COOL - HOTEL KAPSUL DI SINGAPURA (10 GAMBAR)
Home » » COOL - HOTEL KAPSUL DI SINGAPURA (10 GAMBAR)

COOL - HOTEL KAPSUL DI SINGAPURA (10 GAMBAR)

9 Comments
Hotel kapsul ialah hotel mikro yang sangat popular di Jepun. Di negara matahari terbit hotel mini ini dihuni oleh salarymen yang tidak mahu pulang ke rumah selepas bekerja. Mereka hanya perlukan tempat tidur semalaman sebelum kembali bekerja. The Pod ialah hotel kapsul dengan rekaan yang lebih kontemporari dan mewah. Hotel ini mungkin menawarkan bilik kapsul kecil tetapi hiasan dalamannya nampak sangat mewah. The Pod tidak menggunakan pod plastik seperti hospital kapsul biasa. Sebaliknya blik dan perabot kayu digunakan. The Pod terletak di Beach Roaddan sekiranya anda berminat bilik boleh disewa pada harga SGD 78 (RM200) semalam. 



Laporan asal The Pod

9 comments:

  1. mohon kliks ni..trimas!!!
    http://MegaStoon.Com/?share=37451

    ReplyDelete
  2. perghhhhh.. murah kot

    ReplyDelete
  3. nice!! 1st! hahaha

    ReplyDelete
  4. this comment has been flagged as sexy comment on the earth

    ReplyDelete
  5. mohon kliks ni..trimas!!
    http://sms.megastoon.com/sms.php?share=37451

    ReplyDelete
  6. http:// MegaStoon.Com/ ?share=37451
    http:// sms.megastoon.co m/ sms.php?share=37 451

    ReplyDelete
  7. admin bodoh... tak tau bezakan jepun ngan singapura

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni memang kat singapore lah bodoh, kau yang bodoh nak cakap orang lain bodoh pun tak boleh jugak bodoh :)

      Delete
  8. That's sleeping in the nude..best

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri