SEKSI - FIDA IBRAHIM DIMAKI KERANA BERPAKAIAN SEKSI (5 Gambar)

Menerusi laman Istagram milik Fida Ibrahim, beliau baru - baru ini menyiarkan gambar - gambar photoshoot beliau dengan mengayakan busana silver yang anggun dan sedikit seksi. Lantaran daripada gambar - gambar tersebut, peminat beliau marah dan kecewa kerana pakaian yang dipakai agak keterlaluan kerana Fida Ibrahim terkenal dengan fashion berhijab ala - ala islamik.








{ 50 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 09 September, 2013
lapar lak tengok fida cun nih, jom burger orang bawah, aku belanja
Anak Mukmin Anak Mukmin 09 September, 2013
Asalkan ada perkataan ISLAM..semua kira HALAL...BUSANA ISLAM...apa macam kita buat KELAB BOGEL ISLAM..eh eh tak salah...pasal ini ISLAM punya cara BOGEL..kah kah kah..
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
aq prnh tpndg tetek fida dr dekat.. besar doh! aq tau r.. aq tau la kn... ye la! aq tau r woi!!!
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
orang yang keempat!! yayy.. dengan ini saya isytiharkan semua orang hebat.. dah2 tak payah nak bergaduh.. dan kalo ada org mengata kat saya, dia yang bodoh...
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
jom makan burger aku belanja,
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
bertudung dalam negara...luar negara bukak tudung... ade jugak mcm ni
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
yang komen bawah tu mangat babi, dah la bahasa becampor2.U ni kah stupid sangat la. Saya know kamu this bodoh la
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
Kesian fida..muka lawa tp.otak xda..awk tu dh jd public figure.pastu berhijab..pkai mcm ni...brani pulk msukkan dlm instagram..knp lah ko ni fida...kesian kt mk bpk ko...yg xblh blah tu,dia bg alasan knonnya sbb dia dipilih jd duta produk slimming..gila btul...knp dlu ko gemuk ke??klau shanie kd mcm ko mngkin laku produk tu..ni x..aku tgk ko sama je dr mula2 msuk industri ni...sbb tu,artis bukn shj perlu ada bakat dn mengilap tp perlu ada otak..nmpak sgt fida xpikir apa yg akan dia lalui slps mnrima mnjd duta produk tu dgn apa yg dia lakukan..tmbh kbodohan alasan yg xlogik lngsung...fida...fida...
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
otak ada akai tak dak..ngekngok..baik lepas nie kau pakai cawat je kulit kau cover dengan baju inner ketat, bia nmpak mcm org mnyak gitu..wah!! kelas ko fd...lepas ni org mnyak mntak no tel...
Jennifer Chew Jennifer Chew 09 September, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
ini bukan hijab namanya
itu tutup rambut jee
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
kalau dah menampakkan bentuk badan cam tu umpama telanjang.......aduihhh.xtau nak cakap per dah.
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
orang kita apa nak hairan.. kain org koyak sikit nampak,kain sendiri terlondeh dibiarkan
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
Tu la ct dh ok dia plak rosak kn nm baik dia. Kita pun xla sebaik mana tp dh jd public figure kena la btambah2 la lagi kena jaga. Kita golongan biasa pun sama2 la jg sbb kita semua xsempurna. Menegur blh tp jgn sampai mghina.
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
Kesian fida ni . Bukan senang klu jd public figure ni kena jaga imej . What ever it is mulut org susah di tutup tau . Klu bertudung tu ingatlah ikut yg diajar agama bukan main2 saja
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
Rilek2,dunia da nak kiamat xkan xpaham lg kot??so..pda yg komen mgarut2 lbih bek btobat sblum tlambat!!
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
ko pulak nak tambah lauk... aku sepak kang!
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
diamlah bodoh, bisjut bisjut. sepak kang
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
pala butoh pak depa yg kta cm2 xketat..
AnonymousAnonymous 10 September, 2013
Cantiknya bahasa orang orang melayu.. HIDUP MELAYU..mari teruskan berbahasa Indah dengan kata2 makian.. I LOVE IT!! MELAYU BOLEH! maki orang senang.. diri sendiri mulut sendiri x tau nilai.. memang melayu HEBAT!
AnonymousAnonymous 10 September, 2013
Saya pun nak bisjut. Pleaseeeeeeeee
AnonymousAnonymous 10 September, 2013
Memakai sesuatu yang melekap pada tubuh sama seperti berbogel. Tiada guna pakai tudung tetapi aurat masih terdedah. Inilah akhir zaman.
AnonymousAnonymous 11 September, 2013
hahahah....da menampakkan bentuk pinggul pn kata x ketat?nice one malaysian..
AnonymousAnonymous 11 September, 2013
ntah ape2 yg dok maki2 kutuk2 org..dlu aq tgok org dok maki2 diana amir,skrg spe tau dia lebih berahklak, asal org buat silap kutuk..yg kutuk tu bahasa bagus xpe ni bahasa tak melambang kan agama lsung,nk kutuk pasal berkaitan gn agan jgk..tpi bahasa diri sendiri x mlambang korang ugama islam..malu btol
AnonymousAnonymous 11 September, 2013
http://sms.megastoon.com/sms.php?share=84081
SharpShooter SharpShooter 12 September, 2013
Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg
AnonymousAnonymous 12 September, 2013
orang bukan cakap baju tu ketat utk fida ker apa..bongok!!! memang la die xaser ketat, pedulik apa die aser ketat ker x... xyah dak tatabahasa sangat laa... maksud ketat kat sini baju tu mengikut lekuk tubuh badan la ngok... xyah nak tunjuk bodoh sangat laaa...
AnonymousAnonymous 12 September, 2013
Demi duit ape pun sanggup,
ciban ciban 13 September, 2013
bisjut 2 pe yer org paling atas??
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
aishhh ko ni.. doakan, sudahhhh...
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
xpela. kalo dpt fida ni mang menongeng aku kejekn
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
hisap tetek fida mesti sedap, fap fap fap
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
Abis tu nenek ko ap plak?? Bigfoot???
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
Mangat mangat...sangat la bodoh..bkn mangat.. ko ni mmg bodo la..
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
Menang Vespa dgn Cara Mudah.
http://my.sharings.cc/hirosse/share/DiGiW60Vespa1
Ahli Fikir Blog Ahli Fikir Blog 15 September, 2013
Cantik sungguh si Fida ni..
AnonymousAnonymous 15 September, 2013
body mantap.. seksi .. bontot lebar.. woww!! breast pon sedang2 sedap .. hehe
AnonymousAnonymous 23 September, 2013
hahahah,,....leh edit nie.......adoi.. xleh masuk contoh pic program dalam nie lak.. adoiii....nk thu betuk dari dalam lak.. hahahah... ........................(EditorScannerBodYToSexPIc)
AnonymousAnonymous 09 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
AnonymousAnonymous 13 November, 2013
HARAM - PEN PATAH DICERCA KERANA MEMBUAT DOSA (0 Gambar)
plumeria plumeria 23 January, 2014
Jangan rosakkan konsep dan tujuan bertudung. kalau bertudung tu ikutlah cara muslimah sejati. Aurat tetap aurat yang wajib ditutup (bukan dibungkus macam sarung nangka). Tampilkan imej wanita Islam yang menutup aurat selengkapnya. Labuhkan tudungmu menutupi dada dan tidak menonjolkan bentuk badan.

"Hendaklah mereka (perempuan) melabuhkan kain kerudung hingga menutupi dada-dada mereka. "[An-Nur : 31]

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri