WTF : STOKIN ANTI ROGOL YANG BADASS VERSI CHINA (4 Gambar)
Home » » WTF : STOKIN ANTI ROGOL YANG BADASS VERSI CHINA (4 Gambar)

WTF : STOKIN ANTI ROGOL YANG BADASS VERSI CHINA (4 Gambar)

15 Comments
Dihasilkan oleh China dan kini pihak Eropah turut sama menggunakannya. Oh lupa nak bagi tahu, haram seseorang itu mencukur bulu kaki. Tahu dok?



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

15 comments:

  1. Yuyu Zulaika2 July 2013 00:26

    Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
    Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

    Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
    Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

    Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
    Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

    Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
    Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak subur pakai la baja.. slut yuyu

      Delete
    2. warga penpatah yang dihormati..

      http://www.newgadgets.com.my/products

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

      IPHONE 5 (RM1200) , IPHONE 5S (RM1350) . IPHONE 5C (RM1000) *TERHAD* --> WWW.JUSTINZAYN.COM














      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Mak oii.. Aku lebih sanggup pakai suar laaa.. Tapi kalo dh sangap sgt.. Tapi bagi perogol.. Aoe rupe skali pon bedal je.. Janji ade lubang.

    ReplyDelete
  3. lol, diorg tak kire nye mende tu.. tempat nak ditala tu pon semak gak wahahahaha

    ReplyDelete
  4. haram cukur bulu bagi kaum laki je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wanita-wanita beriman dilarang mencukur bulu-bulu kaki dan bulu-bulu roma kerana ianya adalah merupakan salah-satu cubaan mengubah ciptaan Allah Ta’ala dan kerana ianya juga dilarang di dalam hadist di atas.

      Namun , bagi kaum wanita yang mempunyai hormon yang kuat sehingga menyebabkan banyak bulu yang tumbuh di sekitar bahagia muka , tangan dan kaki dan menyebabkan seseorang wanita itu malu dan rendah diri kerana ianya merupakan perkara yang tidak normal , maka di saat itu TIDAK MENGAPA jika dilakukan proses menghilangkan dan mencukur bulu-bulu tersebut . Dan ini tidak dianggap mengubah ciptaan Allah Ta’ala bahkan ialah termasuk di dalam bab berubat dan mendapatkan rawatan .

      Delete
    2. Tidak ada larangan dari Syarak terhadap mencukur bulu kaki. Yang ada larangan hanyalah mencukur/menipiskan bulu kening di mana ia dilaknat oleh Allah sebagaimana ditegaskan oleh Nabi s.a.w. dalam hadisnya; “Allah melaknat perempuan-perempuan yang membuat tatu dan yang meminta dibuat tatu pada badannya, perempuan-perempuan yang mencukur alis (bulu kening) atau minta dicukur alisnya dan perempuan-perempuan yang menjarangkan giginya untuk kelihatan cantik iaitu perempuan-perempuan yang merubah ciptaan Allah”. (Riwayat Imam Bukhari dan Muslim dari Abdullah bin Umar r.a.). Apabila tidak ada larangan, maka ia kekal di atas hukum asalnya iaitu harus.

      Delete
    3. Kalau kaki perempuan banyak bulu mcm org utan mmg la boleh cukur.Tapi klu biasa2 je bulunye mana boleh cukur.Ko nk tayang kat sape kaki ko tu klau cantik.

      Delete
  5. tmpt bawah tue haram tk di cukur??

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. senang cita baik pakai sopan daripada pakai seksi laki mmg gila pompuan mirip pornstar -_-

    ReplyDelete
  7. org tue pun diaorg rogol,inikn pla pakai stoking bulu kaki...dia org blasah aje..

    ReplyDelete
  8. nenek yang dah berkedut tu pun cucu die bole rogol apatah lagi awek2 mude walaupun bnyak bulu sekalipun..........
    cun melecun lak tu.........

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri