SERIUS : ARTIS TAIWAN JUMPA SAMI SELEPAS GAMBAR BOGEL TERSEBAR (3 Gambar)
Home » » SERIUS : ARTIS TAIWAN JUMPA SAMI SELEPAS GAMBAR BOGEL TERSEBAR (3 Gambar)

SERIUS : ARTIS TAIWAN JUMPA SAMI SELEPAS GAMBAR BOGEL TERSEBAR (3 Gambar)

17 Sep 2013 27 Comments
SELEPAS gambar bogelnya tersebar di internet, penyanyi dan pelakon terkenal Taiwan, Angela Zhang tiba-tiba menghilangkan diri dari tumpuan media dan peminat di negaranya.

Pelbagai spekulasi mula timbul sejak itu.

Rupa-rupanya dia telah pergi ke China dan Thailand untuk mendapatkan ‘ketenangan’ dan nasihat daripada sami Budha. Dia dilaporkan mahu ‘membuang sial’ daripada agamawan di sebuah biara di negara berkenaan.



27 comments:

  1. Replies
    1. Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

      Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
      Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

      Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
      Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

      Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

      Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
      Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

      Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
      Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
    2. assalam semua .. korang support la blog baru keluar ni .. memang awesomerblog kat sini semua ade ..lawak,informasi, Islam dan macam2 lagi

      dan

      blog ini juga menawar kan untuk mana2 blog yang nk news feed dia terpapar kat blog ni ..dengan beberapa syarat yang amat ringan ..

      kalau nk tauk news feed blog korang kat blog ni hantar

      -url blog
      -nama blog

      ke azimpauzi@gmail.com

      dan nnti anda di kehendaki memasangkan banner blog ni ..

      harap korang tolong la publish blog ni

      dan nanti akan ade news2 baru ..

      dan siapa ade idea untuk logo sila berikan .. hihi ..logo

      http://awesomerblogr.blogspot.com/2013/09/assalam-dah-hai-pembukaan-blog-baru.html

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Replies
    1. http://adf.ly/W6aJw bkak link nie untuk mengetahui rahsia melambatkan ejakulasi berserta panduan ebook bergambar cara menusuk yang menghasilkan SQUIRT bagaikan pili bomba x KAHWIN LAGI JANGAN MEMANDAI NK KLIK 18SX

      Delete
  3. Replies
    1. First kepala bana kau..asyik mainf first first je..bangang.

      Delete
    2. kepala bananana!!!?!!!?!
      copacobana?!!!
      banana??
      wananana???

      Delete
  4. Reti kira ke x org atas aku ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehhh... tu dinamakan ralat

      Delete
  5. holla klik ni...ade BAIK PUNYA!!!!l Lau dpt nti aQ post lg
    something hoho....if boleh refresh page tau!
    http://MegaStoon.Com/?share=37451
    http://sms.megastoon.com/sms.php?share=37451
    plus!!! Hot videoooo
    http://bit.ly/17KckXm

    ReplyDelete
  6. Kenapa perlu dibuang sial tu? Patutnya kena buang lg baju2 tu. Kami sebagai persatuan lelaki sejati malaysia memerlukan lg gmbr2 yg berkualiti sebegini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambo mak ko aku ada..nk tgk?? hahahaha

      Delete
  7. ape lagi google la..hahah

    ReplyDelete
  8. Mane persatuan lelaki sejati malaysia..meh nengok ni...xde blur2 pnye

    http://sporehallofshame.blogspot.com/2013/08/leaked-photos-of-chinese-porn-actress.html?zx=a9f7a9f378582159

    ReplyDelete
  9. MARIA OZAWA IN MALAYSIA 2011 [PHOTO GALLERY]

    ReplyDelete
  10. assalam semua .. korang support la blog baru keluar ni .. memang awesomerblog kat sini semua ade ..lawak,informasi, Islam dan macam2 lagi

    dan

    blog ini juga menawar kan untuk mana2 blog yang nk news feed dia terpapar kat blog ni ..dengan beberapa syarat yang amat ringan ..

    kalau nk tauk news feed blog korang kat blog ni hantar

    -url blog
    -nama blog

    ke azimpauzi@gmail.com

    dan nnti anda di kehendaki memasangkan banner blog ni ..

    harap korang tolong la publish blog ni

    dan nanti akan ade news2 baru ..

    dan siapa ade idea untuk logo sila berikan .. hihi ..logo

    http://awesomerblogr.blogspot.com/2013/09/assalam-dah-hai-pembukaan-blog-baru.html

    ReplyDelete
  11. napa sensored pic tu

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri