SEXY : CHERLY COLE DAN TATUNYA (5 Gambar)
Home » » SEXY : CHERLY COLE DAN TATUNYA (5 Gambar)

SEXY : CHERLY COLE DAN TATUNYA (5 Gambar)

23 Comments
Entah apa motifnya dia membuat tatu pada bahagian ini? 



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

23 comments:

  1. ferss .. ak rasa dia nak tutup sesuatu kt jubo dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. Da tua nanti mesti macam...shitttttt....haha...

    ReplyDelete
  3. fuck u ANON !! 1st la butuh !! mne prinsip ANON !! . papepun , perghhhhh .. mantap bontot . dapat jolok ngn batang aku ni kompom puasss . PANCUT DALAM !! arghhhhhh arghhhh .. fap fap fap fap fap ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau memang giler seks tahap babi anjing.. orang macam kau ni sangat bahaya jika dibiarkan berkeliaran..pasti ramai anak gadis yg comel molek akan dirosakkan oleh kau kelak.. baik kau pergi tanam saja dirimu hidup2 jika tidak mahu berubah.. nyahh kau dari sini..syuh2

      Delete
  4. bagi sesiapa y diluar sane y punggungnya hitam dan berkurap..bolehlah menggunakan cara ini utk menutup kehitaman dan kekurapan di punngung anda..cara ini juga berkesan supaya dapat mengurangkan rasa malu apabila punggung anda dilihat orang..sekian terima kasih..
    nasihat daripada DR ANON

    komen pengguna:

    punngung hitam1:
    terima kasih dr anon..semenjak saya mggunakan kaedah ini..punggung saya kelihatan berseri..saya tidak malu lagi untuk memakai spender di luar rumah..semua orang memuji saya..

    punngung hitam2:
    wahhh...sgt berkesan..suami saya sekarang sudah tidak keluar rumah..sampaikan nk pergi kerja pon malas..trima kasih DR ANON..sayang awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. testimoni 3:
      terima kasih anon..saya kini lebih yakin untuk berlari sambil bogel di khalayak ramai.. saya juga kerap dirogol pada bulan ini kerana kecantikan punggung saya.. i luv u all..

      Delete
    2. thanks DR ANON..

      Delete
    3. Terima kasih atas penerangan itu Dr Anon dari University of Anonymous...

      Delete
    4. testimoni 4:
      kini saya trauma untuk menggunakan pengangkutan awam kerana setelah saya turun dari bas punggung saya dipenuhi air mani .. kimak kau dr anon !

      Delete
  5. anon2 sekalian, apakah kebangangangang yg kornag tunjukkan ini sumua?

    ReplyDelete
  6. MONTOP boh. mcm bontot izara ngn nelofa
    HIDUP ANON

    ReplyDelete
  7. INI SEMUA SALAH PAS BERUUUUKKKKKK!!!!!!!!

    ReplyDelete
  8. korang punyer komen lawak gler..tak mcm anon sial atas aku ni..tetiba je politik.

    ReplyDelete
  9. hahaha...anon politik tu meroyan . apw pown x gune layan org camtu

    ReplyDelete
  10. Anon politik tu anon tak g skola, tak bertauliah

    ReplyDelete
  11. jngn ckp bnyk jom FAP FAP FAP mlm ni
    ape pon MINYAK NAIK WOI
    jngn harga bohsia ngn plcur naik sudah

    ReplyDelete
  12. Tujuan dia buat tatoo bunga tu supaya bila dijilat sentiasa berbau harum..

    ReplyDelete
  13. Orang letak tatu kat bontot ni sebab bagi diorang main senang biar bau harum

    ReplyDelete
  14. SAYA SUDAH TERKENA, ANDA BILA LAGI?-----Link Dee_ _ _ali

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri