COOL : KONSEP RODA FERRIS TERBESAR DI DUNIA (7 GAMBAR)

Roda Ferris terbesar di dunia sekarang ialah Singapore Eye dengan ketinggian 165 meter. Tetapi rekod ini mungkin dipecahkan oleh Nippon Moon yang kini di dalam proses penghasilan konsep. Nippon Moon dijangka lebih tinggi dari Taiwan Tower yang dikatakan bakal mempunyai ketinggian 300 meter. Keunikan Nippon Moon ialah ia mempunyai 32 kapsul penumpang dua tingkat. Tambah menarik lagi anda tidak perlu beratur untuk menunggu giliran untuk menaiki Nippon Moon. Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turun aplikasi Nippon Moon kedalam telefon pintar anda dan apabila giliran anda tiba anda akan menerima notifikasi secara terus.



Laporan asal Dezeen

6 comments.. read them below or add one

AnonymousAnonymous 08 September, 2013
aku rasa mcm nak lempang jer semua org yg komen kat sini, semua bodoh bangang macam anuar ibrahim
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
Hidup bn, semua org bodo je di sini..org kat Atas n bwah aku pnya bdo.. babi mak ko.
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
saya memang makan Babi, you melayu makan Babi k? mak you kena rogol Babi tgh tetongeng sembahyang....hua hua hua....
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
http://MegaStoon.Com/?share=37451
http://sms.megastoon.com/sms.php?share=37451

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri