WTF : Berbelanja Hampir RM87,000 Untuk Kelihatan Seperti Pamela Anderson (2 Gambar)

Kerana obses dengan fizikal dan tubuh badan pelakon seksi Pamela Anderson, seorang wanita bernama Carolyn sanggup berhabisan sebanyak RM87,000 semata-mata ingin kelihatan seperti idolanya itu.


Wang yang dibelanjakan itu dihabiskan dengan melakukan pembedahan membesarkan payu dara, suntikan di bibir serta suntikan menggelapkan kulit.

Model yang berasal dari Merseyside, United Kingdom ini menyatakan dia ketagih untuk menjadi seperti Anderson yang sememangnya menjadi idolanya semenjak kecil.

“Saya membesar dengan Baywatch dan merasakan dia sangat cantik. Jadi saya berasa teruja untuk kelihatan sepertinya,” ujarnya.


{ 14 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 10 September, 2013
warghhhhhhhhh aku first first dan first, memasing lembab bodoh mcm unta, fuh awek ni xcun tapi mantopppp sedappp
AnonymousAnonymous 10 September, 2013
Wow u are so fast..dpt first quick amazing action mike..know what you got first n it s really awesome..Pa hal bangga sangat first ha?
AnonymousAnonymous 10 September, 2013
jeles la turrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
AnonymousAnonymous 10 September, 2013
lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ada berapa banyak i?
AnonymousAnonymous 12 September, 2013
biasalah tu... even atas katil pun ko yg 'first' setel... syabas. Bahalol.
AnonymousAnonymous 16 September, 2013
http://ref.megastoon.com/sms.php?share=58636 link horny taraf global
AnonymousAnonymous 09 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM

ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri