia mse ngorat ayah ko..

      Delete
  21. cantik skit pmbedahan plastik . typical malay .

    ReplyDelete
  22. KORANG NI BULAN2 POSE PUN NK GADOH

    ReplyDelete
  23. BigBang lahir dari keturunan manusia & jin..pada zaman jahiliyah dulu merekalah yg berkuasa menyesatkan umat Islam..kemudian selepas kelahiran Rasulullah saw mereka menyembunyikan diri di sebuah pulau kerana takutkan ajaran Islam yg dibawa..zaman itu sudah berlalu..pada zaman perang salib,tentera crusader yg diketuai BigBang telah berjaya menakluk Jurusalem..pada masa pemerintahan mereka,mereka telah terjumpa buku2 sihir kepunyaan ahli sihir zaman nabi Sulaiman yg dirampas sendiri oleh nabi Sulaiman dibawah Masjidil Aqsa..zaman kegemilangan mereka x lama,mereka ditumbangkan oleh tentera Islam yg dianggotai oleh Saladin..BigBang kemudian lari ke timur membawa bersama buku2 sihir tersebut..setelah dikaji buku tersebut adalah ilmu dimana digunakan utk berhubung dgn al masih Dajal..sejak hari itu BigBang meninggalkan agama & misi keduniaannya dan mengabdikan diri dgn Dajal..Dajal menghasut BigBang agar menurut sahaja kemahuaannya dan menberitahu mereka tentang misinya menjatuhkan Islam..sejak hari itu BigBang gigih berlatih menari dan menyanyi kerana mereka tahu Islam mudah ditumbangkan melalui hiburan..sehingga ke hari ini fenomena BigBang telah menular ke seluruh dunia menghanyutkan umat2 Islam seluruh dunia termasuklah MALAYSIA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. astaghfirullah hal azim. kau ni kalau tak menghina orang dengan statement fake kau ni takboleh ke. jahat betul lah.

      Delete
  24. bior ler die nk buat plastic surgery ke , kayu surgery ke , yg kite nk sebok2 psl pe ? smpai gadoh2 , mencarut2 kat sini . abis kua maria ozawa bagai . haha . bulan baik nie beb . respect Ramadhan . haha

    ReplyDelete
  25. Betol tu org atas btg bsr nk ramas bole

    ReplyDelete
  26. apahal lepas ke bigbang ni???

    ReplyDelete
  27. Eh admin ni tak reti siasat dulu ka group Big Bang korea tu buat plastik surgery ka tak? Big Bang bawah syarikat YG. Takdak artis dari YG buat plastik surgery. Kalau tak, Psy tu kurus daripada kau la admin!

    ReplyDelete
  28. singgah blog sy kejap tengok handphone klon yang kami jual :)

    http://snowbie4.blogspot.com/2013/07/handphone-klon-terbaik-dari-kami.html

    ReplyDelete
  29. korean artis riot semua bodoh

    ReplyDelete
  30. Kote besar plzzzz..
    Ah ah ah ah ah ah ah

    ReplyDelete
  31. K-POP bangsat semata2..semua tu agenda yahudi jer..pompuan melayu skrg terkinja suke k-pop dah sesat le tu..

    ReplyDelete
  32. Sorry... Bigbang x buat plastic surgery... Sorang pun xde. I'm a VIP!

    ReplyDelete
  33. bulu lebat ni bwh, sedap fap2 ni

    ReplyDelete
  34. All Hail Japan!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. expect nothing less from japan

      Delete
  35. Japanese pon mangkok plastik juge

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri