SERIUS : TENTERA SYRIA SEMASA WAKTU LAPANG (11 Gambar)
Home » » SERIUS : TENTERA SYRIA SEMASA WAKTU LAPANG (11 Gambar)

SERIUS : TENTERA SYRIA SEMASA WAKTU LAPANG (11 Gambar)

3 Sep 2013 60 Comments
Ini berlaku semasa tentera pemberontak Syria.



60 comments:

  1. Replies
    1. Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

      Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
      Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

      Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
      Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

      Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

      Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
      Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

      Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
      Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
    2. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. mujahidin bukan pemberontak.peberontak uh bapak ko klo xdpt main ngan pelacur.

    ReplyDelete
  3. Tentera Pembebas Syria lah..
    FSA : Free Syrian Army..
    Suka hati je cakap diorg pemberontak!

    Tentera Syria tu yg pengganas sebenarnya..
    Diorg Syiah. ke Admin Syiah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  4. Admin, jangan jadi dungu macam geng2 Fathur Bari Bangang tu....bukan pemberontak laaa.....tapi pejuang Sunnah.......ko ni Syiah jugak ke kata pemberontak?

    ReplyDelete
  5. SERIUSLY ADMIN NI SYIAH KE?

    *kalo syiah aku remove dr bookmark je page nih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. remove je..aku rasa admin ni bangang..post psal seks, pelacur, bnda2 rosakkn otak..bodoh admin, dah pesan byk kali suruh ubah tp xubah2 perangai..pakai post je tp xfikir bnda tu sensitif atau x..bangang

      Delete
    2. bersangka baik mgkin admin ni non muslim belum dpt hidayah...sama2 kita doakan dia masuk islam

      Delete
  6. Pemberontak? Admin x kenal mana pejuang yang mana pemberontak.. main copy paste je..

    ReplyDelete
  7. Admin..tolong kaji dahulu sblm publish..jgn jadi keji.

    ReplyDelete
  8. admin..klaw kite org syiah mungkin kite kate diorg pemberontak..fikir2lah

    ReplyDelete
  9. bile mase depa pemberontak??admin laen kali berilmu sket kalau nak post...depa Mujahideen... ngaji balik ok...jgn sebarangan jerk post...

    ReplyDelete
  10. komen2 kat atas ni paham ke tak isu kt syria ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape yang kau paham?

      Delete
    2. ko yg x paham bodoh norlie

      Delete
    3. Kau tu yg bengap nk mampes

      Delete
    4. Kau tu yg bengap nk mampes

      Delete
    5. Saudari norlie,mohon komen tu biar cerdik sikit
      Banyakkan simpan kebodohan tu.jgn bg nmpk sgt.buat malu diri anda je.

      Delete
    6. comel nyeee gambar yg 1st tu. baik hati beliau tu.

      Delete
    7. blik tadika la woi!!!.. ko yg x phm ape2 isu kat sne.. buduss nk mampus

      Delete
    8. buang-2 la bodoh tu dari kepala hotak kau ne..... buat malu jer (_ _!)

      Delete
    9. norlie bodohhh ... dok rumah kene jolok dengan bapak die je sebab tu beballl .. kimak lu norlie

      Delete
  11. admin ni syiah kot

    ReplyDelete
  12. FSA : Free Syrian Army lah admin woi..!banyakkan lagi membaca,jangan main copy pasted ja artikel syiah yang lain.bodoh semulajadi susah nak diubati

    ReplyDelete
  13. Kebanyakan kat sini langsup tak faham keadaan dekat Syria.

    Korang ni memang kurang berpengetahuan tentang Syria nak komen banyak lepastu sokong pengganas

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak ko pengganas..ko syiah kn..sbb tu ko ckp camtu..aku jmp syiah cam ko,aku rejam ko ngn batu

      Delete
    2. memang syiah pon org nie. tentera dajjal

      Delete
    3. ko tu yg berpengetahuan sgtla.. klau yg buruk tu xnk amik thu.. kau memang.. ngaku jela klau syiah tu..

      Delete
  14. Replies
    1. mungkinlah..

      Delete
    2. apa yg tak mungkin? psl rilex? jangan banding depa ngn kita.. kwn aku org syria, sepupu mati adik bradik tah kmna, aku tnya cmne ni..dia ckp ok,tkpe..Allah ada..sengih2 je dia

      Delete
  15. Free syrian army bukan pengganas , pemberontak mereka ialah tentera yang berjuang menentang kekejaman rejim bashar al assad , geng 2yang kata pemberontak dan pengganas tu bodoh bin bahlul x tahu isu wat pala sendiri .

    ReplyDelete
  16. Aku masi x taw apa sebenarnya yg sebenarnya berlaku disyria..maksud aq yg sebenar2 nya..we cannot judge by a news and fb and all sort of things yg x pasti...basshar sendiri x ngaku dia wat semua tu...tapi yg aq hairan kenapa amerika dajjal 2 nak sgt serang syria..why???
    Because they care about us as a muslims or they just blind us with the syiah issue and all sort of things to make they attack to syria is legal
    Hidden hand is playing us
    Aku x taw but aq bersimpati dgn rakyat syria..siapa yg melakukan keganasan ni harus dihukum x kira la bassar ke atau parasit mesanonic aka israel yg menjadi dalang...
    Tapi knapa amerika beria2 sgt nak serang syria...menghabiskan duit utk peperangam sedangkan diorg sedang menghadapi krisis ekonomi...itu yg bermain dikepala hotak aq ini
    By the way im not a syiah...hehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorg bkn nk serang syria la der.. diorg nk serang mujahidin dkat syria tu.. tu alasan diorg nk msuk syria.. nk tolong bashar si bangsat tu.. sbbnya alhamdulilah mujahidin kte kat sne dh menguasai most of tmpt.. so diorg rse terancam la.. tu yg panggil bangsat amerika tu.. kununnye nk serang syria sbb chemical weapon .. tgokla sebalik topeng tu..

      Delete
  17. dajjal lu nie admin..aku rso ko nie syiah tegar..laknat kau,mujahidin ko pggl pmberontak!!!!puiihh..sial

    ReplyDelete
  18. admin babiiiii!!!

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. tegur baik2 la...kan lebih elok....mungkin ini hanya slh fhm....

    ReplyDelete
  21. tegur la baik2 kawan2 jgn main hentam jea mungkin admin salah faham bajet mcm korang xpernah buat salah dasar melayu!

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  24. admin nie da sah2 syiah byk pos bnda yg mcm nk tnjukkn syiah nie bgs..da byk kali lak tu..hrp puak2 syiah nie akn tkubur kt msia nie

    ReplyDelete
  25. admin bodoh + bangang + sengal + kaki copy n paste.. lain kali sila selidik sebelum post something (_ _!)... admin ne syiah ke? (_ _!)o0o

    ReplyDelete
  26. Pergh ... PKM MG ... old skol bhai

    ReplyDelete
  27. Admin bodohhhhhhhhhhhh... bodohh bertingkek-tingkekkkkkk

    ReplyDelete
  28. siasat dulu baru publish . bukan main copy paste je .

    ReplyDelete
  29. admin syiah ke? oh my, cepat report Jakim ke apa ke....

    ReplyDelete
  30. pmberontak abah kau!

    ReplyDelete
  31. Kesian kepada tahap bodoh orang malaysia ni. kecik tak nak mampus. PEMBERONTAK ada ke admin tulis PENGANAS? reti baca ke tak? kerajaan Bashar Al-Assad adalah kerajaan RASMI tetapi Bashar menzalimi kaum sunni di syria iaitu saudara ktia, mereka berjuang demi hak mereka sebagai manusia lalu beri nama FSA. FSA adalah kira pemberontak lagi sekali PEMBERONTAK BUKAN PENGANAS BACA BAIK2 yang tidak diiktirafkan mana2 dunia mahu pun islam. Berbalik pula Kalau FSA kerajaan RASMI tapi PEMBERONTAK tu berbalik kepada Al-Assad yang tidak diiktirafkan. Faham dulu maksud pemberontak. bodoh tahap orang malaysia ni. aku orang melayu pon malu ngan orang yang tak reti baca dan tak reti maksud PEMBERONTAK NGAN PENGANAS!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul snipersyourhead,mita admin penjelaskan maksud dia yg sbnar dgn ape yg dia tulis...bikin panas je...

      Delete
    2. org melayu mmg byk yg bodoh2, minyak naik 20sen pun ape tolong kerajaan katakan, bantu negara jadi maju

      Delete
    3. MEMANG ORANG MELAYU BANYAK BODOH2 BELAKA MANE XNYE ASYIK TENGOK BLUE DALAM HP PASTU MELANCAP KAT TANDAS FAP FAP FAP FAP TU OTAK JADI BEBAL DALAM OTAK ASYIK PIKIR TETEK JE!!!

      Delete
  32. hahaha typical malaysian.... tadi manyak bising .. skrang manyak sunyi... kene byk betol komen2 x reti baca statement admin betul2, ni kan pula pakai maki hamun bagai nak rak.. aku tggu sape nak bagi oppinion kat komen atas aku ni.. harap org2 malaysia ni bahas membahas.. hehhe

    ReplyDelete
  33. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri