WTF : Seorang Lelaki Baru Sedar Dia Sebenarnya Seorang Wanita Selepas 66 Tahun (Gambar)

Bayangkan anda sudah hidup berpuluh tahun sebagai seorang lelaki (ataupun perempuan), kemudian apabila sudah menjangkau lanjut usia, baru anda sedar sebenarnya identiti anda selama ini adalah sebagai seseorang yang mempunyai jantina berlainan. Apa yang anda rasa, krisis indentiti? Itulah yang terjadi kepada seorang lelaki di Hong Kong ini.


Kes yang digambarkan sebagai antara diagnosis paling menggemparkan dalam sejarah perubatan ini terjadi kepada seorang lelaki berusia 66 tahun yang lahir di Vietnam apabila beliau menjalani pemeriksaan doktor di Hong Kong. Mengikut laporan Hong Kong Medical Journal, punca pesakit tersebut mendapat penyakit ini adalah disebabkan oleh dua penyakit genetik yang jarang berlaku iaitu salah satunya adalah Turner Syndrome, yang menyebabkan kemandulan.

Satu lagi penyakit adalah congenital adrenal hyperplasia, yang menyebabkan paras hormon lelaki yang sangat tinggi, mengakibatkan penampakan ciri-ciri lelaki pada seorang wanita seperti tumbuh janggut dan ketumbuhan zakar yang kecil ataupun digelar 'micropenis'. Pesakit tersebut yang hanya berketinggian 1.37 meter, mungkin tidak menyedari dirinya adalah seorang wanita jika tidak kerana pemeriksaan doktor tersebut.



{ 11 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 11 July, 2013
1st, HAHAHAH .. sial btol orang bawah aku ni !!!
AnonymousAnonymous 11 July, 2013
hai..bulan ramadhan pun nak wat dosa gak...nak jdi apa ko ni
AnonymousAnonymous 11 July, 2013
bangang punya anon
AnonymousAnonymous 11 July, 2013
1st .. palemba orang bawah
AnonymousAnonymous 13 July, 2013
kepala bapak kau 1st.. Aku 1st jolok mak kau sblom bapak kau dulu muda2
EASY CASH OUTEASY CASH OUT 12 August, 2013
http://bit.ly/14mCFqV
click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/14mCFqV

ini linknya:
http://bit.ly/14mCFqV
2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
4. Kemudian, pergi ke laman http://8sharers.com/my/signup untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
EASY CASH OUTEASY CASH OUT 12 August, 2013
http://bit.ly/14mCFqV
click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/14mCFqV

ini linknya:
http://bit.ly/14mCFqV
2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
4. Kemudian, pergi ke laman http://8sharers.com/my/signup untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
AnonymousAnonymous 11 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) , IPHONE 5C (RM1000)?--> WWW.IPHONEMSIA.COM










ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri