Rakaman Ulat Bersarang Di Dalam Tubuh Lelaki Ini Yang MengerikanKewujudan parasit di dalam tubuh badan manusia bukanlah suatu perkara yang baru. Haiwan-haiwan parasit ini akan tinggal di dalam tubuh badan manusia untuk jangka masa yang panjang sebelum ianya dalam dikesan dengan menggunakan teknologi perubatan.

Dari puluhan parasit yang dapat merugikan kita, beberapa jenis parasit dapat hidup dan berkembang biak di atas kulit, bahkan ada yang mampu masuk ke dalam kulit tubuh kita. Parasit ini berukuran sangat kecil dan dengan bentuk yang aneh/menyeramkan yang menempel atau bahkan masuk ke kulit kita.

Oleh sebab makhluk ini mampu menembus lapisan kulit manusia, jenis parasit ini dilihat lebih mengerikan dan lebih besar daripada parasit yang lain. Bahkan sekiranya tidak mendapatkan rawatan pada peringkat awal, kemunculan parasit ini mampu menyebabkan anggota tubuh badan yang dijangkiti itu perlu dipotong atau ianya juga boleh menyebabkan kematian.

0 comment... add one now

HimpunanCeritaLawak tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri