SEXY : SNSD Seohyun & Sooyoung COVER MAGAZINE YANG SEXY (6 Gambar)
Home » » SEXY : SNSD Seohyun & Sooyoung COVER MAGAZINE YANG SEXY (6 Gambar)

SEXY : SNSD Seohyun & Sooyoung COVER MAGAZINE YANG SEXY (6 Gambar)

26 Comments
Dua orang ahli dari kumpulan pop terkenal dari Korea, Girl's Generation, Seohyun dan Sooyoung akan muncul di majalah Cosmopolitan pada September 2013.



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

26 comments:

  1. org bawah aku ni lps tgk gmbr ni mest dier melancap, bodoh mcm nuar berahim

    ReplyDelete
    Replies
    1. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. A Nuar berahim memang x boleh pakai ...

    ReplyDelete
  3. macai macam sial haram jadah laknat..... dan segala2 bangang+bodoh tahap gaban.............hauhuahauhuaha

    ReplyDelete
  4. Cibai lu suma ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    /

    ReplyDelete
  5. Walaupn org lain xknal korg ni, tapi dri segi ayat dn pkataan dlm post korg menunjukkan korg ni budak2 sgt atau lbih tepat budak2 sekolah. Kesian plak rase kat parents korg ni, sbb ggl mndidik ank2 mereka mnjadi org yg beradab sopan. Harap parents korg akn lbih sukses mndidik korg mnjadi manusia yg baik... amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapok la ayat bajet nak matang, bagus la ko nih

      Delete
  6. plastic surgery done right

    ReplyDelete
    Replies
    1. nope,,kalau tak tahu ape2..senyap je..

      Delete
    2. kau yg xtau apa-2 ... semua ahli SNSD buat pembedahan plastik ... blh search pic dorg sblm and slps pembedahan ... da terbukti~ ==

      Delete
    3. lol bkn semua plastik

      Delete
    4. BANGANG sume....ahli snsd sume muke asli r... da mekap, tu yg nmpk len.. ngok xbrtempt...

      Delete
  7. kalo baca komen xsenonoh, kompemla dia tu kuli bn

    ReplyDelete












































































































































































































































  8. Mazer bodo tu mana.....






































































































































    Sekian...orang bawah aku ni baik macam rosmah

    ReplyDelete
  9. Download torrent guna IDM
    server yg akan downlaod torrent anda dengan LAJUnya!

    https://www.facebook.com/torrent.seedbox

    ReplyDelete
    Replies
    1. buduh! urang lama sudah tau

      Delete
  10. plastik der, btw korang rasa dorang ni buat pembedahan plastik kat muke jeke or skali ngan bagian bawah2? yela mana tau kan, kesian kat suami(kalo kawin) dorang nanti dpt barang plastik

    ReplyDelete
  11. nama saya macai, bersama saya menuju wawasan 20sen20sen
    madey kutty yehhaaaa

    ReplyDelete
  12. tak lawa langsung orang korea ni, kalau lawa lama da jadi miss world, muka penyek cam senduk, xyah la susah2 nak ubah itu ini nak jadi yang terbaik, bile tua nt same je kedutnya dan akhirnya menginap di tanah selamanya

    ReplyDelete
  13. Ini semua plastik...kpopers malaysia mmg minat plastik..sbb plastik murah..fan kpop malaysia fanatik sampai nak buat demonstrasi jalanan..puik fan kpop malaysia..(bukan nak kutuk tapi kenyataan)

    ReplyDelete
  14. SNSD TERBAIK ! KPOPERS HERE ? kONEK2 TAKDE !

    ReplyDelete
  15. fap! fap! fap! laju2 jela.. ahhhh..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri