SERIUS : Perancangan Israel Dalam Perang Saudara Negara Islam (3 Gambar)
Home » » SERIUS : Perancangan Israel Dalam Perang Saudara Negara Islam (3 Gambar)

SERIUS : Perancangan Israel Dalam Perang Saudara Negara Islam (3 Gambar)

24 Comments
Peperangan 'Muslim brotherhood' di tanah Arab sehingga kini masih menemui jalan buntu untuk diselesaikan, malah menjadi lebih kompleks dan rumit berikutan beberapa buah negara besar Islam hanya mampu berdiam diri dan perbezaan dalam pendapat sebagai titik utama untuk menutup mata serta telinga. Bukan setakat perkara di Palestin, tetapi begitu juga di Mesir dimana Recep Tayyip Erdogan selaku Perdana Menteri Turki mengecam negara-negara Islam yang berdiam diri dengan rampasan kuasa yang berlaku di Mesir. Ia seolah-olah mereka menerima kejadian rampasan kuasa tersebut yang turut menumbangkan Perdana Menteri Mesir, Mohammad Morsi yang sah dipilih oleh rakyat




Dalam pelan yang semakin membimbangkan, Amerika Syarikat dan Israel sedang mencari jalan untuk menyemai perpecahan dan perang saudara di dalam negara-negara Islam. 

Rakyat Tunisia, Mesir, Syria, Libya, Turki dan lain-lain! Berhati-hati kerana kini, ejen-ejen Amerika dan Israel berazam untuk membubarkan dan memisahkan negara anda kepada negara-negara kecil dan lemah. Elakkan perbalahan dan jagalah negara anda agar selamat daripada komplot dengan menjadi saudara antara satu sama lain.



Dalam video ini, Erdogan telah menyelar Dunia Islam (27/7/2013)


Hey, dunia Islam! Adik-beradik dan saudara-saudara anda sedang disembelih. Keadilan, hak dan kesedaran di Mesir sedang disembelih. 

Bila anda akan mendengarnya? 
Bila anda akan melihatnya? 
Bila anda akan sedar bahawa itu adalah darah saudara-saudara anda yang ditumpahkan? 
Anda juga tidak sedar dengan apa yang berlaku di Syria. 
Ratusan ribu orang terbunuh di sana dan anda tidak tidak langsung bersuara. Anda masih senyap membisu.

Tetapi untuk berapa lama? Jangan lupa, perkara yang sama turut boleh berlaku kepada anda tidak lama lagi.

Sumber asal: Anonymous Palestine

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

24 comments:

  1. malaysia dan indonesia adalah sasaran mereka .. mereka telah menyemai benih2 kebencian antara dua negara islam tersebut .. wahai malaysian dan indonesian bersatulah .. ape kata org bawah ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. indonesia bukan negara islam

      Delete
  2. sebaiknya gitu..bkerjasamalah sesama islam, insyallah diberi perlindungan utk kedua2 negara

    ReplyDelete
  3. segalanya bermula dengan PEMERINTAHAN!!
    Malaysia please!!! haihhh

    ReplyDelete
  4. nak pelik apa...MCD,STARBUCK,NESTLE,sapa yang makan?ISLAM jugak...

    ReplyDelete
  5. MASALAHNYA majoriti umat Islam sekarang adalah species MUNAFIK...islam pada IC dan perayaan saja.....tak yah pergi jauhlaa..tgk pemimpin kita je....PM : terang2 tolak HUDUD, ulamak buat ijmak utk perut sendiri dan politik tertentu, PM pakai rantai emas, bini sendiri pun xtutup aurat...so how? pemimpin Arab Sudi lagi keji...siap sokong lagi rampasan kuasa Mesir...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh , kau cakap pandai . jadi pm sehari tgk cmne .

      Delete
    2. macai PR

      Delete
    3. eh macai umno

      Delete
    4. ckp pndai kejadahnya...mmg btul pun...dh 57 taon...sma jer....nak sgt ngara nie jdi sekular....sokong la...x da akai pnyrr org....bodo..jgn jdi bendul sgt...prcya apa ja brita kat tv tu...daaaaasar org utan...buta perut

      Delete
    5. rakyat malaysia belum sedia

      Delete
  6. umat islam nak bersatu boleh.... tapi dengan syarat kita bunuh semua pemimpin islam munafik yg memerintah negara yg ada di seluruh dunia sekarg ni...lepas tu kita lantik sorang pemimpin islam yg agung untuk perang semua negara2 kafir lahanat kat dunia ni...amacam , bijak tak otak aku...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah kn...OTAK KO!! Pling power dri sume anon2 yg laen..tahniah2 ada gak OTAK KO! Yg mcm ko ni

      Delete
    2. kalau lah aku ni ade kuasa yg besar. org pertama aku tembak..ko lah. sbb org mcm ko ni lah yg menjahanam kan negara...

      Delete
    3. kau pun munafik

      Delete
    4. orang kafir pun nabi tak bunuh, ni kan hendak membunuh pemimpin yang munafik.sedar lah. hukum membunuh sesama umat berdosa besar. sedarlah diri. hendak merubah kan negara. kita sekililing dulu.

      Delete
  7. nk mati syahid......................................

    ReplyDelete
  8. malaysia xde hantar ke volunteer utk berperang kt syria? sy nk join.. serius......

    ReplyDelete
  9. EASY CASH OFFICIAL15 August 2013 10:00

    RM5.00 CASH FREE UNTUK ANDA + RM0.20 (PER CLICK)
    http://bit.ly/13VY9e8
    click link ini untuk duit RM5. Free2 je dapat. Lagi banyak link click lagi byk duit masuk. GUNAKAN GOOGLE CHROME SAHAJA. Caranya :
    1. Halakan mouse pada link di bawah dan kemudian highlight kan link tersebut. Selepas itu tekan right click pada mouse, dan pilih go to http://bit.ly/13VY9e8

    ini linknya:
    http://bit.ly/13VY9e8
    2. Tunggu sehingga link selesai loading sepenuhnya.
    3. Selesai loading, tutup browser link yang anda klik tersebut.
    4. Kemudian, pergi ke laman
    http://bit.ly/14t2BrV
    Anda akan dapat lihat di atas sekali perkataan "EASY CASH OFFICIAL has invited you to join 8Share - Malaysia's Private Rewards Club"

    Anda KLIK "Join EASY CASH OFFICIAL on 8Share now!" (WARNA OREN)
    untuk mengisi butiran nama dan sign up untuk tuntut cash out.

    Try it yourself and tengok pe jadi. U wont believe it.
    JIKA MASIH TIDAK BERJAYA, TINGGALKAN ALAMAT EMAIL ANDA DI RUANGAN COMMENT/ EMAILKAN PADA KAMI --> easycash3377@yahoo.com
    KAMI AKAN BANTU ANDA SATU PERSATU. KAMI UNTUNG, ANDA LAGI UNTUNG

    ReplyDelete
  10. sadiiiisss pada umat islammmmmmmmmm

    ReplyDelete
  11. Anwar macai ISRAEL !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboii awk nie ckp anwar cmtu, gigit awk kang

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri