SEKSI - FIDA IBRAHIM DIMAKI KERANA BERPAKAIAN SEKSI (5 Gambar)
Home » » SEKSI - FIDA IBRAHIM DIMAKI KERANA BERPAKAIAN SEKSI (5 Gambar)

SEKSI - FIDA IBRAHIM DIMAKI KERANA BERPAKAIAN SEKSI (5 Gambar)

50 Comments
Menerusi laman Istagram milik Fida Ibrahim, beliau baru - baru ini menyiarkan gambar - gambar photoshoot beliau dengan mengayakan busana silver yang anggun dan sedikit seksi. Lantaran daripada gambar - gambar tersebut, peminat beliau marah dan kecewa kerana pakaian yang dipakai agak keterlaluan kerana Fida Ibrahim terkenal dengan fashion berhijab ala - ala islamik.








50 comments:

  1. lapar lak tengok fida cun nih, jom burger orang bawah, aku belanja

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang kita apa nak hairan.. kain org koyak sikit nampak,kain sendiri terlondeh dibiarkan

      Delete
    2. Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

      Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
      Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

      Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
      Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

      Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

      Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
      Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

      Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
      Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
    3. Saya sudah terkena.Anda bile lagi? Link yang paling bangang.

      Delete
    4. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Asalkan ada perkataan ISLAM..semua kira HALAL...BUSANA ISLAM...apa macam kita buat KELAB BOGEL ISLAM..eh eh tak salah...pasal ini ISLAM punya cara BOGEL..kah kah kah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom makan burger aku belanja,

      Delete
    2. nak bisjut.xnk bege

      Delete
    3. diamlah bodoh, bisjut bisjut. sepak kang

      Delete
    4. Saya pun nak bisjut. Pleaseeeeeeeee

      Delete
    5. bisjut 2 pe yer org paling atas??

      Delete
    6. bisjut tu nenek kau

      Delete
    7. Abis tu nenek ko ap plak?? Bigfoot???

      Delete
  3. aq prnh tpndg tetek fida dr dekat.. besar doh! aq tau r.. aq tau la kn... ye la! aq tau r woi!!!

    ReplyDelete
  4. orang yang keempat!! yayy.. dengan ini saya isytiharkan semua orang hebat.. dah2 tak payah nak bergaduh.. dan kalo ada org mengata kat saya, dia yang bodoh...

    ReplyDelete
  5. bertudung dalam negara...luar negara bukak tudung... ade jugak mcm ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pulak nak tambah lauk... aku sepak kang!

      Delete
  6. yang komen bawah tu mangat babi, dah la bahasa becampor2.U ni kah stupid sangat la. Saya know kamu this bodoh la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mangat mangat...sangat la bodoh..bkn mangat.. ko ni mmg bodo la..

      Delete
  7. Kesian fida..muka lawa tp.otak xda..awk tu dh jd public figure.pastu berhijab..pkai mcm ni...brani pulk msukkan dlm instagram..knp lah ko ni fida...kesian kt mk bpk ko...yg xblh blah tu,dia bg alasan knonnya sbb dia dipilih jd duta produk slimming..gila btul...knp dlu ko gemuk ke??klau shanie kd mcm ko mngkin laku produk tu..ni x..aku tgk ko sama je dr mula2 msuk industri ni...sbb tu,artis bukn shj perlu ada bakat dn mengilap tp perlu ada otak..nmpak sgt fida xpikir apa yg akan dia lalui slps mnrima mnjd duta produk tu dgn apa yg dia lakukan..tmbh kbodohan alasan yg xlogik lngsung...fida...fida...

    ReplyDelete
  8. otak ada akai tak dak..ngekngok..baik lepas nie kau pakai cawat je kulit kau cover dengan baju inner ketat, bia nmpak mcm org mnyak gitu..wah!! kelas ko fd...lepas ni org mnyak mntak no tel...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  10. ini bukan hijab namanya
    itu tutup rambut jee

    ReplyDelete
  11. kalau dah menampakkan bentuk badan cam tu umpama telanjang.......aduihhh.xtau nak cakap per dah.

    ReplyDelete
  12. Tu la ct dh ok dia plak rosak kn nm baik dia. Kita pun xla sebaik mana tp dh jd public figure kena la btambah2 la lagi kena jaga. Kita golongan biasa pun sama2 la jg sbb kita semua xsempurna. Menegur blh tp jgn sampai mghina.

    ReplyDelete
  13. Kesian fida ni . Bukan senang klu jd public figure ni kena jaga imej . What ever it is mulut org susah di tutup tau . Klu bertudung tu ingatlah ikut yg diajar agama bukan main2 saja

    ReplyDelete
  14. Rilek2,dunia da nak kiamat xkan xpaham lg kot??so..pda yg komen mgarut2 lbih bek btobat sblum tlambat!!

    ReplyDelete
  15. mcm pelacur muslimah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishhh ko ni.. doakan, sudahhhh...

      Delete
  16. pala butoh pak depa yg kta cm2 xketat..

    ReplyDelete
  17. Cantiknya bahasa orang orang melayu.. HIDUP MELAYU..mari teruskan berbahasa Indah dengan kata2 makian.. I LOVE IT!! MELAYU BOLEH! maki orang senang.. diri sendiri mulut sendiri x tau nilai.. memang melayu HEBAT!

    ReplyDelete
  18. Memakai sesuatu yang melekap pada tubuh sama seperti berbogel. Tiada guna pakai tudung tetapi aurat masih terdedah. Inilah akhir zaman.

    ReplyDelete
  19. hahahah....da menampakkan bentuk pinggul pn kata x ketat?nice one malaysian..

    ReplyDelete
  20. ntah ape2 yg dok maki2 kutuk2 org..dlu aq tgok org dok maki2 diana amir,skrg spe tau dia lebih berahklak, asal org buat silap kutuk..yg kutuk tu bahasa bagus xpe ni bahasa tak melambang kan agama lsung,nk kutuk pasal berkaitan gn agan jgk..tpi bahasa diri sendiri x mlambang korang ugama islam..malu btol

    ReplyDelete
  21. http://sms.megastoon.com/sms.php?share=84081

    ReplyDelete
  22. orang bukan cakap baju tu ketat utk fida ker apa..bongok!!! memang la die xaser ketat, pedulik apa die aser ketat ker x... xyah dak tatabahasa sangat laa... maksud ketat kat sini baju tu mengikut lekuk tubuh badan la ngok... xyah nak tunjuk bodoh sangat laaa...

    ReplyDelete
  23. Demi duit ape pun sanggup,

    ReplyDelete
  24. xpela. kalo dpt fida ni mang menongeng aku kejekn

    ReplyDelete
  25. hisap tetek fida mesti sedap, fap fap fap

    ReplyDelete
  26. Menang Vespa dgn Cara Mudah.
    http://my.sharings.cc/hirosse/share/DiGiW60Vespa1

    ReplyDelete
  27. body mantap.. seksi .. bontot lebar.. woww!! breast pon sedang2 sedap .. hehe

    ReplyDelete
  28. hahahah,,....leh edit nie.......adoi.. xleh masuk contoh pic program dalam nie lak.. adoiii....nk thu betuk dari dalam lak.. hahahah... ........................(EditorScannerBodYToSexPIc)

    ReplyDelete
  29. HARAM - PEN PATAH DICERCA KERANA MEMBUAT DOSA (0 Gambar)

    ReplyDelete
  30. Jangan rosakkan konsep dan tujuan bertudung. kalau bertudung tu ikutlah cara muslimah sejati. Aurat tetap aurat yang wajib ditutup (bukan dibungkus macam sarung nangka). Tampilkan imej wanita Islam yang menutup aurat selengkapnya. Labuhkan tudungmu menutupi dada dan tidak menonjolkan bentuk badan.

    "Hendaklah mereka (perempuan) melabuhkan kain kerudung hingga menutupi dada-dada mereka. "[An-Nur : 31]

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri