SERIUS : RAKAMAN CCTV ROMPAKAN BH PETROL JALAN GASING
Home » » SERIUS : RAKAMAN CCTV ROMPAKAN BH PETROL JALAN GASING

SERIUS : RAKAMAN CCTV ROMPAKAN BH PETROL JALAN GASING

3 Comments
Rompakan sekarang ni senang je. Masuk stesen minyak pastu buat2 nak beli barang. Then trus masuk kaunter rompak duit. Kejadian berlaku kat stesen minyak BHP Jalan Gasing, Petaling Jaya. 


Anyway, kalau korang jadi casher mana2 syarikat bila kena rompak biar je dorang ambil, duit tu boleh claim balik kalau company buat insurance. 


Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

3 comments:

  1. apalagi BHP mhu..

    ReplyDelete
  2. 1st!! nak bisjut?

    ReplyDelete
  3. perampok goblok..suka ngetot cewek

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri