WTF : Seorang Lelaki Baru Sedar Dia Sebenarnya Seorang Wanita Selepas 66 Tahun (Gambar)
Home » » WTF : Seorang Lelaki Baru Sedar Dia Sebenarnya Seorang Wanita Selepas 66 Tahun (Gambar)

WTF : Seorang Lelaki Baru Sedar Dia Sebenarnya Seorang Wanita Selepas 66 Tahun (Gambar)

11 Comments
Bayangkan anda sudah hidup berpuluh tahun sebagai seorang lelaki (ataupun perempuan), kemudian apabila sudah menjangkau lanjut usia, baru anda sedar sebenarnya identiti anda selama ini adalah sebagai seseorang yang mempunyai jantina berlainan. Apa yang anda rasa, krisis indentiti? Itulah yang terjadi kepada seorang lelaki di Hong Kong ini.


Kes yang digambarkan sebagai antara diagnosis paling menggemparkan dalam sejarah perubatan ini terjadi kepada seorang lelaki berusia 66 tahun yang lahir di Vietnam apabila beliau menjalani pemeriksaan doktor di Hong Kong. Mengikut laporan Hong Kong Medical Journal, punca pesakit tersebut mendapat penyakit ini adalah disebabkan oleh dua penyakit genetik yang jarang berlaku iaitu salah satunya adalah Turner Syndrome, yang menyebabkan kemandulan.

Satu lagi penyakit adalah congenital adrenal hyperplasia, yang menyebabkan paras hormon lelaki yang sangat tinggi, mengakibatkan penampakan ciri-ciri lelaki pada seorang wanita seperti tumbuh janggut dan ketumbuhan zakar yang kecil ataupun digelar 'micropenis'. Pesakit tersebut yang hanya berketinggian 1.37 meter, mungkin tidak menyedari dirinya adalah seorang wanita jika tidak kerana pemeriksaan doktor tersebut.



11 comments:

  1. 1st, HAHAHAH .. sial btol orang bawah aku ni !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..bulan ramadhan pun nak wat dosa gak...nak jdi apa ko ni

      Delete
    2. bangang punya anon

      Delete
    3. http://bit.ly/14mCFqV
      click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
      1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/14mCFqV

      ini linknya:
      http://bit.ly/14mCFqV
      2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
      3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
      4. Kemudian, pergi ke laman http://8sharers.com/my/signup untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

      Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000)?--> WWW.IPHONEMSIA.COM










      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. 1st .. palemba orang bawah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kepala bapak kau 1st.. Aku 1st jolok mak kau sblom bapak kau dulu muda2

      Delete
  3. http://bit.ly/14mCFqV
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/14mCFqV

    ini linknya:
    http://bit.ly/14mCFqV
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman http://8sharers.com/my/signup untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri