WTF : SPESIS LEMBU YANG DIUBAH GENETIK SUPER BADASS (8 Gambar)
Home » » WTF : SPESIS LEMBU YANG DIUBAH GENETIK SUPER BADASS (8 Gambar)

WTF : SPESIS LEMBU YANG DIUBAH GENETIK SUPER BADASS (8 Gambar)

17 Comments
Punca yang menyebabkan haiwan ini kelihatan besar adalah disebabkan pengubahsuaian pada genetiknya yang dikenali sebagai gen myostatin, iaitu gen yang bertanggungjawab menjadikannya saiznya berganda dari biasa serta berotot.


Spesies lembu istimewa ini mempunyai lebih daripada 40% jisim otot tambahan. Mereka mampu membesar dengan sangat pantas dan menghasilkan susu yang tinggi dengan protein untuk anak-anak mereka.

Apa yang tidak di ketahui oleh orang ramai, spesies lembu yang telah diubahsuai dari segi genetik sebenarnya mampu memberikan manfaat yang baik kepada kita. Walaubagaimana pun, proses pengubahsuaian genetik ini akan memberi kesan yang buruk kepada lembu tersebut di mana ia mungkin memberikan masalah kesihatan seperti bengkak pada lidah, kaki menjadi kaku yang menyukarkan mereka untuk makan dan bergerak serta membawa kepada kematian.


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

17 comments:

  1. orang bwh aku macam lembu kat atas BTOL X??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidakla baik samekn mnusia mcm binatang krn kite dijadikn sbaik2 makhluk, muhasabah diri agr mnjd lbh baik

      Delete
    2. X..kau 2 yg lmbu..

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. eehh, mcm suami I,

    ReplyDelete
  3. lembu g gym ni

    ReplyDelete
  4. kalau lembu dah byk masalah....nti kita makan pon akan dpt kesan yg tak elok kpd kesihatan kita gak....

    ReplyDelete
  5. kesian binatang2 ni, bagi manfaat kat manusia punya pasal, sanggup berkorban demi homo sapiens!!..

    ReplyDelete
  6. mak aiii berotot gile lembu+? le jadi sampai camgitu

    ReplyDelete
  7. Ciptaan Allah dh sempurna watpe nk ubah ....kesian tgok lembu 2...

    ReplyDelete
  8. lembu asli kacuk lembu pendek...oink2..dunia2..:p

    ReplyDelete
  9. takut nya tgk...

    ReplyDelete
  10. kesiannye... dah mcm body builder hah .. berkotul kotul ..

    ReplyDelete
  11. Tersedia :
    1.Viagra USA no 1
    2.Cialis England 20/50/80 mg
    3.Levitra Germany 20/100 mg
    4.Procomil Spray
    5.Perangsang Wanita Spontan
    6.Vakum + Crem Payudara Montok
    7.Vakum Big Long + Lintah Oil
    8.Boneka Full Body
    9.Sextoys P/W Komplit

    http://www.pusatobat-priaperkasa.com/

    ReplyDelete
  12. jom cari duit sambilan..Jana Duit lebih RM900 Sehari Tanpa Modal!!!
    Saya ada nak perkenalkan satu program dari US, yang boleh membuat pendapatan sampingan. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan..
    sila click
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=253031

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri