WTF : WANITA INGIN BERSETUBUH DENGAN 100,000 LELAKI SELURUH DUNIA (10 Gambar)

Gadis dari Poland ini mempunyai satu impian yang bodoh iaitu bersetubuh dengan 100,000 orang lelaki seluruh dunia. Dia mempunyai teman lelaki tetapi lelaki itu tidak tahan dengan obsessi Ania itu. Ania telah mencipta laman web serta media sosial untuk berjumpa dengan lelaki. Dia akan berjumpa dengan 16 lelaki pada hari sabtu dan 16 lelaki lagi pada hari ahad. Dia akan melayan setiap lelaki ini hanya 20 minit. Dia menyatakan semua ini terpaksa dilakukan seperti tu kerana untuk mencapai 100,000 orang, dia akan berusia 81 tahun apabila selesai. 



{ 31 comments.. read them below or add one }

AnonymousAnonymous 03 September, 2013
1st... I'm on the list...
AnonymousAnonymous 03 September, 2013
Sabtu 16 org, Ahad 16 orang, Isnin kena HIV.
AnonymousAnonymous 03 September, 2013
Xselera doh alu tgk dia..msti lunyao giler cipap dia..lgpun kalau jumpa tok adi nie mesti dia mati...astghfirullah hal azim....
AnonymousAnonymous 03 September, 2013
Waduhh.. Bila saja lelaki yang ke - 50,000, cipapnya nya mekar laksana Bunga Raya!..
AnonymousAnonymous 03 September, 2013
pepet da barai da ni sape org yg ke 100,000 tu,hee
CikguOnline CikguOnline 03 September, 2013
Baik kumpul RM100,000 dari buat kerja bangang ni

Buat kat sini >>> KLIK SINI
AnonymousAnonymous 03 September, 2013
korang sebok burit die pahal? pasni bape ramai anokharam die wat lak.. dasar nokharam..
AnonymousAnonymous 04 September, 2013
Sblm hiv n mampus bg aku rasa dulu.nak juga rasa eropah punya.hahahaja
AnonymousAnonymous 04 September, 2013
muka cam gmpang...'
dah lah x lawa...
body pon mcm ape.
Fitnah Akhir Zaman Fitnah Akhir Zaman 04 September, 2013
admin saje2 suke buat cite nak kasi hot blog dia, tengok gambar biasa je.. admin fitnah skit je, korang pulak terjebak lebih2 dengan mengata insan yang kite tak kenal watak sebenar dia tu. jgn menghukum org suke2 ati dengan hanya tengok tajuk blog yang admin bagi tu kerana admin dah ketandusan idea utk buat cerita dalam blog dia ni. fitnah sana sini dah memang lumrah dunia akhir zaman.
AnonymousAnonymous 04 September, 2013
Adebab nok pon nak jadi macam pompuan atas ni ke? pelik²~ O.o
AnonymousAnonymous 17 September, 2013
budak perempuan tukar alat jantina..memang dasyat.

click disini http://bit.ly/1aPT8gN
YuyuZulaika.Blogspot.Com YuyuZulaika.Blogspot.Com 17 September, 2013
Gadis cun ni sanggup bedah kakinya.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->bedah-kaki.jpg

Tujuh fesyen tudung si gadis yg dapat mencabar lelaki.
Tgk banyak gambar disini-->gadis-tudung.jpg

Antara 10 kemalangan yg paling mahal di dunia.
Sila tengok gambar ni-->kemalangan-termahal.jpg

Tau kenapa menjual tubuh itu lumayan??
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni-->jual-tubuh.jpg

Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

Akibat dibaham ikan piranna yg betul2 terjadi.
Jom tgk gambar ni-->ikan-piranna.jpg

Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg
AnonymousAnonymous 17 September, 2013
this comment has been seen by rozita che wan mantap
AnonymousAnonymous 17 September, 2013
aku cadang kau masuk raja lawak la wei
luaskan kuasamu johor!!
AnonymousAnonymous 09 November, 2013
SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM





ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)
BRONCHITIS ANAK AMPUH BRONCHITIS ANAK AMPUH 27 December, 2014
wah nunggu giliran tuh kapan kat datang ke sini

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri