WTF : GAY DIRESTUI BAHAGIA BERSAMA VERSI MELAYU (2 Gambar)
Home » » WTF : GAY DIRESTUI BAHAGIA BERSAMA VERSI MELAYU (2 Gambar)

WTF : GAY DIRESTUI BAHAGIA BERSAMA VERSI MELAYU (2 Gambar)

57 Comments
Madu berjuta-juta di luar sana, si kumbang pula dia nak.



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

57 comments:

  1. Bodoh nak mampus mangkuk ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best ptc sites,online earning without investment. Free register : http://goo.gl/VvhFw
      Paid To Click is a simple form of marketing where advertisers pay you to visit their websites (usually around 0,001 to 0,01$ per website). The whole process is organized by PTC sites witch operates as middleman`s between advertisers and people who are looking for a way to earn some extra money online.

      Paid To Click is very popular way to online earning because no specific knowledge or any investments are required. That means everyone can do that. There are just few very basic things you need before you start and you probably already own them.

      Here is what you will need:
      • Computer with internet connection - if you are reading this guide I assume you have it;
      • Email Address - you will need one to sign up for an accounts in PTC sites;

      Free register : http://goo.gl/VvhFw

      This method to make money online will take patience, but if you stick with it. You will make money, guaranteed. Its free so you've nothing to lose.
      Search google the strategies how people earn dolars daily with this site

      Delete
    2. Macam nak mampos jer.....
      bodoh....

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. mcm haaram jadah

    ReplyDelete
  3. this comment has been remove because contained a dangerous words

    ReplyDelete
    Replies
    1. this comment has been remove because contained a stone cold word

      Delete
    2. this comment has been remove because contained a paper warm word

      Delete
    3. this comment has been remove because contained stupid people above this comment

      Delete
    4. babi x pandai speaking x yah la nak komen orang putih. babi anjing

      Delete
    5. babi memang tak pandai speaking... awak pon jangan jadi mcm babi2 anon yang cuba komen english tapi tak reti tu...

      Delete
    6. ceh grammar pon salah...sblom nk taip tu make sure la grammar tu btol...skolah mane la korang ni prgi...buat malu je

      Delete
  4. cam x same je yg komen tu ngan pic tu..#xsesuailah

    ReplyDelete
  5. Bangang abadi

    ReplyDelete
  6. semua bangang.trmsk komen2 tu..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Salam Sejahtera. Kepada tuan admin and site visitor. saya mintak izin nak share link fb page ni. kepada siapa2 yang ada masalah dengan rambut gugur. boleh cuba usha2 link ni ya. tq admin.

    https://www.facebook.com/minoxidilmalaysia

    ReplyDelete
  9. Ya Allah begini ka rakyat Malaysia skank ? Smoga disimpangkan aku darinya dan diberi hidayah kepadanya :(

    ReplyDelete
  10. Nk doa ke sape babi? Setan restu babi cam korang ni.!! Dasar babi ank hram!! Puiiii!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hg pon langau,berdoa pd Allah swt la..awat hg dah kafir dah ko..kita sama sama doa supaya dia dapat diberi hidayah dari Allah s.w.t

      Delete
  11. ya Allah..ampunilah dosa2 mereka. bukakan lah pintu hati mereka ini. tunjukkan mereka jln yg lurus

    ReplyDelete
  12. Perlu ke die post bende2 cam ni ?? ..
    Hurmm, Dunia akhir zaman ..

    ReplyDelete
  13. they have their own rights. Malaysian, please stop to be narrow minded people. Try to be more open.

    ReplyDelete
    Replies
    1. how would you like if youre son's were gay???

      Delete
    2. Open mindness also got limitation broww..

      Delete
    3. dah tlampau open la jd cenggini.. rosak ! bebas mlakukn ap shj yg dpikir betul. dekatkn la diri kpd Allah S.W.T . moga kita djauhkn drpd kturunan kaum nabi lut ni. risau2 je andaikata malaysia ni dterbalikkn mcm laut mati kat jordan tu.. huh byk sgt maksiat.. marilah kita bukak hati menerima ilmu agama. insyaAllah selamat dunia akhirat. ameen.

      Delete
    4. Ini bukan soal bebas bercinta.Ini soal agama.Islam melarang bercinta sama jenis.

      Delete
    5. they muslim! tat y we care about it! idiot!

      Delete
    6. you know what will happen if more ppl were like this??? think twice b4 speak...

      Delete
  14. AHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAH
    NI MESTI OVERDOSE LAYAN MOVIE KOREA..

    ReplyDelete
  15. Bodoh tahap bangang!!!

    ReplyDelete
  16. pukimak budak ni patut di rejam

    ReplyDelete
  17. its not about open minded...most religion prohibits such things...

    ReplyDelete
  18. Sapa2 yang minat kete Volkswagen, blh try..Volkswagen ade buat rebate discount downpayment RM 8,000.00, baca sini keterangan lanjut……>Downpayment rebate RM 8,000.00 dari Volkswagen -Promo from 31st August - 16 September sahaja.

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Ah yang komen buruk2 nih pun gay la.. ahai! Biar la dia.. nak gay ke apa.. dia punya kubur biar la dia jawab.. yang kita mengutuk nih.. lagi dapat dosa kering. Kerana admin post macam gini. Admin pun dosa, juga.. mengata orang nih.. Tsk tsk. Biar la. Kita punya kubur kita jawab, dorangnya kubur dorang jawab la. Apa nak di susahkan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah kalau dalam kubo dia kene seksa,,bising weh jiran sebelah kubo nk tido niii..
      soalan and statement jahil inilaaa jawapannye..
      mmg salah kutok2..tapi perkataan 'biar' takde dalam kamus islam..got it???

      Delete
  21. Laki mana satu jadi laki,laki mana satu pulak jadi pompuan.LIWATTTT

    ReplyDelete
  22. pantat lagi sedap laa sialllll,.,., eh bodoh niii,.,. babi anjing sial ,.,

    ReplyDelete
  23. ini la yg di katakan "bagaikan bihun convert megi!!! hahahah phuikkk lubang pantat untuk berak oi bukan untuk di amfut!!

    ReplyDelete
  24. LAKHNAT!!! PHUIIII!!!!!

    ReplyDelete
  25. baik beli emas lg bagus
    www.dinar2.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. This comment has been remove by author because contain kemut keliling

    ReplyDelete
  27. Bnyk² lubang, lubang bontot jgk yg budak nie nk.. FUCKKK..

    ReplyDelete
  28. siap ad yg amin kan lg..ckup bnafsu care plok tu..anak sape lani.

    ReplyDelete
  29. Budak ni mesti pengikut anuar al-juburi... suka main jubor.. kah kah kah kah kah !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baek La Lu Der !!! Hahaha ! :D

      Delete
    2. pengikut najib bapok la shiall KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH

      Delete
  30. babi jantan kalo nak buat anak mesti gi kat babi betina... cerdik nye babi...

    ReplyDelete
  31. What The Fuck ! What The FUck !!!

    ReplyDelete
  32. ada siap ckp amin lg tu..kakak die!!!

    ReplyDelete
  33. mcm sial ja ku tngok ...ahhhtuuuiiii...

    ReplyDelete
  34. pakat balas jubor,kena HIV bru ada akai..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri