WTF : HUKUMAN YANG DILARANG DILAKUKAN DI SEKOLAH (2 GMABAR)
Home » » WTF : HUKUMAN YANG DILARANG DILAKUKAN DI SEKOLAH (2 GMABAR)

WTF : HUKUMAN YANG DILARANG DILAKUKAN DI SEKOLAH (2 GMABAR)

56 Comments
yela, belai la budak tu. Cium lah! peluk! Kami rasa cara ni agak memanjakan mereka. Apa pendapat anda?



56 comments:

  1. padan muka, sapa suruh undi BN, terutamanya UMNO, tngok minyak dah naik harga ... A.B.U

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau dah kenape nyah!!

      Delete
    2. dia dulu sokong bn . lps bini dia tgglkn dia psl org bn trus dia anti bn . dgr kes mak dia cm tu gak

      Delete
    3. SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


      OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

      DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

      TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

      DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

      TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

      INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





      ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)

      Delete
  2. kerajaan batak,rakyat bong0k..haha makhluk yg undi bn mse pru aritu mmg b0ng0k n bangang lbh dri suku kaum batak.!..dpt br1m rm250 pn dh buta hati smpai jd b0d0h cm taik..puii taik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. peduli lah yg penting dapat duit.. nak harap ko bagi stakat kerja kilang mmg TAK LA

      Delete
    2. untung kalo keje . kalo ddk mengepow mak bapak mende x jd . ckp pndi la dia ni

      Delete
    3. Keje kilang gaji nk executive mmg kepala bana la huhu

      Delete
    4. haha kalau anak ko kena denda cmtu pun ko marah jugak. sebb tu dia kerajaan buat mcm ni, sebab anak ko konpem selalu kena denda punya. ikut perangai ko la katekan, hahaha. takot kalau anak ko selalu kena denda nnti ada side effect pule,haha

      Delete
    5. If you've ever loved someone, listen to what this aunty has to say.
      Most of us can probably relate to what this couple is going through.
      Watch!!!

      Delete
  3. emo sangatlah u brother.. cakap melalut tak tentu pasal dan tak fikirkan logik... memang sah dah kena brain wash jadi tukang pungut najis PR

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3 ade jugak org yg sedar

      Delete
  4. Nie masalah kiteorng bukan masalah kerajaan sekarang nie . sepatutnya salahkan cikgu sekarang nie , bukan kerajaan . yg mengutuk kerajaan bla bla bla ... kau blaja guna duit kerajaan jugak . tak payah nak mengada nk mengutuk . Lain lah kau tu bodoh teramat , sampai kerajaan pon tak nk tlg kau , sbb tu kau mengutuk kerajaan . This is school PROBLEM !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duit kerajaan tu agak-agak datang dari mana eh?

      Delete
    2. school problem kepala hotak ko!!spe yg buat undang2 tu?

      Delete
    3. kalau kerajaan taknak bg ko duit pun dia boleh je buat. tapi skang ni semua dapat kan? buku teks semua free. brim pun semua dapat. tak mengira parti pun. hehe, tak reti bersyukur lagi tak tahu la.

      Delete
  5. mmg sah lah name hang budak sekolah. dak sekolah gi sekolah je lah x yah nak komen tunjuk belang kat sini. pleaselah.. kau agak2lah kan. duit kerajaan tu duit sape ek??. kau pegi tanye mak @ bapak kau ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau bN ke pkr? Kalau pkr terbaikk, kalau bN, fuck u babehh

      Delete
  6. Perghhhhh....lemak lah bdk2 skolah skrg...zaman aku skolah duku thun 90an,klau kena pkul ngn cikgu...balik ngadu kt mak,mak jawab apa korg tau..."haaaa..padan muka ko...aku dh pesan jgn bwk kan....tp ko degil.....bgus...mak mmg suka!!"...ni jwpn arwah mak aku...haaa...lg satu pdn muka kt semua sbb undi BN...minyak naik...nk isi minyak pun berkira sgt dh skrg nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak kau tu x pandai defend anak.. sepatutnya budak2 tak boleh kena pukul.. ape yg diorang tahu??. kalau setakat rotan aku boleh terima tapi kalau dah bedal dengan tong sampah, libas ngan batang kayu ape jadah!! da mcm org gila.. so bile ade anak tlong defend yer,, jgn jadi mcm mak ko

      Delete
    2. sal mak terlalu defend la lu jd bengap cmni..nk syg anak pn ada cara..klu dh manja sgt timbul la generasi bangang n bebal cam lu ni..aku xnak defend anak aku cam mak lu buat..nanti jd cam lu..

      Delete
    3. ade care nak ajar anak konon.. 3 org atas aku ni mmg bebal.. sorang mcm pndai sgt tentang hidup, sorg lagi pulak ckap macamlah ko ade anak..nak ajar org ade cara katanya... ayat tak boleh belaahhh...kalau ko taknak defend anak baik tak payah beranak.. so takde ape nak defend.. cermin la skit muke tuh..ape2 pun aku cun..

      Delete
    4. haha bgthu aku ape keperluan yg dalam dunia ni harga dia makin lama makin turun? urusan time ko meninggal pun makin hari makin naik. pikir la skit..

      Delete
  7. http://MegaStoon.Com/?share=37451

    http://sms.megastoon.com/sms.php?share=37451

    ReplyDelete
  8. BN BARANG NAIK

    ReplyDelete
  9. nampak sangat cikgu yg tak ikut peraturan, dah keluar pekeliling mcm ni pun nak jugak buat kat murid.. boleh kata 90% hukuman aku dpt kat sekolah dulu disebabkan kesalahan yg aku tak buat... TERIMA KASIH CIKGU!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tak buat salah apesal 90% hukuman ko kene? kalu 1% ble lg nk cakap bkn salah ko..

      Delete
    2. walaupun nampak mcm bangang je statement sampai 90% tapi kadang2 betul jugak.. disebabkan 1 buat salah habis semua kena.. sistem pendidikan kita sgt tak best.. kan orang atas..

      Delete
  10. aku nak pegi skolah ni !!

    ReplyDelete
  11. mkin naik lemak la bebudak skolah nnti.. mnjakn sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde nye nak naik lemak.. kalau pandai ajar...

      Delete
  12. Masalah nya , nie pasal sekolah . apsal tetibe ade org ckp psal BN , PKR bla bla bla .... pilihanraya dah habis ya abg abg sekalian :)

    ReplyDelete
  13. Cikgu dah tak dpt nak buat apa2... Jabtan yang soh cikgu buat itu ini. Kalau dah budak cubit cikit pastu cikgu kn saman... Jabatan mana ade masok campur..lps tangan jer.. Mana tak budak skrang byk yang kurang ajar....sabor jer la yer cikgu2

    ReplyDelete
  14. aku selalu siaal kena gunting rambut.. dekat primpunan lak tu nak harommmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun... aku benci sekolah... walaupun dah anak 4 tetap aku benci cikgu2 aku dulu.. skg ni aku hantar anak2 masuk private school je.

      Delete
    2. poyo btl komen ko..

      Delete
    3. nak harom kat diri sendiri lg baik. kalau ko selalu ikut peraturan, x kasi pjg rambut tu xdenye cikgu nak potongkan.. buat dpn phimpunan sbb nak ajar skit agar jgnm langgar peraturan lg.. ade phm

      Delete
    4. rasenye rambut pnjang just utk kemas je.. yg cikgu pulak lebih2 nak potong rambut budak.. ntah hape2 ntah.. rajin telebih.. cam harom

      Delete
  15. Da rmbut ko pnjg anon 20:40 cikgu ki gunting r rmbut kt phimpunan. Aku rsa x da cikgu yg "gila" nk ptong rmbt ss kt prhmpunan lw rmbut ss tu x pnjg. Ko hengat cikgu ni hingin sgt ke potong rmbut ss??

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg ckg potong rambut pun!! siap hadiah penampar lagi... tapi aku dah lupekan zaman sekolah.. maklumlah cermin kete ckg dah aku pecahkan.. puas hati...

      Delete
    2. adillah tu, one day org pecahkan cermin keta ko jgn mrh.. karma dh mai..

      Delete
    3. karma?? ko hindu ke?.. kalau ko hindu ok je.. kalau ko islam mmg ko tak layak nak komen si anon atas tu..

      Delete
    4. pecahkan je.. bagi tau rasa!! tapi aku cikgu.. ermm

      Delete
  16. korang pertikaikan duit dari cukai,aku nak tanya korang kalo tak duit dari cukai tu adakah negara akan berkembang maju???korang ingat kalo anuwar al-juburi tu jadi pm negara akan untung dan akan kekal aman dan stabil,aku rasa tak...kenapa sebab anuwar tu sekutu freemeson sekutu israel,korang mana tau,kalo dari mulut boleh la sebab dia tukar belit kata bukan dgn semua dakwaan tu,aku nak tanya lagi DAP,PR pegang negara,orang melayu dan bumiputra akan terbela ke?islam akan dapat dipertahankan ke??sedang aku rasa islam akan ilang maruah,orang melayu ilang semua keistimewaan,sedarlah kepada yang mengutuk,bila BR1M korang la rebut dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. KO NI BODOH KE APE.. KENAPA BAGI PENDAPAT LARI DARI TOPIK ENTRI

      Delete
  17. Wa...krjaan. agak2lah. Ni klu x rotan n hukuman2 maner anak aku nak jdk org. giler. Ni msti sbb anak2 ko yg tak buat keje n segalanyer kan. Alih2 anak2 aku plk jdk mngse. Klu org bsr2 tu nak sgt anak ko dibelai2, buat sek sndri. Konpem x ckgu yg thn. Anak2 korang tu dah lakrg ajar aku tgk dr luar. Mengada.....

    ReplyDelete
  18. klau x nak anak dihukum, jgn antar skolah krajaan. antar private.... hukuman2 mcm 2 la yg watkan aku jd manusia.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2... aku setuju sangat..

      Delete
  19. Aku yng x skolah pn da jd kaya skrg ni.so ap cita

    ReplyDelete
  20. Terajang muka budak blh kn??so aku akn buat..

    ReplyDelete
  21. 2020: cg bg keje simple. anak tak nk buat, malas. bile kene marah, tinggikn suara je pon dh touching, mengadu dkt parents. parents back up anak. walaupon anak tak menjalankn amanah yg diberi oleh cikgu. so, jgn la manjakn sngt anak, melentur buluh biarlah dr rebungnya.

    ReplyDelete
  22. rasa rasa yg comment sini takde sorang pon cikgu haha...

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri