WTF : GAY DIRESTUI BAHAGIA BERSAMA VERSI MELAYU (2 Gambar)

Madu berjuta-juta di luar sana, si kumbang pula dia nak.



{ 57 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Bodoh nak mampus mangkuk ni
jho han jho han 06 September, 2013
Best ptc sites,online earning without investment. Free register : http://goo.gl/VvhFw
Paid To Click is a simple form of marketing where advertisers pay you to visit their websites (usually around 0,001 to 0,01$ per website). The whole process is organized by PTC sites witch operates as middleman`s between advertisers and people who are looking for a way to earn some extra money online.

Paid To Click is very popular way to online earning because no specific knowledge or any investments are required. That means everyone can do that. There are just few very basic things you need before you start and you probably already own them.

Here is what you will need:
• Computer with internet connection - if you are reading this guide I assume you have it;
• Email Address - you will need one to sign up for an accounts in PTC sites;

Free register : http://goo.gl/VvhFw

This method to make money online will take patience, but if you stick with it. You will make money, guaranteed. Its free so you've nothing to lose.
Search google the strategies how people earn dolars daily with this site
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
this comment has been remove because contained a dangerous words
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
cam x same je yg komen tu ngan pic tu..#xsesuailah
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
semua bangang.trmsk komen2 tu..
Ku Arif Ku Arif 06 September, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Salam Sejahtera. Kepada tuan admin and site visitor. saya mintak izin nak share link fb page ni. kepada siapa2 yang ada masalah dengan rambut gugur. boleh cuba usha2 link ni ya. tq admin.

https://www.facebook.com/minoxidilmalaysia
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
this comment has been remove because contained a stone cold word
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Ya Allah begini ka rakyat Malaysia skank ? Smoga disimpangkan aku darinya dan diberi hidayah kepadanya :(
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Nk doa ke sape babi? Setan restu babi cam korang ni.!! Dasar babi ank hram!! Puiiii!!!
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
ya Allah..ampunilah dosa2 mereka. bukakan lah pintu hati mereka ini. tunjukkan mereka jln yg lurus
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
this comment has been remove because contained a paper warm word
하아신 하아신 06 September, 2013
Perlu ke die post bende2 cam ni ?? ..
Hurmm, Dunia akhir zaman ..
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
they have their own rights. Malaysian, please stop to be narrow minded people. Try to be more open.
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
AHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAHAHAHHHAAAHAHAH
NI MESTI OVERDOSE LAYAN MOVIE KOREA..
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
how would you like if youre son's were gay???
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Bodoh tahap bangang!!!
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
pukimak budak ni patut di rejam
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
its not about open minded...most religion prohibits such things...
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Sapa2 yang minat kete Volkswagen, blh try..Volkswagen ade buat rebate discount downpayment RM 8,000.00, baca sini keterangan lanjut……>Downpayment rebate RM 8,000.00 dari Volkswagen -Promo from 31st August - 16 September sahaja.
KawaiiBrotheR KawaiiBrotheR 06 September, 2013
This comment has been removed by the author.
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Ah yang komen buruk2 nih pun gay la.. ahai! Biar la dia.. nak gay ke apa.. dia punya kubur biar la dia jawab.. yang kita mengutuk nih.. lagi dapat dosa kering. Kerana admin post macam gini. Admin pun dosa, juga.. mengata orang nih.. Tsk tsk. Biar la. Kita punya kubur kita jawab, dorangnya kubur dorang jawab la. Apa nak di susahkan?
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
this comment has been remove because contained stupid people above this comment
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Open mindness also got limitation broww..
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
dah kalau dalam kubo dia kene seksa,,bising weh jiran sebelah kubo nk tido niii..
soalan and statement jahil inilaaa jawapannye..
mmg salah kutok2..tapi perkataan 'biar' takde dalam kamus islam..got it???
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Laki mana satu jadi laki,laki mana satu pulak jadi pompuan.LIWATTTT
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
pantat lagi sedap laa sialllll,.,., eh bodoh niii,.,. babi anjing sial ,.,
Ahcen Tsiurame Ahcen Tsiurame 06 September, 2013
ini la yg di katakan "bagaikan bihun convert megi!!! hahahah phuikkk lubang pantat untuk berak oi bukan untuk di amfut!!
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
LAKHNAT!!! PHUIIII!!!!!
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
baik beli emas lg bagus
www.dinar2.blogspot.com
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
This comment has been remove by author because contain kemut keliling
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
babi x pandai speaking x yah la nak komen orang putih. babi anjing
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
dah tlampau open la jd cenggini.. rosak ! bebas mlakukn ap shj yg dpikir betul. dekatkn la diri kpd Allah S.W.T . moga kita djauhkn drpd kturunan kaum nabi lut ni. risau2 je andaikata malaysia ni dterbalikkn mcm laut mati kat jordan tu.. huh byk sgt maksiat.. marilah kita bukak hati menerima ilmu agama. insyaAllah selamat dunia akhirat. ameen.
AnonymousAnonymous 06 September, 2013
Bnyk² lubang, lubang bontot jgk yg budak nie nk.. FUCKKK..
AnonymousAnonymous 07 September, 2013
siap ad yg amin kan lg..ckup bnafsu care plok tu..anak sape lani.
AnonymousAnonymous 07 September, 2013
Ini bukan soal bebas bercinta.Ini soal agama.Islam melarang bercinta sama jenis.
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
Budak ni mesti pengikut anuar al-juburi... suka main jubor.. kah kah kah kah kah !!!!
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
babi jantan kalo nak buat anak mesti gi kat babi betina... cerdik nye babi...
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
babi memang tak pandai speaking... awak pon jangan jadi mcm babi2 anon yang cuba komen english tapi tak reti tu...
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
What The Fuck ! What The FUck !!!
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
Baek La Lu Der !!! Hahaha ! :D
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
hg pon langau,berdoa pd Allah swt la..awat hg dah kafir dah ko..kita sama sama doa supaya dia dapat diberi hidayah dari Allah s.w.t
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
they muslim! tat y we care about it! idiot!
AnonymousAnonymous 08 September, 2013
ada siap ckp amin lg tu..kakak die!!!
AnonymousAnonymous 09 September, 2013
Macam nak mampos jer.....
bodoh....
ali zulkifeli ali zulkifeli 10 September, 2013
you know what will happen if more ppl were like this??? think twice b4 speak...
AnonymousAnonymous 10 September, 2013
mcm sial ja ku tngok ...ahhhtuuuiiii...
AnonymousAnonymous 11 September, 2013
ceh grammar pon salah...sblom nk taip tu make sure la grammar tu btol...skolah mane la korang ni prgi...buat malu je
AnonymousAnonymous 13 September, 2013
pengikut najib bapok la shiall KAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAHKAH
AnonymousAnonymous 06 October, 2013
pakat balas jubor,kena HIV bru ada akai..
AnonymousAnonymous 09 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri