COOL - HOTEL KAPSUL DI SINGAPURA (10 GAMBAR)

Hotel kapsul ialah hotel mikro yang sangat popular di Jepun. Di negara matahari terbit hotel mini ini dihuni oleh salarymen yang tidak mahu pulang ke rumah selepas bekerja. Mereka hanya perlukan tempat tidur semalaman sebelum kembali bekerja. The Pod ialah hotel kapsul dengan rekaan yang lebih kontemporari dan mewah. Hotel ini mungkin menawarkan bilik kapsul kecil tetapi hiasan dalamannya nampak sangat mewah. The Pod tidak menggunakan pod plastik seperti hospital kapsul biasa. Sebaliknya blik dan perabot kayu digunakan. The Pod terletak di Beach Roaddan sekiranya anda berminat bilik boleh disewa pada harga SGD 78 (RM200) semalam. 



Laporan asal The Pod

{ 9 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 07 September, 2013
mohon kliks ni..trimas!!!
http://MegaStoon.Com/?share=37451
AnonymousAnonymous 07 September, 2013
this comment has been flagged as sexy comment on the earth
AnonymousAnonymous 07 September, 2013
mohon kliks ni..trimas!!
http://sms.megastoon.com/sms.php?share=37451
AnonymousAnonymous 07 September, 2013
http:// MegaStoon.Com/ ?share=37451
http:// sms.megastoon.co m/ sms.php?share=37 451
AnonymousAnonymous 07 September, 2013
admin bodoh... tak tau bezakan jepun ngan singapura
AnonymousAnonymous 07 September, 2013
That's sleeping in the nude..best
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
Ni memang kat singapore lah bodoh, kau yang bodoh nak cakap orang lain bodoh pun tak boleh jugak bodoh :)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri